Imagini nemaivazute din buncarul lui Hitler. In aprilie 1945, in timp ce rusii si nemtii se bateau pe strazile Berlinului, un fotograf de 33 de ani, William Vandivert, imortaliza dezastrul. O parte dintre fotografiile realizate atunci au fost publicate in revista Life. Sute de mii de oameni au pierit atunci, printre care civili, femei si copii, in timp ce altii au ramas fara locuinte, sub cerul liber, printre ruine. Totul a luat sfarsit pe 30 aprilie 1945, atunci cand lista mortilor a fost completata de inca doua nume, cel al lui Adolf Hitler si al partenerei sale, Eva Braun, scrie Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un barbat a venit gol pusca la un interviu de angajare. Jose Ayala, un barbat de origine hispanica in varsta de 36 de ani, a intrat gol pusca intr-un atelier de sudura din Sacramento, in speranta ca va obtine un job. La vederea barbatului, patronul a chemat imediat politia, informeaza .huffingtonpost.com. Doi agenti, un barbat si o femeie, au incercat sa-l imobilizeze pe individ care parea a fi sub influenta drogurilor, scrie Click.

Aici e ingropat Iisus Hristos? Un mormant din secolul 1 d.H. descoperit sub un bloc din Ierusalim lanseaza o ipoteza care socheaza intreaga planeta. Placa funerara pe care scrie in greaca veche "Sfinte Iehova, ridica-Te, ridica-Te" l-a facut pe arheologul James Tabor sa lanseze teoria ca aici s-ar odihni Mantuitorul impreuna cu Maria Magdalena. Cum legislatia israeliana privind necropolele este extrem de stricta, analize stiintifice, fotografieri si studii aprofundate ale osemintelor gasite aici sunt imposibile, scrie Click.

Pofte ciudate: a mancat 4.000 de bureti de vase si 100 de sapunuri. Kerry Trebilcock in varsta de 21 de ani simte o pofta nestavilita de a manca lucruri neobisnuite si nealimentare. Pana acum tanara a mancat si 100 de sapunuri. Femeia din Cornwall, Anglia a marturisit ca ii place sa consume buretii de vase cu sos picant sau mustar. "Intr-o zi voi reusi sa inving asta si voi fi capabila sa fac un dus sau sa spal vasele fara sa ma simt infometata", a declarat Kerry Trebilcock, scrie Click.

Fotografie incredibila: mesaj de la extraterestri sau defectiune iPhone? In timp ce vizita orasul maias Chichen Itza impreuna cu familia sa, in 2009, Hector Siliezar a facut trei poze ale piramidei El Castillo cu iPhone-ul sau. O furtuna era pe cale sa izbucneasca in apropierea templului sacru, iar Siliezar a incercat sa surprinda fulgerele. In primele doua fotografii, se observa nori negri deasupra piramidei, dar in cea de-a treia o lumina puternica pare ca erupe din centrul piramidei, catre cer, iar pe fundal se vad fulgere, scrie Click.