O femeie din Germania si-a gasit pisica la 15 ani dupa ce a disparut de acasa! O femeie din Germania si-a regasit pisica dupa 15 ani de cautari disperate. Poldi a fost recunoscuta dupa tatuajul din spatele urechii, care contine datele de identificare ale pisicii. Stapana nu si-a pierdut niciodata speranta ca isi va gasi mata la un moment dat. Pisica a fost gasita intr-o padure, iar datele continute de tatuaj au ajutat autoritatile sa ii gaseasca proprietara, scrie BBC News, citat de Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Va vine sa credeti? E parul ei natural! Spanioloaica Rita Orolaye, de 81 de ani, e examinata de NASA din cauza podoabei ei capilare de culoare violet. Cercetatori ai agentiei americane NASA s-au deplasat in localitatea Alcubierre din Spania pentru a cerceta motivele pentru care parul batranei Rita Orolaye, in varsta de 81 de ani, este violet. La prima vedere, Rita Orolaye pare ca e o simpatica batrana care poarta o peruca violet sau ca si-a vopsit parul cu creion chimic. Insa octogenara sustine sus si tare ca asa creste parul ei. La presiunea presei locale, autoritatile spaniole au luat-o in serios si au inceput sa cerceteze cazul, care a intrat si in atentia cercetatorilor de peste Ocean. Experti de la NASA incearca sa descopere misterul. Apropiatii cred ca batrana are parul mov deoarece regimul ei alimentar se bazeaza in special pe sfecla rosie, ridichii, loboda si porumb. "Mananca prea multa sfecla", spune vanzatoarea unui supermarket de la care Rita se aprovizioneaza, anunta Click.

O englezoaica a intrat la menopauza la 11 ani! Amanda Lewis nu a avut copilarie. Englezoaica a avut prima menstruatie la 10 ani, iar la 11 ani a intrat la menopauza. Schimbarile prin care a trecut corpul ei au fost groaznice, ajungand sa aiba schimbari bruste de dispozitie si se ingrasase 44 de kilograme in doar cateva luni. "M-am ingrasat incredibil de mult intr-o perioada de doar cateva luni - am ajuns de la 50 de kilograme la 94 de kilograme. Corpul meu a ajuns sa cantareasca aproape dublu, iar menstruatia mea, care a inceput la varsta de 10 ani, s-a oprit. De asemenea, eram foarte emotiva in acea vreme", a spus Amanda pentru Daily Mail. Abia peste doi ani ea a ajuns la medic, care a constatat ca a intrat la menopauza, iar ovarele ei nu functioneaza, astfel ca in organism nu exista nicio urma de estrogen. I s-a prescris imediat un tratament hormonal, informeaza Cancan.

Umbra lui Iisus a aparut intr-o capela, dupa ce o tanara a cerut un semn de la Dumnezeu. Sute de oameni se ingramadesc zilnic intr-o capela din New Orleans, SUA, pe al carei perete a aparut umbra lui Iisus. Sau, cel putin, asa spun cei care au vazut "minunea". Pe 22 martie, o tanara a mers sa se roage in capela. La un moment dat, in rugaciunea ei, i-a cerut lui Dumnezeu un semn cum ca o asculta si o va ajuta. Atunci a ridicat privirea si a vazut umbra lui Iisus, care aparuse pe unul dintre pereti. E chipul lui Iisus, chiar si coroana de spini de pe cap. Cu toate ca unii spun ca nu e nici un miracol la mijloc, una dintre calugaritele de acolo, care a frecventat capela inca din 1944 spune ca pana in martie, acea umbra nu s-a mai vazut niciodata. In plus, umbra Mantuitorului este si acum prezenta pe perete, astfel incat sute de oameni, din toate colturile SUA merg sa vada minunea, scrie Libertatea.

Cum arata cel mai notoriu criminal al planetei, la 77 de ani. Daily Mail publica una dintre cele mai recente fotografii cu Charles Manson, unul dintre cei mai cunoscuti si cruzi criminali in serie din lume. Acum, la 77 de ani, barbatul are parul si barba alba, este tras la fata si pare un pensionar obisnuit. Singurul semn care mai aminteste de trecutul sau este tatuajul cu svastica de pe frunte, scrie sursa. Manson a pus membrii unei comunitati sa omoare opt persoane, printre care si pe sotia regizorului Roman Polanski. Cand a fost ucisa, in august 1969, Sharon Polanski era insarcinata in opt luni. Manson a fost initial condamnat la moarte, dar aceasta s-a transformat in inchisoare pe viata, cand pedeapsa capitala a fost abolita in statul in care a fost condamnat. Incepand din 1978, el a cerut de 11 ori eliberarea, toate tentativele fiind nereusite, iar acum va incerca pentru a douasprezecea oara, anunta Gandul.

Un sarpe a bagat in sperieti un pilot in timpul zborului! "Il simteam pe picior"- Vezi ce s-a intamplat! Pilotul unui avion de transport australian s-a trezit cu un sarpe pe tabloul de bord in timp ce zbura intre Darwin si Peppimenarti, in Australia. "Tensiunea si pulsul mi s-au accelerat un pic. A fost o experienta interesanta", a comentat pilotul. "In timp ce avionul ateriza, am simtit sarpele pe picior. Mi-a fost teama", a povestit el. In Australia traiesc unii dintre cei mai veninosi serpi din lume, iar directorul companiei Air Frontier, Geoffrey Hunt, l-a felicitat pe pilot pentru ca si-a pastrat sangele rece. "A spus: este un sarpe la bord", le-a declarat directorul jurnalistilor, adaugand ca pilotul a avut dificultati in comunicarea cu turnul de control din Darwin, unde a aterizat. "Sarpele avea capul chiar langa butonul pe care trebuia sa apese pentru a vorbi" cu controlorii de trafic aerian, a precizat el, informeaza Cancan.