Zici ca e o rata rujata! Ea e cea mai urata prezentatoare TV din Rusia! Rusia se poate mandri cu una dintre cele mai urate prezentatoare TV din toate timpurile. Inalta, slabuta, cu umerii drepti, tanara ar fi putut fi o crainica de succes daca n-ar fi avut o fata de ratusca rujata. Cu un bot demn de pitiopoance.org, cand a aparut pe micile ecrane, prezentatoarea a ingrozit Rusia si a provocat scaderea drastica a audientelor postului TV la care lucra, scrieCancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

A murit in urma cu un an si jumatate, dar pagina lui de Facebook a ramas vie. Familia unui barbat din Statele Unite, mort in luna august 2010, a fost socata sa descopere ca pagina de Facebook a decedatului este actualizata zilnic. Desi Michael Marshalsea a decedat in urma cu un an si jumatate, familia a lasat profilul lui activ, pentru ca apropiatii sa mai poata posta acolo mesaje, informeaza myfoxboston.com. Insa, in urma cu cateva luni, familia a descoperit ca pagina de Facebook a barbatului decedat incepe sa fie actualizata zilnic. Un hacker a spart contul si a inceput sa dea "Like" la multe pagini, apoi a schimbat datele personale ale barbatului decedat. Familia a apelat la Facebook pentru a inchide contul, insa acestia s-au lasat convinsi doar de certificatul de deces al lui Michael. In acest moment, contul este inchis, anuntaClick.

Fantoma lui Whitney Houston, pe scena. Muzica lui Whitney Houston va continua sa se auda, chiar daca vedeta a murit. Diferenta e ca solista nu va mai fi niciodata pe scena, in fata publicului. Cel putin nu in carne si oase... poate doar sub forma unei fantome. Unii sunt mai reci din fire si nu se emotioneaza usor, iar cand vine voarba despre moartea unei vedete pot sa faca misto de ea, cat inca trupul neinsufletit mai e cald, dupa cum se spune. In cadrul unui show din Filipine, care a avut loc la cateva zile dupa moartea lui Whitney Houston, un participant a devenit... fantoma cantaretei. Pe ritmurile melodiei "I will always love you", tanara care purta o peruca, avea fata data cu farduri albe, incat sa para un schelet, s-a maimutarit in fata multimii. Finalul a fost de-a dreptul socant si deranjant, deoarece de sub rochia femeii au iesit doua papusi-bebelusi, care spuneau "mama", informeazaLibertatea.

Un fenomen extrem de rar transfoma apa unei cascade in lava! Pe internet au aparut niste imagini senzationale cu o cascada din Parcul National Yosemite (SUA), in care apa pare sa se fi transformat in lava. Este, de fapt, vorba despre un fenomen foarte rar, care a fost observat pentru prima data in 1973, de un fotograf renumit, pe nume Galen Rowell. Imaginea este o iluzie optica, rezultat al unei alinieri deosebite a Pamantului in raport cu Soarele, care face ca razele sa cada de asa natura pe apa cascadei, incat sa o faca sangerie, intocmai ca lava unui vulcan. Fenomenul a fost rareori imortalizat si a devenit o ambitie a fotografilor sa stea cu zilele pe stancile din celebra rezervatie americana, in speranta ca vor asista la aparitie cascadei "de lava", scrieCancan.

Laser, frate! Nicolas Sarkozy si-a facut muzica de campanie ca in Batman. Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, abordeaza campania electorala pentru alegerile din aprilie cu muzica precum in filmele de actiune de la Hollywood. Piesa a fost inregistrata in capitala Bulgariei, Sofia, de o orchestra de 50 de persoane. Melodia a fost compusa de Laurent Ferlet. Pe Twitter au aparut dezbateri pentru a se stabili daca refrenul se apropie mai mult de melodia de la Spiderman sau de la Batman, anuntaClick.

Au calatorit pe mare 36 de ani. Bill (83 de ani) si Laurel Cooper (82 de ani), doi soti din Marea Britanie s-au intors dupa o croaziera de 36 de ani, timp in care au trecut prin 45 de tari. Povestea a inceput intr-o zi in 1974. Bill, care lucra ca broker, se ducea spre servici, cand la un moment dat s-a oprit la jumatatea drumului si si-a spus: "Nu ma mai duc. M-am saturat". El s-a intors acasa si-a rugat nevasta sa-i anunte pe colegii lui ca nu se va mai intoarce niciodata. In urmatorii doi ani, el si sotia sa au construit o barca, si-au vandut casa, si-au luat ramas bun de la copii si rude si apoi s-au aventurat pe mare. In total, ei au trecut prin sapte mari, au traversat 40.700 de km de canale si rauri si s-au luptat cu valuri de 7,5 metri si rafale de vant de 160 km/h. Acum, dupa 36 de ani, sotii Cooper au revenit acasa, din cauza problemlor de sanatate si a varstei inaintate. Laurel spune ca ea si sotul ei au avut o viata minunata, pe care n-ar fi schimbat-o pentru nimic in lume, informeazaLibertatea.