Are 1,5 milioane de lire sterline si actiuni de alte 881 milioane, dar nu detine o vila cu piscina, masini de lux sau haine scumpe. Daca l-ai vedea, ai zice sa este un om de rand, un boschetar al strazii. Singura diferenta este ca in "punga" lui se afla 1,5 milioane de lire sterline si actiuni la celebrul lant de fast-food Burger King in valoare de 881 milioane de lire. "Actiunile noastre sunt cele care au valoare reala, restul nu conteaza" este principiul dupa care traieste omul de afaceri, scrie Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

La ce sunt bune pauzele? "La sex", s-au gandit doi studenti, prinsi in fapt in amfiteatru. Cei doi tineri au profitat de pauza dintre doua cursuri pentru a-si face de cap. Si cum una dintre fanteziile lor era sa intretina relatii sexuale la scoala, si-au pus in practica visele. Numai ca cei doi politehnisti au uitat complet de camera de luat vederi montata in mijlocul amfiteatrului pentru a inregistra prelegerile profesorilor. Integral in Libertatea.

Citeste "Like a boss"! Uite-l pe echilibristul asta in ce pozitie incredibila poate sa stea cu un scaun pe o banca, in parc. Se spune ca lectura in natura este cea mai buna deoarece vei retine mai multe informatii. Acest baiat a tinut cont de sfat si si-a luat scaunul din casa si l-a pus... pe o banca, in parc. Dupa cum se vede, testul de echilibristica l-a trecut cu brio, acum ramane de vazut ce nota a luat la examenul pentru care invata, scrie Cancan.

El e cel mai "dotat" barbat de pe planeta, dar isi uraste viata! Un barbat din China e considerat de doctori cel mai dotat mascul din lume. Din nefericire pentru el, nu este vorba despre detaliul la care v-ati gandit cu totii initial. De 10 ani de zile, barbatul traieste cu doua mingi uriase de baschet pe piept. I-au crescut sanii si nu stie ce sa mai faca sa scape de aceasta povara, informeaza Sport.ro

Te-ai intrebat de ce nu mai exista cabinele de telefonie publica pe strada?! Taranii le-au transformat in WC-uri in fundul curtii. Nici macar o cabina telefonica abandonata pe strada, fiindca toata lumea are acum telefon mobil, nu a fost lasata fara nicio intrebuintare. Un taran a luat una dintre aceste cabine si a transformat-o intr-un veritabil WC, in aer liber si cu panorama spre casa, avand usile din stica, relateaza Cancan.

Acesta este cel mai mare iepure din lume. Cel mai mare iepure din lume cantareste peste 20 de kilograme si are o lungime de un metru si 20 de centimetri, scrie Daily Mail. Darius, care are trei ani si traieste in orasul Worchester din Marea Britanie, mananca 12 morcovi pe zi, trei mere si o varza pentru a se mentine in forma. Iepurele si-a doborat propriul record mondial, dupa ce medicul veterinar care l-a masurat luna trecuta a constatat ca a crescut cu inca trei centimetri, anunta Gandul.