Ne-au invadat extraterestrii?? Feriti copiii sa nu se sperie! Se spune ca exista femei care prefera barbatii urati, dar cateodata unele exemplare ale sexului tare sunt absolut de neprivit. Va prezentam in imaginile de mai jos o colectie de imagini cu niste barbati care sunt atat de urati incat orice copil s-ar speria foarte tare daca i-ar vedea si ar crede ca de fapt acesta este adevarata fata a extraterestilor. Din pacate in marea lor majoritate, ei nu au nici o vina ca arata asa, dar nu despre toti putem spune acest lucru, unii chiar si-o fac fara dubiu cu mana lor, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Ce fetis dement! El este omul gonflabil. Povestea acestui barbat e halucinanta. El are o casnicie fericita si o sotie cu care se intelege foarte bine. Si, totusi, ce il face sa se simta cel mai bine este cauciucul. Daca unii oameni adora sa danseze, sa cante sau au pasiuni ciudate precum observatul pasarilor, acest barbat a depasit toate limitele. Poreclit Mr. Blow Up, Placerea lui cea mai mare e sa stea intr-o minge de cauciuc sau sa poarte un costum gonflabil. "Aceasta pasiune a mea pentru obiecte gonflabile a inceput cu multi ani in urma, pe cand eram copil. Avem o minge de cauciuc acasa, iar prietenii mei o umflau cu pompa. Si mi se parea interesant. Ma gandeam mereu cum ar fi sa te afli in interiorul unei astfel de mingi sau sa ai un costum care se umfla. Hainele gonflabile iti dau un sentiment minunat, sunt confortabile si relaxante si reprezinta o buna modalitate de a scapa de stres", povesteste omul, fascinat de modul in care se relaxeaza acasa, anunta Libertatea.

Desteptaciunea are limite, prostia n-are margini! Au ajuns de rasul lumii din cauza acestor poze! Retelele de socializare sunt din ce in ce mai populare in randul internautilor. Twitter si Facebook sunt pline de fotografii care mai de care mai "interesante". Unii dintre utilizatori incearca sa se "remarce" pozand in ipostaze "originale", asa cum isi doresc ei de fapt, insa cad in extrema cealalta, cea a penibilului. Cu siguranta, fotografiile starnesc hohote de ras si mii de comentarii din partea celor care le vad. Inspirati de sedintele foto profesioniste realizate de manechine, aceste persoane uita unde se afla si isi compromit imaginea chiar cu mana lor, informeaza Click.

O femeie a sunat la 911: "Nu mai au McNuggets la fast-food". O americanca a sunat la 911 sa reclame ca se afla intr-un fast-food, iar angajatii ii spun ca nu mai au McNuggets, desi ea platise pentru acest produs. Latreasa L. Goodman, o femeie de 27 de ani, a decis sa apeleze la autoritati pentru a rezolva problema pe care o are. "Aceasta este o urgenta. Daca stiam ca nu au McNuggets, nu le mai dadeam banii. Acum ei vor sa imi dea McDouble, dar eu nu vreau asa ceva", a spus ea, scrie Cancan.

L-a inselat cu cel mai bun prieten! Afla care a fost pedeapsa teribila pe care o tanara a primit-o de la iubit. O adolescenta de 17 ani a platit scump faptul ca si-a inselat iubitul. Desi era indragostita, tanara a facut sex cu prietenul cel mai bun al iubitului, dupa o cearta pe care o avusese cu acesta. Cei doi se certau destul de des, iar intr-una din seri, pentru a se linisti, Emily Longley (17 ani) a mers intr-o vizita la niste amici, impreuna cu prietenul cel mai bun al iubitului. Lucrurile au scapat de sub control, iar cei doi au ajuns sa faca sex, potrivit dailymail.co.uk. Desi au incercat sa pastreze secretul, Emily si amorezul de ocazie s-au dat de gol pana la urma, iar vestea ca a fost inselat l-a scos din minti pe Elliot Turner (20 de ani), care a pus la cale un plan diabolic: sa-si pedepseasca iubita pentru ce a facut, omorand-o! Mai mult, el a cautat pe interent metode prin care sa o ucida fara a lasa urme, anunta Libertatea.

Bunicul s-a facut bunica la 80 de ani! Un barbat din Marea Britanie, tatal a trei copii si bunicul a patru nepoti, a decis sa se supuna unei interventii chirurgicale de schimbare de sex la varsta de 80 de ani. James, asa cum era cunoscut de apropiati, a devenit femeie, asa cum si-a dorit inca de la varsta de noua ani, scrie "The Sun". "Este minunat ca am devenit cine ma simt de atat de mult timp. Viata mea a inflorit dupa ce am luat aceasta decizie", a declarat Ruth Rose, care a inceput sa traiasca precum o femeie in anii '70, desi era casatorit si avea trei copii. "Sotia mea a descoperit ca ma imbracam ca o femeie, ceea ce a fost rusinos, insa din acel moment am fost deschisa in legatura cu asta", a declarat Ruth Rose, care a decis sa traiasca precum o femeie si in public, in urma cu doi ani, informeaza Click.