Cea mai "blonda" din lume! Uite ce a patit numai pentru ca a suflat in lumanari de ziua ei. Pentru ca nu le-a stins pe toate dintr-o data, blonda sarbatorita se straduielste sa le dea gata si pe celalalte. Numai ca nu isi da seama ca parul prea lung ajunge fix in flacari. Cum era de asteptat, una dintre suvite ia foc si toti intra in panica. Noroc ca au reusi sa o stinga repede si fata s-a ales doar cu o alta tunsoare, scrie Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Deranjata de colega care facea sex. O fosta eleva a dat in judecata un colegiu din America si cere despagubiri de 150.000 de dolari pentru ca a fost repartizata intr-o camera cu o colega care avea o viata sexuala prea intensa. Lindsay Blankmeyer sustine ca, in ultimul an de colegiu, a fost fortata sa ramana in camera, incercand sa doarma, in timp ce colega ei si iubitul acesteia intretineau relatii sexuale, la doar cativa metri de ea. Americanca spune ca situatia i-a provocat o puternica depresie si i-a afectat studiile, scrie Cancan.

O tanara din Marea Britanie e parasita de iubitii ei pentru ca face sex nebun in somn. Tanara le-a povestit jurnalistilor de la tabloidul The Sun ca traieste un adevarat cosmar din cauza acestei probleme si ca isi doreste sa duca o viata normala, fara a sta cu grija ca iubitul o poate parasi. "Din 2007 sufar de sexsomnie. Prietenul meu de atunci mi-a spus, intr-o dimineata, cat de mult i-a placut cum am facut sex noaptea precedenta, de doua ori. Eu credeam ca glumeste, nu imi aminteam nimic. Prietenul meu s-a enervat, ne-am certat groaznic si ne-am despartit. E terifiant sa nu ai control asupra corpului tau in timpul noptii", le-a spus Chelsea ziaristilor, amintind ca a pus astfel punct mai multor relatii, scrie Libertatea.

Copilul asta are 23 de ani. Unui palestinian de 23 de ani i se cere buletinul pentru verificari ori de cate ori isi conduce masina sau vrea sa intre intr-o discoteca. Acesta s-a oprit din crestere la varsta de 12 ani din cauza unei instabilitati hormonale si arata ca un elev de clasa a saptea. Tanarul se numeste Mohammed Farouk Abul-Hassan si s-a nascut in 1988 in Dubai. Momentan lucreaza la un post de televiziune din orasul natal si incearca diverse tratamente pentru "a mai adauga" cativa ani infatisarii sale, scrie Click.

Pui capul pe perna si uiti de griji. Japonezii au inventat Sleepy Weepy Pillow, o perna care stie sa consoleze pe cel care este asezat pe ea. Cum detecteaza o lacrima, aceasta este programata sa difuzeze imediat un cantec sau un mesaj reconfortant. Testele realizate pana in prezent au dovedit ca perna-minune e foarte eficienta. Pernele Sleepy Weepy Pillow reusesc cu adevarat sa ridice moralul, scrie Click.