Descoperirea obscena facuta de un student la fereastra apartamentului sau. In timp ce lucra la computer, un student american a auzit niste zgomote ciudate la una dintre ferestrele apartamentului in care locuia. Precaut, s-a dus tiptil-tiptil sa vada care este cauza. Nu mica i-a fost surpriza sa descopere doi ratoni... prinsi in mrejele iubirii. Evenimentul a fost atat de intens incat tanarul a avut timp sa inregistreze imagini si sa ne povesteasca intamplarea, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un american - insurat cu gemene si verisoara lor. Trei neveste si 24 de copii. Joe Darger este un american de 43 de ani care are o familie aparte. El este insurat cu gemene si verisoara lor, cu care are 24 de copii. Traiesc toti ca o mare si fericita familie in Salt Lake City. Surorile gemene Vicky si Valerie Darger, de 42 de ani, sunt maritate cu acelasi barbat, Joe. Ele, insa, isi mai impart sotul cu cineva, respectiv verisoara lor, Alina, in varsta de 43 de ani. Cei patru au impreuna 24 de copii. Toti membrii familiei Darger sunt fundamentalisti mormoni si locuiesc in Salt Lake City. Potrivit Bisericii Mormone, toate cele trei femei sunt in mod egal sotiile lui Joe. Gemenele si verisoara lor au fiecare cate un dormitor, iar Joe doarme in fiecare noapte cu alta sotie, pentru a le satisface pe toate consoartele. Desi la inceput au incercat sa-si tina secreta complicata relatie, cei patru au decis sa iasa in public, scriind si o carte - "Dragoste la puterea a treia", in care isi spun povestea in detaliu, anunta Cancan.

Cat de penibili sunt adolescentii din Rusia atunci cand sunt beti! - Galerie foto. Toata lumea stie ca in Rusia oamenii sunt in niste mari consumatori de alcool. Va prezentam in imaginile de mai jos modul in care sunt obisnuite sa petreaca adolescentele din aceasta tara. Si pentru ca le mai place sa se si distreze tinerii au postat pe internet mai multe fotografii, care de care mai penibile. In general, precum veti observa, sunt inconjurati de foarte multe sticle. O concluzie pe care putem sa o tragem dupa ce urmarim aceste poze este aceea ca femeile din Rusia sunt mult mai putin rezistente la betie decat barbatii, informeaza Click.

Au dezbracat-o in direct, fara voia ei! O tanara invitata intr-o emisiune tv la un post tv din Italia a avut parte de o surpriza total neplacuta, cand prezentatorul i-a dat bluza jos in direct. Femeia discuta cu unul dintre invitati, cand prezentatorul a intis mana si abil i-a dat jos breteaua de la maiou. Saraca invitata a ramas in sanii goi si a vrut sa se imbrace, dar atunci au mai sarit cativa barbati aflati in platoul emisiunii si au inceput sa ii traga de bluza, ca sa nu se imbrace la loc. Saraca femeie a ramas in sanii goi, timp de secunde bune, in apaluzele celor din sala care tipau extaziati "Bravo! Bravo!", scrie Libertatea.

Un american satul de societate s-a retras departe de lume. Traieste de 12 ani fara bani. Daniel Suelo crede ca viata lui a inceput cu adevarat abia in anul 2000, cand a renuntat la slujba, economii si conventii pentru o existenta de nomad. Traieste in desertul Moab, nu mananca decat ceea ce gaseste in natura si nu plateste taxe. Daniel Suelo (51 de ani) a fost depresiv ani la rand, trecand de la o slujba marunta la alta, chinuit de presiunea sociala de a produce mereu mai mult. Barbatul, care a lucrat ca asistent de laborator si bucatar, a spus "adio" banilor si unei existente conventionale in 2000, cand s-a mutat intr-o pestera din rezervatia naturala Arches, Utah, in desertul Moab. Daniel refuza ferm sa foloseasca orice moneda de schimb, supravietuind doar cu hrana procurata din natura si band apa de izvor. Putinele lucruri pe care le are in posesie sunt "reciclate" din ce arunca alti oameni. Daniel Suelo fuge doar de normele apasatoare ale societatii, nu si de semenii sai: orice calator e binevenit in modesta lui locuinta. Suelo are si un blog la adresa http://zerocurrency.blogspot.com, prin intermediul caruia isi impartaseste filosofia de viata: lipsa banilor inseamna libertate, anunta Cancan.

Si-a tras chilotii pe cap si a jefuit un magazin. Un barbat, in varsta de 42 de ani, a incercat sa jefuiasca un magazin din Londra cu o pereche de chiloti pe cap. Tazviona Bhebe a intrat hotarat in magazinul din apropierea casei, l-a amenintat pe vanzator cu un cutit si a incercat sa ia banii din casa de marcat. Vanzatorul, care si-a recunoscut imediat vecinul a sarit peste tejghea, a luat un panou publicitar din fata magazinului si l-a lovit pe Bhebe. Atacatorul a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru jaf. "Nu mi-a venit sa cred ca cand l-am vazut cu chilotii pe cap. A fost o deghizare idioata si fara sens. L-am recunoscut imediat. Am incercat sa-l conving ca este o idee proasta pe care o s-o regrete, dar nu a vrut sa ma asculte", a spus proprietarul magazinului, informeaza Click.