Au socat medicii! Ce si-au bagat in vagin aceste femei? Mare e gradina Domnului! Aceste femei au reusit sa lase medicii cu gura cascata dupa ce la consultatie au realizat ca si-au bagat diferite obiecte in vagin. O femeie a mers la medic dupa ce a inceput sa se planga de dureri abdominale. Dupa ce doctorii au analizat-o, acestia au descoperit un pui intreg in vaginul ei. Ea a explicat ca nu a fost capabila sa faca copii si s-a gandit ca puiul se va transforma in copil. O adolescenta s-a ales cu usturimi grave in vagin, iar asta dupa ce si-a introdus degetele in interior dupa ce a tocat ardei iute. Dr. Sharon Orange a povestit despre unul dintre cele mai ciudate cazuri pe care le-a intalnit vreodata de cand profeseaza ca medic. O femeie in varsta a venit la consultatie spunand ca ii creste ceva ciudat in vagin. Ciudatenia a constituit-o radacina unui cartof, care se dezvolta in uterul ei, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Cata inconstienta! A mers la zoo sa calareasca un rinocer. Un tanar a ajuns vedeta pe internet dupa ce a aratat lumii intregi cat poate fi de inconstient. Scott Pafaff a tinut cu tot dinadinsul sa demonstreze tuturor cat este el de curajos si a mers la gradina zoolofica hotarat sa calareasca un rinocer. Dornic sa simta adrenalina, tanarul a luat cu el un prieten care sa-i filmeze aventura care l-ar fi putut costa viata, dat fiind faptul ca animalul era unul destul de periculos. A mers la gradina zoologica, a intrat in tarcul rinocerului. Chiar daca animalul l-a simtit imediat, Scott a reusit sa calareasca animalul. Cum era de asteptat, ronicerul a inceput sa se agite si riscul ca Scott sa o pateasca era din ce in ce mai mare. Pana la urma reuseste, ca prin minune, sa scape din tarcul rinocerului nevatamat, dar a fost vorba doar de o fractiune de secunda, altfel animalul l-ar fi ranit, anunta Libertatea.

Bunaciuni una si una..cu iubiti "terminati"! Iubire imposibila? Nici vorba atunci cand unele femei nu au deloc simtul penibilului cand vine vorba sa isi aleaga partenerul de viata. In mod nomal orice om isi cauta jumatatea, iar atunci cand o gasesc are grija sa se faca de ras. Acest lucru nu este valabil si cand vine vorba de fetele din imaginile de mai jos. Dar ce putea adauga mai mult, unii parteneri nu se potrivesc oricat de mult si-ar dori acest lucru. Nu e de mirare ca intr-un final ele au ajuns sa ii insele pe acesti barbati "fatali", informeaza Click.

Lupiiii, baaaa! O haita de lupi a fost imblanzita de o tipa care a ajuns sa se si sarute cu fioroasele animale de prada - Vezi cum este posibil asa ceva. Femeia din imagini a avut curajul de a sta in mijlocul unei haite de lupi. Mai mult, animalele nu s-au repezit la ea si nu au sfasiat-o, ci si-au aratat afectiunea. Tanara a fost inconjurata in cateva secunde de lupi, iar acestia, curiosi, au inceput sa o adulmece. Apoi animalele au inceput sa o linga pe fata si pe gura, dand impresia ca se saruta cu ea, scrie Cancan.

In 4 ani a mancat 100 de pahare si 250 de becuri! Emisiunea "Dependente stranii", difuzata de postul de televiziune TLC in fiecare sambata, de la ora 21.00, relateaza povestile fascinante ale unor oameni care au dependente bizare. Printre cazurile prezentate se numara o femeie care isi suge incontinuu degetul mare, una care mananca hartie igienica sau tanarul care se hraneste cu becuri si cu pahare. De asemenea, este prezentata viata Barbarei, care e fascinata de moarte, sau a barbatului care traieste cu o papusa de silicon. Americanul Josh Stadden adora sa rontaie sticla, spunand ca este obsedat de pahare de sampanie si de becuri. In patru ani, Josh a consumat mai mult de 100 de pahare si 250 de becuri, dupa care a inceput sa inghita si... gloante! Cu toate ca medicii l-au avertizat ca isi pune viata in pericol, Josh spune ca adora faptul ca atrage atata atentie cu acest obicei socant al sau si ca nu are de gand sa se opreasca, anunta Libertatea.

El este barbatul care inghite carbuni incinsi. Ambuli Abu, originar din Coimbatore, India, are o pasiune extrem de ciudata! Barbatul este singurul om din lume care practic inghite roci incinse. Incredibil, dar adevarat! Fara nicio teama, Ambuli Abu inghite carbunii incinsi ca pe paine. O astfel de demonstratie a facut-o recent in orasul sau natal, iar oamenii au ramas de-a dreptul socati de gestul tanarului, informeaza Click.