Gafa la meteo! Unei prezentatoare i-a cazut colierul intre sani, in direct. In timpul emisiilor in direct se pot intampla tot felul de accidente. Este si cazul lui Carol Kirkwood, o prezentatoare meteo a postului de televiziune BBC. In timp ce prezenta vremea, lantul de aur pe care il purta la gat a inceput sa-i alunece intre sani, fapt ce i-a starnit hohote de ras prezentatoarei, scrie Daily Mail. Cu toate acestea, ea a continuat sa prezinte rubrica meteo, dupa ce in prealabil si-a cerut scuze de la telespectatori pentru incident, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Iisus s-a aratat intr-o shaorma! Un barbat din Mexic a facut o descoperire uluitoare! Un mexican a avut parte de un moment inedit atunci cand a vrut sa-si comande o shaorma. El a observat ca lipia care urma sa devina masa lui avea niste arsuri ciudate. La un studiu amanuntit, barbatul din New Mexico a observat ca petele seamana izbitor cu chipul Mantuitorului Iisus Hristos. Omul a fost extrem de fascinat de descoperirea sa si a postat imediat o fotografie pe Facebook pentru a se mandrii apropiatilor cu acest lucru, anunta Cancan.

Ham, ham! I-am tras-o blondei de fata cu barbat-su! Nu le mai ajungeau orele de sex petrecute impreuna sau cu diversi parteneri, iar perversiunile devenisera o rutina pentru ei. Americanii Shane Walker si sotia lui, Sarah, ambii de 28 de ani, au ajuns la concluzia ca nu mai exista nici un mister cand vine vorba de sex. Faceau dragoste impreuna cu mai multe cupluri de lesbiene, cu oameni agatati pe strada, se iubeau in metrou, in parcuri, prin parcari, la cinema sau in lift. Vizitau cluburi sado-maso, mergeau la petreceri porno, care se lasau cu orgii, si goleau magazinele erotice de obiecte pentru uzul casnic... Pana aici, desi anormal, nu era nimic ilegal. Plictiseala si dorinta de ceva nou i-au impins insa pe Shane si pe Sarah sa comita un fapt terifiant: cei doi au cautat pe Internet un caine, cu care sa-si poata satisface fanteziile bolnave, informeaza Click.

Telefonul mobil care te apara de atacatori! iPhone cu spray lacrimogen. Daca te-ai gandit de mai multe ori sa-ti achizitionezi un spary lacrimogen pentru a te proteja de eventualii agresorii, dar ai renuntat la idee pentru ca erai convins ca iti va lua lua prea mult timp pana il gasesti in geanta si ar fi practic inutil, acum ai solutia. Se numeste Smart Guard si este un spray cu piper atasat de telefonul mobil, pe care oricum il ai in permanenta la indemana. Compania elvetiana Piexon s-a gandit la acest lucru si a conceput husa de protectie pentru telefon care are atasata un spray cu piper pe care il poti folosi atunci cand esti atacat. Acest dispozitiv este disponibil deocamdata doar pe iPhone. Sprayul cu piper cayenne, unul dintre cei mai inflamatori agenti din ziua de azi, permite sase descarcari de cate o jumatate de secunda, dar este foarte eficient avand o distanta de actiune de aproximativ 1,5 metri, scrie Libertatea.

Astea-s cele mai tari poze cu tineri morti de beti! Uite cum au ajuns dupa ce si-au turnat si-n cap! O vorba veche spune sa nu iti ia alcoolul mintile. Unii tin cont de asta si consuma bautura cu moderatie, altii insa o fac lata de-a dreptul. Unii s-au imbatat atat de rau incat nu au mai stiut de ei, ajungand in ipostaze de-a dreptul hilare, dupa cum puteti vedea si in imaginile de mai jos. Priviti-le si vedeti ce poate face bautura dintr-un om, anunta Cancan.

Cel mai inalt turn tv din lume are 635 de metri. Constructia celui mai inalt turn de televiziune din lume, numit si "Arborele cerului", care, cu tot cu antena, are o inaltime de 635 de metri, s-a incheiat. La constructia colosului, care a inceput, la Tokyo, in iulie 2008, au participat peste 600.000 de persoane, iar costurile lucrarilor pentru ridicarea lui totalizeaza 812 milioane de dolari. (2.760.800.000 lei), informeaza Click.