Are 70 de ani, dar arata ca la 20. Doctorul care risca totul pentru "tinerete fara batranete". Viata doctorului Life s-a schimbat serios la 60 de ani, cand a inceput sa ia fitness-ul in serios. Pana atunci, era supraponderal, aproape diabetic si cu nervii la pamant. Revista Muscle Media Magazine i-a oferit o provocare aparte. A trimis o poza la inceputul unui program de 12 saptamani, asa cum cerea concursul din revista, si a inceput sa se antreneze. Pentru a-si recapata corpul tanar si bine definit, Doctorul Life ia de peste 9 ani de zile doze regulate de testosteron si hormoni de crestere. Alaturi, evident, de un regim de exercitii foarte strict. Timp de 6 zile, doctorul face exercitii cardio, ridica greutati, face Pilates si ia parte la exercitii de arte martiale. Dieta pe care o tine face ca rezultatul sa para prelucrat pe calculator, desi este cat se poate de real, scrie stirileprotv.ro.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Doamne ce cretini! Nenorocitii astia se filmeaza in timp ce urineaza pe o femeie care astepta autobuzul in statie - Ea nu banuieste nimic dar e uda fleasca. Trei barbati au planuit cea mai grosolana si scarboasa gluma. Unul dintre ei urineaza pe o femeie care astepta autobuzul in statie, in timp ce altul o tine de vorba. Femeia, care ii ofera informatii barbatului, nici nu banuieste ce se intampla in spatele ei, chiar daca geaca ei este uda fleasca. Cel de-al treilea barbat, care filma, s-a amuzat teribil de aceasta situatie si chiar ii era greu sa mai tina si camera video in maini pentru ca radea, dupa cum se si aude, cu gura pana la urechi, scrie Cancan.

Uite pana unde se va intinde un seism mare din Vrancea. Un milion de locuinte ar avea de suferit. Circa 50.000 de case s-ar prabusi. In Capitala, sunt 372 de imobile cu "bulina" si doar 15 au fost consolidate. Seismologii au intocmit harti care indica zonele ce vor fi afectate de un cutremur major. "Atunci cand magnitudinea este peste 7 si este de foarte mare adancime, ca in 1940, afecteaza Moldova, Basarabia si catre Ucraina. In cazul in care avem un cutremur de tip '77, adica de adancime de 90 de km, afecteaza Muntenia, Bulgaria", a declarat Gheorghe Marmureanu. Dupa cum se poate observa pe harta, punctul cel mai rosu", cel mai vulnerabil, este Vrancea, iar unda seismica va ajunge puternic in sud, inclusiv in Capitala, se va intinde spre Oltenia si Dobrogea, scrie Click.

Asa arata acum coaforul unde au fost impuscati opt oameni. Pe biroul de la receptie este inca vizibila urma facuta de un glont, mai mult ca sigur unul tras de Gheorghe Vladan inspre casiera. Urmele cretei folosite pe canapea si pe pereti marcheaza zone de unde anchetatorii au cules si au analizat probe ce vor fi folosite pentru condamnarea fostului angajat M.A.I. Localul este in continuare inchis, insa, potrivit patroanei, acesta va intra in renovare totala. Vor fi inlocuite geamurile, iar vopseaua folosita la interior va fi schimbata, scrie Libertatea.

Ucisa de prea mult Paracetamol. Desiree Phillips, in varsta de 20 de ani, a fost gasita inconstienta in casa in care locuia impreuna cu fiul ei, in varsta de 11 luni. Ajunsa la spital, Desiree a fost diagnosticata cu blocaj hepatic, blocaj produs de tabletele de paracetamol luate in exces. A fost transportata rapid la un alt spital, pentru un transplant de ficat, dar a murit, scrie The Telegraph. Desiree participase in urma cu putin timp la preselectiile X Factor, pregatindu-se pentru o cariera in domeniul muzicii. Inregistrase si primul sau album, care contine sase piese. Tanara lua paracetamol pentru a calma durerile pe care le simtea dupa o operatie de indepartare a unor noduli necancerigeni la sani, scrie realitatea.net.

O profesoara si-a violat elevul de 231 de ori! Statele Unite ale Americii se afla in pragul unui nou scandal sexual. Un adolescent din California a povestit autoritatilor ca o fosta profesoara de a lui l-ar fi violat in mod repetat timp de doi ani. Baiatul, care acum este major sustine ca Deborah Ashton l-ar fi obligat sa faca sex cu el de 231 de ori. Tanarul, care a vrut sa isi pastreze anonimatul, spune ca prima oara cand a fost abordat de profesoara nu avea impliniti nici 14 ani. Baiatul sustine ca in prima instanta aceasta l-ar fi sarutat, scrie Click.