Impuscat in direct, chiar in spatele reporterului care transmitea. Brazilianul Josenildo Goncalves a simtit pe pielea lui ce pericole implica o transmisie live. Un car de reportaj al unei televiziuni braziliene fusese trimis sa relateze despre o tentativa de asasinat, petrecuta intr-un oras din statul Paraiba. Victima era intinsa pe asfalt, agonizand. Cei prezenti sunasera deja la salvare, dar chemasera si televiziunea. In timp ce jurnalistul oferea telespectatorilor primele detalii, un barbat cu o arma in mana s-a apropiat de ranit, tragand un foc inspre capul acestuia. Speriati de impuscatura, reporterul si cameramanul au luat-o la sanatoasa, pentru a nu fi la randu-le luati la tinta. Abia intr-un tarziu au indraznit sa se apropie din nou, mai ales ca la fata locului ajunsese si o ambulanta. Potrivit presei, ranitul a fost transportat la spital in timp util, medicii salvandu-i viata barbatului, in varsta de 24 de ani, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Ea este prima pisica din lume care merge la sala! Are pectoralii lucrati si patratele pe abdomen. Cand vine vorba de umor cu animalelel, stapanii au cele mai traznite idei. La fel a fost si cea a fetei care a avut grija ca pisica ei sa fie cea mai frumoasa dintre toate felinele din cartier. Stapana acestei pisici s-a amuzat teribil cand a i-a pus capul animalului pe un carton cu imaginea unui corp de barbat lucrat bine. Rezultatul a fost cat se poate de amuzant, dar sa speram ca pisica nu doreste acum o operatie estetica pentru a fi si ea om, anunta Cancan.

Si-a taiat piciorul cu un fierastrau ca sa nu mearga la munca. Un barbat din Australia si-a taiat piciorul pentru a nu fi pus sa mearga la munca. Omul era somer si, temandu-se ca autoritatile il vor considera apt de munca, a recurs la o metoda extrem de bizara. Mai exact, barbatul, in varsta de 56 de ani, si-a taiat singur piciorul exact deasupra gleznei, cu cateva ore inainte de a se prezenta la oficiul muncii pentru a fi evaluat de medici. El a folosit un fierastrau electric si si-a aruncat apoi membrul intr-un cuptor, scrie sowetanlive.co.za. Barbatul a facut o hemoragie puternica si a fost transportat de urgenta la spital, el fiind cel care a sunat la ambulanta. Din pacate, medicii nu au putut sa ii reataseze piciorul, informeaza Click.

S-a facut de rusine! Ziua jurnalista, iar noaptea se dezbraca pe bani in baruri. Sarah Tressler, o tanara de 29 de ani, din Houston, SUA, a ajuns in atentia presei, dupa ce s-a aflat ca ziua lucreaza ca jurnalista, iar noaptea isi rotunjeste veniturile, facand striptease intr-un bar. Sarah lucreaza ca jurnalist de un an de zile la ziarul Houston Chronicle, insa cariera ei ar putea acum sa fie compromisa, dupa ce tanara si-a postat pe reteaua de socializare Facebook si Twitter cateva fotografii din barul unde se dezbraca pe bani, laudandu-se cu ceea ce face. Ea si-a publicat poze in care apare in ipostaze sexy si imbracata doar in lenjerie intima, notand: "Ma dezbrac pentru oamenii nebuni si apoi a doua zi scriu despre aceste experiente pentru a ne amuza impreuna pe seama lor", scrie Libertatea.

Papa Benedict s-a dat cu mariachi. Aflat in vizita in Mexic, Papa Benedict al XVI-lea a reusit sa-si incante supusii catolici aparand in papamobil cu un sombrero pe cap, o palarie cu borul larg specifica mariachilor. Suveranul Pontif a mers prin multime astfel accesorizat, in delirul oamenilor adunati la fata locului, anunta Cancan.

Si-a relatat sinuciderea, pas cu pas, pe Facebook. O femeie din Taiwan si-a curmat zilele chiar atunci cand implinea 31 de ani. Claire Lin a postat doua fotografii, una in care carbunii de pe gratar ardeau mocnit langa doua animale impaiate si alta in care camera deja se umplea de fum. Tanara a ales sa se intoxice, povestindu-le pas cu pas senzatiile celor noua prieteni virtuali aflati online la acea ora. Acestia au incercat in zadar sa o convinga sa se razgandeasca. Unul dintre internauti a sfatuit-o: "Calmeaza-te, deschide fereastra si stinge focul". "E prea tarziu. Fumul ma sufoca. Ochii imi lacrimeaza. Chiar si in pragul mortii am nevoie de Facebook. Cred ca m-a prins "microbul", a incercat Claire sa glumeasca, intr-un ultim mesaj. Tanara era nefericita din cauza ca iubitul o ignora, iar de ziua sa o lasase singura. Barbatul a ajuns in apartamentul partenerei sale abia a doua zi, dar Claire deja nu mai era in viata, informeaza Click.