Sexul cu un cal i-a provocat sangerari interne. Vezi 3 morti stupide provocate de sex! SEXUL POATE SA TE OMOARE! Fie activitatea in sine, fie evenimentele determinate de aceasta se pot dovedi letale. Spre exemplu, un barbat a fost gasit mort in curtea casei sale, dupa ce a facut sex cu calul sau si a avut sangerari interne. Vezi top 3 decese stupide... din amor. Cand te apuca cheful de amor nu mai ai ce sa faci. Trebuie sa treci la actiune. Asa s-or fi gandit doi tineri din Namibia, care au facut dragoste exact in mijlocul strazii. Cei doi nu au observat un camion care trecea pe acolo si care i-a lovit, ucigandu-i, scrie Libertatea.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Cele mai stranii imagini surprinse de masina Google Street View. The Guardian a realizat o colectie a celor mai stranii si amuzante astfel de momente "scanate" de masina Google. Google Street View, unul dintre cele mai populare servicii Google, ofera oricarui internaut posibilitatea sa viziteze virtual orice loc din lume cu ajutorul unor panorame dinamice de 360 de grade. Pentru cei care nu cunosc, imaginile pe care le pune la dispozitie Google Street View sunt realizate cu ajutorul unor masini echipate cu cate o camera foto performanta. Aceste masini au surprins situatii inedite, multe dintre acestea fiind incluse in serviciul oferit de giganticul IT, scrie Gandul.

Un rus si-a taruat pisica. Un rus care detine o pisica Sphynx a starnit furie in randul iubitorilor de animale, dupa ce a postat pe Youtube un filmulet in care sarmana felina era in plin proces de tatuare. Mandru de tatuajul sau, Timur Rimut din Tatarstan, republica din cadrul Federatiei Ruse, s-a gandit sa-si deseneze si pisica si a mers la un atelier de specilaitate, scrie Libertatea.ro.

El e cel mai PENAL sofer de autobuz din lume! 4 gafe uriase intr-o singura secunda. Un sofer de autobuz a reusit sa-si socheze pasagerii dupa ce a fost surprins cu o tigara in gura, cu un pahar in mana, cu o alta mana oferind rest pentru bilet si vorbind la telefon... toate in acelasi timp. Figura pasagerilor face toti banii, scrie sport.ro.

O tipa a urcat in fundul gol in metrou! Vezi ce reactie au avut calatorii. O tanara imbracata aparent de iarna, cu o geaca groasa si purtand un rucsac pe umeri a lasat cu gura cascata toti calatorii din metrou: nu avea chiloti pe ea! In imagini se vede cum, la inceput, fetei i se ridicase fusta atat de mult incat practic era pe jumatate dezbracata. Tanara isi trage apoi fusta mai jos, dar fara sa-si acopere fundul si incepe sa se plimbe prin metrou, ca si cum ar fi la ea acasa, scrie Libertatea.ro.