I-a explodat tigara electronica in gura si a ramas fara dinti si o parte din limba! Un american a suferit un accident stupid in timp ce fuma o tigara electronica. Dispozitivul i-a explodat fix in gura, lasandu-l fara dinti. Din cauza unor probleme de sanatate, Tom Holloway a hotarat sa se lase de fumat si de doi ani pufaia dintr-o tigara electronica, scrie ABC News. In urma cu cateva zile, el a suferit insa un accident stupid, cand, in timp de "fuma", tigara electronica i-a explodat in fata. Sotia sa l-a gasit plin de sange si urland de durere. Barbatul a fost dus de urgenta la spital unde s-a constatat ca a suferit arsuri puternice pe fata, si-a pierdut majoritatea dintilor si o parte din limba. Autoritatile au declarat ca explozia a avut loc din cauza bateriei, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Primarul Vanghelie sta cu soacra pana isi ia vila. Si-a parasit sotia si, dupa toate aparentele, Marian Vanghelie s-a mutat cu noua iubita in casa mamei acesteia. Asta cel putin pana cand cei doi porumbei vor perfecta cumpararea vilei de lux din centrul Capitalei, pe care au pus ochii de curand. Lucrurile se aranjeaza repede in cuplul format de Marian Vanghelie si Oana Mizil. A fost greu doar pana au recunoscut, in public, in urma cu o luna, ca sunt impreuna. Au aparut imediat zvonuri ca cei doi au planuri de nunta in iunie, iar Vanghelie se afla in negocieri avansate pentru o vila somptuoasa din buricul Capitalei. Pana atunci insa, cei doi isi vad linistiti de treburile lor. El la Primarie, ea la Camera Deputatilor, anunta Click.

Faceti cunostinta cu femeia-vampir! Si-a pus coarne si si-a slefuit coltii dupa ce a divortat! Maria Jose Cristern s-a transformat in femeia-vampir dupa ce s-a despartit de sotul ei care spunea ca nu are sange in ea. Tanara din Mexic, care si-a implantat coarne si si-a acoperit aproape intreg corpul cu tatuaje, este detinatoarea recordului pentru cele mai multe transformari fizice. Maria Jose Cristern a ales sa-si faca aceste transformari pentru a sarbatori divortul de sotul ei. Este cunoscuta in tara sa ca "femeia-vampir" si este de profesie avocat, informeaza Cancan.

Casa care se ridica la inundatii, ultima inventie a arhitectilor britanici. Inundatiile sunt motivul unor adevarate dezastre in multe locuri din lume. Tocmai pentru a face fata acestor fenomene, arhitectii au creat o casa design avangardist pe malurile Tamisei, la Marlow. Inventia s-ar putea demonstra o adevarata binecuvantare pentru cei care locuiesc in zonele cu risc crescut de inundatii. Casa are trei camere si este asezata pe un subsol din beton armat, plasat pe patru stalpi. Cand apele cresc, presiunea apei deblocheaza casa care pluteste, in functie de nivelul apei. Proiectul, realizat de firma de arhitectura Baca din Londra, a fost conceput indeosebi pentru New Orleans si Olanda, unde exista riscuri mari de inundatii. Arhitectii sustin ca aceasta constructie amfibie este 'un loc minunat pentru locuit', avand tot confortul modern. Din pacate insa, costul ei este deocamdata destul de ridicat - 1,8 milioane de euro, scrie Libertatea.

Iata sendvisul care te omoara! Un restaurant numit "Gratarul stop cardiac", care pune la dispozitia clientilor, la preturi infime, multa mancare gustoasa, dar nesanatoasa, a facut o victima. Un client a suferit un atac de cord in timp ce manca, in restaurantul din Las Vegas, dupa ce fusese "agatat" de cateva ospatarite superbe imbracate in asistente medicale sa ia masa acolo. Barbatul de 40 de ani a fost dus de urgenta la spital, dupa ce a suferit un atac de cord in timp ce lua masa in "cel mai nesanatos local de pe Planeta", dupa cum proprietarului ii place sa-si laude afacerea. In momentul in care a inceput sa simta dureri in piept, barbatul savura un burger de 6.000 de calorii. "Mi-a fost chiar mila de bietul barbat, dar daca avea probleme cardiace, trebuia sa ocoleasca localul. Oamenii au inceput sa-i faca poze, ca la circ. Nici chiar noi, care avem simtul umorului mai morbid, nu ne-am fi permis sa actionam asa", au spus reprezentantii restaurantului "Stop cardiac", anunta Click.

Un berbec si o caprioara s-au casatorit de Ziua Indragostitilor! La trei luni de cand si-au inceput relatia, un berbec si o caprioara si-au oficializat relatia printr-o ceremonie de casatorie cu ocazia Zilei Indragostitilor. Cele doua animale au devenit celebre pe internet in noiembrie, anul trecut, cand fotografiile lor au inceput sa circule pe retelele de socializare din China. Nunta lor a avut loc la Gradina Zoologica din Yunnan, chiar de Ziua Indragostitilor, in prezenta celorlalte animale si a vizitatorilor, informeaza Cancan.