Batman exista in Slovacia! Vezi aici imagini inedite. Batman chiar exista! Personajul inspirat din celebrul film, pe numele sau adevarat Zoltan Kohari, ii ajuta pe batrani sa faca fata "vietii dure" de pe strazile din Dunajska Stredad, din Slovacia. De cand a iesit de la puscarie, tanarul Zoltan Kohari, de 26 de ani, s-a decis sa duca o viata virtuoasa, dedicata binelui. De asemenea, mai suna si la politie, cand vede ca se intampla ceva necurat. De intervenit, nu intervine niciodata direct, pentru ca e pacifist. Cand nu aduna mizeria de pe spatiul verde, imbracat in Batman, Kohari lucreaza, ocazional, ca zugrav. Anul trecut, dupa ce a facut fapte nedemne de un supererou, acesta a petrecut opt luni la puscarie, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Mega-orgasmul! Afla cum poti face o femeie sa fie in extaz 270 de minute! Sexologul american Vera Brodinsky va ramane in istorie ca fiind persoana care a reusit sa dovedeasca existenta mega-orgasmului. Potrivit site-ului sexgen.ro, in fata a cinci profesori universitari, Brodinsky a dovedit, stimulata fiind de sotul ei, ca poate avea orgasm timp de 270 de minute, adica 4 ore si jumatate. Specialista a impartit zona clitorisului in patru cadrane si a constatat ca partea din stanga sus este cea mai receptiva la stimulare si la placere. Senzatia traita de femeie este descrisa ca o urcare permanenta pe o scara a placerii. Pentru a realiza recordul, Brodinsky a fost stimulata de sotul ei, cu degetele, iar ulterior cuplul a publicat si o carte si un material video pentru doritori, anunta Libertatea.

Yoda, cel mai urat caine din lume, a murit la varsta de 15 ani. Yoda, patrupedul care a castigat anul trecut titlul pentru "Cel mai urat caine din lume", a murit la varsta de 15 ani. Animalul, o corcitura intre Chinese Crested si Chihuahua, cantarea numai 0.8 kilograme si a murit sambata trecuta, in timp ce dormea. In urma cu cativa ani, Yoda a fost salvata de pe strada de o femeie care l-a confundat la inceput cu un sobolan. Aceasta i-a pus numele dupa un personaj din filmul "Star Wars". Anul trecut, patrupedul a devenit celebru in toata lumea dupa ce a fost inscris de stapana lui la concursul celor mai urate exemplare canine si a obtinut premiul intai, fiind premiat cu un trofeu de 15 ori mai mare decat el, informeaza Click.

Meteo ca la ei, la nimeni!! Printre gradele ridicate, a plouat cu injuraturile prezentatoarei! "Son of a bitch!". O prezentatoare meteo se descurca destul de bine pana cand afisajul ei a luat-o razna si a sarit peste niste etape ale stirilor pe care inca nu le prezentase. Reactia ei a fost una senina: a injurat si a plecat! Domnisoara din imagini a atras destule comentarii negative cand a injurat in direct, in mijlocul buletinului meteo pe care il prezenta. Suparata ca afisajul de pe ecranul din spatele ei a luat-o razna, a injurat senina: "Son of a bitch!", dupa care a plecat din fata camerelor de filmat, scrie Cancan.

A opta minune a lumii. "Acest loc este raiul pe Pamant". Locuitorii satului nepalez Nagarkot, din muntii Himalaya, aflat la o altitudine de 2.195 de metri, trebuie sa priveasca in jos pentru a vedea norii. Cele circa 3.500 de persoane care locuiesc aici isi duc existenta pe pantele abrupte ale muntelui si cultiva de sute de ani pamantul dupa metodele traditionale, mai exact prin semanarea culturilor pe terase care sa impiedice alunecarea lor. "Eu locuiesc si lucrez cea mai mare parte a anului in Nepal si acest sat este locul meu preferat de acolo, un loc unde imi petrec aproape tot timpul liber", explica fotograful Anton Jankovoy, din Ucraina, care a vizitat acest sat aflat la circa 32 de kilometri est de capitala Nepalului, Kathmandu, anunta Gandul.

Un ucrainean beat si nervos se ia la bataie cu un semn de circulatie. Un simplu semn de circulatie poate provoca o stare de nervi de nedescris, daca acesta se afla in fata barbatului din imaginile de mai jos. Omul nostru, baut bine, a pornit la plimbare cu partenera, dar starea lui de relaxare s-a evaporat brusc atunci cand a dat nas in nas cu un semn de circulatie. Pentru a demonstra cine are puterea, barbatul s-a luat la lupta cu indicatorul si cu stalpul care il sustinea. Desi partenera lui a incercat sa-l linisteasca, omul nu s-a lasat pana ce nu i-a aplicat cativa pumni seriosi "inamicului", ce au culminat cu "lichidarea" semnului aflat in locul nepotrivit, informeaza Click.