Bastonul si una dintre palariile actorului Charlie Chaplin, vandute cu 100.000 de dolari. Celebrul baston al actorului Charlie Chaplin si una dintre palariile sale au fost adjudecate cu 100.000 de dolari, cu ocazia unei licitatii organizate la Los Angeles, unde au depasit cu mult estimarile specialistilor, informeaza AFP. Celebrul baston din bambus purtat de Chaplin, interpretul personajului Charlot din mai multe productii cinematografice din epoca filmului mut, a fost vandut cu 42.000 de dolari, in conditiile in care pretul estimativ oscila intre 20.000 de dolari si 30.000 de dolari. Palaria melon a actorului si-a gasit cumparator pentru suma de 58.000 de dolari in cadrul aceleiasi licitatii, denumita "Hollywood Legends", organizata weekendul trecut de casa Julien's Auctions, in cartierul Beverly Hills din Los Angeles, anunta Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Criza mare in SUA! Prostituatele presteaza pentru cheeseburgeri de la McDonald's. O prostituata din statul american Florida a fost arestata dupa ce a acceptat sa faca sex pe cheeseburgeri de la McDonald's, cu un politist sub acoperire. Christine Baker a fost acostata de un politist sub acoperire. Femeia in varsta 45 de ani a acceptat sa faca sex cu el daca ii aduce doi cheeseburgeri de la McDonald's, anunta Click.

Cea mai inalta casa din copac construita vreodata. Cea mai inalta casa din copac din lume a fost construita in Tennessee, proprietarul sustinand ca Dumnezeu este cel care a comandat-o, scrie Daily Mail. Desi cea mai spectaculoasa astfel de locuinta era cea din filmul Swiss Family Robinson, casa lui Horace Burgess a depasit-o intru totul. Casa se intinde pe o suprafata de aproximativ 1.000 de metri patrati, constructia durand aproape 11 ani. Cu toate acestea, suma pe care a investit-o Burgess se ridica la doar 12.000 de dolari, asta pentru ca a folosit materiale reciclate, scrie Gandul.

Cea mai perversa hostessa din lume! Blonda asta cu sanii obraznici intampina barbatii intr-un bordel cu pahare de sampanie pe sani. Investitia in silicoane a blondei pare sa isi fi meritat toate sacrificiile, de vreme ce acum poate sa faca lucruri nebanuite cu sanii ei. Abilitatea de a purta paharele inalte de sampanie direct pe cele doua "excrescente" a facut-o pe domnita sa fie foarte cautata. Si succesul ii e garantat la cei foarte avuti care pot, bineinteles, sa isi permita sampania foarte scumpa. De altfel, domnul din apropierea blondei si-a aratat prosperitatea, scrie Cancan.

A aparut inelul de divort in valoare de 850 de lire. Inelul de logodna si verigheta vor avea de acum incolo o rivala, si anume bijuteria care simbolizeaza divortul. Conform Daily Mail, acest accesoriu inedit pentru inelar a fost creat de un designer francez. El se adreseaza femeilor care au spus adio unei casnicii si va trebui purtat in acelasi loc unde au avut si verigheta. Francezul a declarat ca ideea i-a venit in urma vizionarii unui sondaj despre esecul in casatorie, care in ultima vreme a capatat proportii tot mai mari, informeaza Libertatea.

A recreat cel mai scump sushi din lume. Bucatarul-sef Angelito Araneta a recreat, la Manila, in Filipine, delicatesa cu care, in 2010, a intrat in Cartea Recordurilor. Este vorba despre cel mai scump sushi din lume. Preparatul respectiv este decorat cu perle africane. Cinci bucati din delicatesa respectiva costa 2.000 de dolari, relateaza Cancan.

Ura! M-am facut arici! Piuneze in loc de par! Bietul Michael Matsen, in varsta de 12 ani, plangea intruna pentru ca i-a cazut parul din cauza unei boli rare. Parintii au apelat la un artist pentru a-i impodobi scalpul, ca sa il aline. Micutul Michael Matsen din Marea Britanie sufera de o boala ingrozitoare, numita alopecia universalis. Din aceasta cauza, in urma cu patru ani, a ramas complet fara par. Bietul copil a indurat batjocura colegilor, care nu isi dau seama ca el nu are nici o vina pentru ca si-a pierdut podoaba capilara si nici ca nenorocirea se poate intampla oricui. Integral in Click.