​"Am fost parasita de 3 iubiti pentru ca nu-mi amintesc partidele de sex". Chelsea Harold, in varsta de 24 de ani, sufera de o boala rar intalnita care ii distruge relatiile amoroase. Tanara din Marea Britanie a fost diagnosticata ca suferind de sexsomnie. Mai exact, face sex in timp ce doarme, fara sa realizeze acest lucru. Ea nu-si aminteste dimineata numeroasele partide de sex si din aceasta cauza partenerii ei s-au simtit jigniti si frustrati, scrie The Sun. "Din cauza acestei boli, pana acum trei iubiti m-au parasit. Viata mea amoroasa a devenit un calvar. Imi fac foarte multe griji pentru urmatoarea mea relatie, deoarece stiu cat de greu le este barbatilor sa inteleaga ca eu dorm in timpul sexului, iar dimineata nu-mi amintesc ce s-a intamplat peste noapte", a declarat Chelsea Harold. Chelsea marturiseste ca atunci cand era mica era somnambula, dar spune ca sexsomnia nu a afectat-o pana in 2007. Doctorii considera ca afectiunea tinerei este cauzata de stres, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Grota "Familiei Flintstone" se vinde cu 3,5 milioane $. Yabba-Dabba-doo, mutati-va in casa lui Fred. Daca v-au placut desenele animate cu "Familia Flintstone" si aveti in cont 3,5 milioane de dolari, va puteti muta in grota celebrului Fred, care este scoasa la vanzare. Casa apartine starului de televiziune Dick Clark, mare fan al personajelor animate mai sus mentionate. Omul de televiziune american Dick Clark si-a construit la Malibu o resedinta dupa modelul grotei lui Fred, binecunoscutul personaj din desenele animate "Familia Flintstone". Casa, cu aspect de grota atat in exterior, cat si in interior, a fost scoasa la vanzare pentru suma de 3,5 milioane de dolari. Vila cu pereti din piatra este absolut impresionanta si dotata ultramodern, astfel incat sa ofere tot confortul proprietarului. Printre altele, resedinta are un dormitor, doua bai si un living-room foarte spatios. Situata pe un varf de munte, proprietatea ofera o panorama superba cu Oceanul Pacific. Conform celor care au trecut pragul grotei in stil Flintstone, aceasta chiar pare rupta din binecunoscutele si indragitele desene animate, facandu-te sa te simti intr-o cu totul si cu totul alta lume, anunta Cancan.

Cel mai penibil moment din ziua nuntii! Ea a ramas in fundul gol in fata altarului. Actiunea s-a petrecut anul trecut, in Rusia, iar protagonisti au fost doi tineri proaspat logoditi! Cei doi miri avut parte de scene penibile chiar in ziua nuntii lor! Mireasa s-a impiedicat de trena rochiei si a ramas in fundul gol. Orice femeie viseaza la o nunta ca in povesti! Toate detaliile sunt bine calculate cu luni de zile inainte, insa nu tot timpul iese atat de perfect pe cum planuim. Asta s-a intamplat si cu o frumoasa mireasa din Rusia, care le-a incantat privirile invitatilor, nu cu juramintele, ci cu fundul ei in toata splendoarea. Trena mult prea lunga i-a incurcat mersul fetei, iar din cauza asta a reusit sa cada. Cand s-a adunat, mireasa a realizat cu stupoare ca a ramas in fundul gol, informeaza Click.

Superman! Uite ce face un rus cu iubita lui! La plaja, unii se relaxeaza, altii fac sport, iar un barbat se da mare. Si reuseste sa impresioneze. Un rus face pe grozavul la plaja si demonstreaza ca este un adevarat Superman! Barbatul si iubita lui se aflau pe malul marii, cand el a vrut sa arate de ce e in stare. Initial, ai impresia ca fata face pe grozava si incearca sa ii rupa mana barbatului, dar in cateva secunde realizezi ca rusul isi arata muschii. Individul e atat de puternic, incat fata se face colac in jurul bratului sau si apoi acesta o ridica de la sol si o tine asa, de parca ar fi fost un puf, nu o femeie in toata firea. Apoi, barbatul se lasa incet jos si o elibereaza pe femeia care pare impresionata de performanta iubitului sau, un adevarat Superman, scrie Libertatea.

Patrupedele, imbracate precum vedetele de la Oscaruri: "Ham... hainute ca voi!" Data fiind atentia de care s-au bucurat actorii si actritele care au participat la Premiile Academiei Americane de anul acesta datorita tinutelor vestimentare pe care le-au abordat, un designer s-a gandit sa creeze haine asemanatoare cu acestea pentru patrupede. Astfel, Jennifer Basulto, din Los Angeles, a lansat o linie de tinute exclusiv pentru patrupede. Colectia ei canina include o versiune a rochiei Versace cu care Angelina Jolie a aparut pe covorul rosu, cu un picior lasat mult la vedere, si care a starnit numeroase comentarii. De asemenea, exista si un smoking la fel ca acela purtat de partenerul lui Jolie, Brad Pitt. O alta tinuta canina imita rochia rosie cu funda foarte mare intr-o parte purtata de seducatoarea Emma Stone. Una dintre cele mai haioase haine de Oscar pentru catei este cea care imita vestimentatia militara adoptata de comediantul Sacha Baron Cohen. Colectia canina a lui Jennifer Basulto contine multe alte modele, care se vand cu preturi incepand de la 950 de dolari bucata, anunta Cancan.

Iti vine sa crezi ca ea mai traieste? Felul in care arata o sa te ingrozeasca. Ksenia Bubenko, in varsta de 20 de ani, sufera de anorexie, iar felul in care arata din cauza bolii va va lasa fara cuvinte. Femeia sur a devenit un model pentru multe dintre tinere! Din pacate, pentru a slabi, majoritatea adolescentelor recurg la metode mai putin sanatoase. Din dorinta de a slabi, Ksenia s-a infometat ani la rand! Din cauza faptului ca nu se hranea cu zilele, adolescenta s-a imbolnavit, necrutatoarea boala, anorexia, nu a ocolit-o, informeaza Click.