Bebe de 31 de ani, caut mama sa ma creasca! De 18 ani, de cand a ales sa traiasca precum un bebelus, Stanley nu adoarme decat cu suzeta in gura, doarme intr-un pat urias de bebelus, cu zabrele, poarta pampersi si papa numai la masuta pentru copii." Uaaaa! Vleau sa ma schimbe tineva!" si americanul Stanley Thornton, de 31 de ani, scuipa suzeta cu care a dormit in gurita toata noaptea. Barbatul nu este nebun, ci pur si simplu... altfel. A ales sa traiasca precum un bebelus de un an si doua luni si nu vrea sa mai creasca. Sta impreuna cu parintii, nu are un loc de munca, insa datorita postului de televiziune TLC a devenit vedeta mondiala. "Vleau o mamica full-time. Sa imi dea sa pap, sa ma imbratiseze si sa ma stranga la piept. Vreau sa fiu rasfatat toata viata pentru ca sunt copil cuminte", sustine barbatul de 1,70 m inaltime si aproape 95 kg, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Superba femeie in bikini ascunde un secret greu de crezut. E inalta, supla, su cani imensi, picioare interminabile si un zambet ravasitor. O cheama Jenna, locuieste in Canada si a fost, pana ieri, una dintre finalistele Miss Canada Universe. Acum, din cauza secretului ei teribil a fost descalificata. Jenna Talackova are 23 de ani si organizatorii competitiei de frumusete mizau ca ea va fi castigatoarea concursului de miss, care urma sa reprezinte Canada la Miss Universe. Din pacate, au aflat recent ca Jenna, superba blonda, este de fapt barbat. Sau, cel putin, s-a nascut barbat, iar in regulamentul competitiei se specifica foarte clar ca participantele trebuie sa se fi nascut femei. Cu toate acestea, blonda este deranjata de decizia de a fi eliminata, deoarece este superba, o adevarata doamna, desteapta si manierata si in suflet a fost mereu de sex feminin, anunta Libertatea.

Au creat o pagina pe Facebook ce promova swingingul, iar acum risca inchisoarea. Potrivit unei legi controversate din 1961, fapta celor doi egipteni se pedepseste cu ani grei in spatele gratiilor. Actul normativ a fost adoptat pentru a eradica prostitutia, insa acopera si cazul in care doua sau mai multe cupluri cad de acord asupra schimbului de parteneri. Deja un cuplu de swingeri a fost pedepsit in 2009, in Cairo, sotul fiind condamnat la sapte ani de inchisoare, iar sotia, la numai trei. Nici cei doi soti depistati recent de politistii de la Moravuri nu pot spera la prea multa clementa, intr-o tara musulmana ca Egiptul. Ambii in varsta de 30 de ani, ei sunt casatoriti de cinci ani si au o fetita de patru ani. Contabilul si sora medicala au fost arestati dupa ce doi politisti sub acoperire au reusit sa se infiltreze in grupul de swingeri, informeaza Click.

Niste cocalari din Miami s-au pozat mandri langa o masina de politie roz! Ca la ei, la nimeni! Politia locala din Miami a gasit o modalitate inedita de a se face observata: si-au vopsit masina din dotare in roz! Tinerii din imagine au facut descoperirea uimitoare si nu au putut rata o asemenea amintire: de a avea poza cu prima masina roz a politiei din Miami! Chiar daca este o gluma sau nu, culoarea este una vesela care se potriveste cu soarele arzator de acolo, scrie Cancan.

Asta e cel mai mare avion din hartie facut vreodata! Vezi cat a zburat! O echipa de designeri din Arisona a realizat cel mai mare avion de hartie din lume. Aparatul are o lungime de 13 metri si o anvergura a aripilor de 7 metri, a scris Daily Mail. Pentru a beneficia de toate conditiile si sa zboare cat mai mult, avionul de gartie a fost ridicat in urma cu patru zile de un elicopter la inaltimea de 1.219 metri deasupra localitatii Tucson din Arizona. Aeronava a rezistat doar cateva secunde secunde deasupra pamantului, iar zborul a fost filmat cu o camera atasata pe botul avionului. Chiar daca nu s-a comportat ca un avion si a cazut mai degraba ca un bolovan, avionul a reusit sa planeze timp de sase secunde. Proiectul a fost pus la cale de Pima Air & Space Museum, unul dintre cele mai mari muzee aerospatiale din lume si de Fundatia Aerospatiala Arizona, anunta Libertatea.

Mafia blondelor rapeste bogatani si vrea multi bani. S-a dat startul la "vanatoarea de blonde"! Asa se numeste operatiunea initiata de politia braziliana care s-a confruntat cu peste 50 de cazuri de rapiri de bogatani si cereri de recompensa. Cinci blonde si o bruneta, extrem de aratoase, sunt principalele suspecte in aceste cazuri. Mafia blondelor, dupa cum a fost denumita gruparea, actioneaza in Sao Paulo si nu ezita sa faca uz de arma daca este cazul. Printre victimele tinerelor se numara si cativa jucatori americani de baseball. Ele au incasat pe rascumparari peste 2,7 milioane de dolari si sunt date in urmarire internationala, informeaza Click.