S-a deghizat in mama moarta, sa-i ia pensia sase ani. Americanul Thomas Prusik-Parkin, in varsta de 53 de ani, risca 25 de ani de puscarie fiindca a incasat ilegal 115.000 de dolari. Incredibil, dar adevarat! Timp de 6 ani, Thomas Prusik-Parkin (53 de ani) a trait deghizat in propria mama ca sa-i incaseze pensia. Acum, el risca sa stea 25 de ani dupa gratii pentru inselaciune. Newyorkezul Thomas Prusik-Parkin s-a deghizat timp de sase ani in femeie, avand grija sa semene cat mai bine cu mama sa, defuncta. Purta peruca, farduri din belsug si baston. Ajutat de un prieten, numit Mhilton Rimolo, care se dadea drept o nepoata a batranei care avea grija de ea, Prusik a reusit sa insele pe toata lumea si a incasat regulat pensiile mamei, a caror suma totala a ajuns la 115.000 $ (382.000 lei). Mama lui Prusik-Parkin, de profesie actrita, a murit in septembrie 2003, la 73 de ani. Cand a murit, fiul sau a avut grija ca decesul sa nu fie inregistrat. Barbatul tocmai daduse faliment in afaceri si nu avea cu ce plati ratele pentru apartamentul in care locuia cu batrana, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Sfaturi incredibile despre sex, de la bunica! Vei ramane perplex! Carmela DeNisco i-a lasat nepoatei sale o mostenire... greu de inteles. Femeia i-a scris tinerei o scrisoare in care ii explica lucruri despre sex. Ce urmeaza e posibil sa te socheze. Bunicile, asa cum le stim noi, sunt mai... cuminti si mai pudice, dar Carmela i-a scris nepoatei, Alison, o scrisoare in care ii vorbea direct despre sex. "Ai grija ca penisul lui sa fie foarte curat. Trimite-l sa se spele cu apa si sapun inainte sa vina in pat. Nu face niciodata sex anal, deoarece te poti imbolnavi. Nici sex oral sa nu faci daca ai vreo rana in gura si sa nu inghiti vreodata sperma lui, pentru ca poti lua virusi, bacterii si microbi. Unele femei au nevoie de o perioada mai lunga de preludiu, dar o sa vezi ca dupa ce vei fi mai experimentata, nu mai e necesar si in sapte minute se termina totul", anunta Libertatea.

Un francez si-a "parcat" Dusterul intr-o gura de metrou din Paris! Un parizian a ajuns cu masina sa, un Duster, chiar intr-o gura de metrou. Barbatul cauta un loc de parcare si nu si-a dat seama ca va ajunge sa-si lase autoturismul la metrou, blocand accesul celor care vor sa calatoreasca cu acest mijloc de transport, informeaza Cancan.

N-ai bani de un apartament? Ia-ti o insula! Costa doar 30.000 de dolari. Escapada pe o insula este un vis alimentat inca din copilarie. Surprinzator, pe piata exista un numar mare de insule de vanzare, ale caror preturi incep de la 30.000 de dolari. Insula Gatun, situata pe cel mai mare lac artificial din lume, lacul Gatun din Panama are o suprafata de 3.000 mp si costa 30.000 dolari americani. Pe insula exista acoperire telefonica si electricitate, ba chiar si toate facilitatile de cumparare a terenului, potrivit media.imopedia.ro. Insula McGibbon costa 34.900 dolari. La un pret similar, dar cu o suprafata mult mai mare este insula McGibbon, din New Brunswick, una dintre cele trei provincii maritime din Canada. Este vorba despre un pret de 34.900 dolari, iar suprafata este de 6.95 acri. Pentru 40.000 de euro puteti achizitiona insula Dolphin Bay, care va ofera privelisti exotice in sensul plajelor cu nisip alb, delfini si palmieri, scrie Click.

Cel mai bun job din lume s-a dovedit a fi un blestem! Vezi ce a patit Ben pe insula de vis! Ben Southall a castigat concursul pentru cel mai bun job din lume, care trebuia sa ii faca viata usoara, frumoasa si sa-l imbogateasca, dar din pacate, britanicul regreta acum ca a dat "norocul" peste el, deoarece se simte blestemat. Ben trebuia sa aiba grija de o insula de vis, pentru salariul de 150.000 de dolari australieni pe an. Credea ca o sa aiba parte de o experienta extraordinara, ca o sa fie cel mai fericit angajat de pe pamant, dar jobul ideal i-a distrus viata. Britanicul a ajuns pe insula Hamilton si credea ca a ajuns intr-un colt de rai. Putea sa inoate, sa leneveasca la soare, sa viziteze locuri pustii de o frumusete rapitoare... Dar visul frumos s-a naruit repede, deoarece Ben a ajuns sa realizeze ca jobul este extrem de obositor, munca fizica nu i-a priit nici ea. Si iubita lui s-a despartit de el, deoarece nu ii placea sa stea pe insula pustie si nici o relatie la distanta nu ii suradea, anunta Libertatea.