Un asteroid cu diametrul de 50 de metri va trece foarte aproape de Terra in 2013. Un asteroid cu forta destructiva a unei bombe cu hidrogen va trece pe langa Pamant la o distanta mai mica decat cea a unui satelit comercial. Asteroidul 2012 DA14 trece pe langa Terra o data pe an, iar la urmatoarea "vizita", in februarie 2013, va ajunge la doar 24.000 de kilometri distanta. Cercetatorii spun ca asteroidul nu se va ciocni cu Terra anul viitor, insa nu exclud ca acest lucru sa se intample candva in viitor, scrie Descopera.ro.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Ihaaa! Iata magaro-zebra si calul de aur. Mare e gradina lui Dumnezeu si nu numai oamenii au luat-o razna! In Anglia, un mascul de zebra excitat a dat iama in femelele magar. Rezultatul: magaro-zebra Zambi, care in ciuda urechilor magaresti vorbeste aproape perfect "zebreza" cu accent african. In Turkmenistan, la mare cautare este Calul de aur, din rasa Akhal-Teke, faimos pentru luciul auriu al parului, scrie Click.

Apocalipsa medicinei: Ziua in care o simpla infectie ne va ucide. Un avertisment important a vizat antibioticele. OMS spune ca am ajuns in situatia in care bacteriile au evoluat si au devenit mult mai rezistente la tratamentul cu antibiotice. Astfel, suntem la un pas de situatia in care infectii comune pot deveni incurabile. Margaret Chan, directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, spune ca astfel clasicele antibiotice ar putea deveni complet inutile in tratamente. Chan mai avertizeaza ca tratamentele revolutionare descoperite in ultimul secol pentru gripa, tuberculoza, malarie sau HIV ar putea deveni ineficiente in urmatorii ani, scrie realitatea.net.

Barbatul care nu se poate opri din ras de doi ani de zile. Nevasta e exasperata. O banala operatie la sold, efectuata in urma cu doi ani de zile, a avut un efect secundar nebanuit pentru un olandez, care sustine ca dupa intereventie nu se poate opri din ras. Asa cum era de asteptat, hohotele de ras ajung sa o scoata din minti pe nevasta barbatului, care se plange ca nu poate discuta nimic cu el. Fiica si fratele barbatului s-au saturat si ei de reprizele de ras ale lui Huug Bosse, care marturiseste ca singurul lucru care il poate face sa planga este imnul tarii sale, scrie stirileprotv.ro.

"Am ascuns cadavrul. Acum ce fac?". Gluma neinspirata a unei adolescente, care i-ar fi putut aduce mari probleme. Fata, in varsta de 15 ani, a trimis un SMS unui numar oarecare de telefon in care cerea ajutorul pentru stergerea urmelor unei...crime. "Am ascuns cadavrul, acum ce sa fac?", suna SMS-ul adolescentei. Din toate numerele de telefon posibile, tanara a nimerit insa fix la un detectiv de politie care a alertat imediat autoritatile. Dupa o scurta cercetare, ei au gasit adresa fetei si au interogat-o, scrie Libertatea.ro.

Cum sa-ti lecuiesti fiica de striptease la webcam. Reactia neasteptata a mamei. O femeie si-a dat seama ce pedeapsa merita fata sa, pe care a prins-o dezbracandu-se in fata camerei web. Adolescenta a decis sa-i faca un cadou iubitului, de care ii era foarte dor: un striptease pe care acesta sa-l priveasca prin intermediul Internetului. Pe cand se pregatea sa-i faca vant si sutienului, ultimul obiect vestimentar care il impiedica pe baiat s-o vada in toata splendoarea, pe usa a intrat mama tinerei. Intelegand dintr-o privire ce se intampla, a decis sa-i dea fiicei sale o lectie: se va dezbraca si ea, potrivit Click.