Asa ceva exista! Probabil cei mai mari sani naturali din lume. Chinezoaica Ting Hia Fen detine un record care ar putea fi invidiat de multe femei. Ea are cei mai mari sani naturali din lume. Insa aceasta aparenta binecuvantare este de fapt un blestem. Fiecare san cantareste aproape 10 kilograme, iar tanara are probleme atunci cand doarme sau cand se deplaseaza, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Motivul incredibil pentru care un barbat si-a luat trei neveste! Un barbat de 65 de ani a fost nevoit sa se casatoreasca de trei ori si sa intretina trei neveste dintr-un motiv incredibil. Potrivit Times of India, in satul in care locuieste Ramchandra este mereu seceta si apa folosita la mancare, spalat si alte treburi casnice este adusa de la un izvor situat destul de departe. Indianul nu are masina, iar de aprovizionarea cu apa se ocupa nevasta lui. Batrana si bolnava, aceasta nu mai era in stare sa care, zi de zi, recipientul imens cu apa, astfel incat barbatul si-a mai luat o nevasta. La scurt timp a realizat ca noua sotie e prea slaba si lipsita de vlaga, incat nu poate sa aduca apa. De teama ca va ramane fara lichidul vital, Ramcandra si-a mai lut o sotie, tanara si in putere, care acum e responsabila de aducerea apei de la izvor, anunta Libertatea.

Ooops! Delfinul o lasa in fundul gol in fata spectatorilor! Delfinii sunt animale extrem de prietenoase, insa dresura lor implica uneori riscuri nebanuite. Acest lucru avea sa il afle pe pilea ei tanara din imaginile de mai jos! Mai mult ca sigur, spectatorii nu se asteptau la un asemenea spectacol, informeaza Click.

Ziarista-stripperita il umple de noroi pe un actor de la Hollywood: "Mi-a facut sex oral si nu mi-a placut". Sarah Tessler, jurnalista devenita celebra dupa ce s-a descoperit ca are o viata de noapte secreta ca stripteuza, a dat detalii picante despre aventura ei cu actorul Jeremy Piven din serialul "Entourage". Sarah Tessler (29 de ani), o ziarista si stripteuza americana, a scris fara perdea despre noaptea petrecuta cu actorul Jeremy Piven (46 de ani) din serialul "Entourage". Cand facea practica la "US Weekly", Sarah i-a luat un interviu lui Piven, castigator al unui Glob de Aur si trei premii Emmy. Acesta a invitat-o la el acasa pentru o partida de sex, insa jurnalista nu a fost satisfacuta de prestatia lui in asternuturi. "Ma uitam la un meci, iar el imi facea sex oral. Eram plictisita si dezamagita, sincer", spune Sarah. Ea a facut dezvaluirile pe blogul ei, "Jurnalul unei stripteuze furioase", din cauza caruia a si fost concediata de la ultimul loc de munca, "The Houston Chronicle", scrie Cancan.

Un radar din ochi detecteaza orientarea sexuala a celor pe care ii privim! La aceasta concluzie au ajuns savantii Universitatii din Washington (SUA), in urma unui experiment recent. Cercetatorii Universitatii din Washington sustin ca fiecare dintre noi isi poate da seama, cu o acuratete considerabila, ce orientare sexuala au cei pe care ii privim chiar si pentru o fractiune de secunda. 129 de studenti ai institutiei amintite au privit fotografiile unor persoane si, fara sa cunoasca dinainte detalii despre orientarea sexuala a acestora, au ghicit daca sunt heterosexuale sau homosexuale cu o precizie destul de mare: 57% in cazul barbatilor si 65% in cazul femeilor. "Acest radar din ochii nostri functioneza cu o acuratete demna de luat in seama. Ai mari sanse sa ghicesti orientarea sexuala a unui om pe care il vezi pentru prima data in viata ta, chit ca il privesti doar o secunda", a declarat psihologul Joshua Tabak, anunta Libertatea.

Invata de la vanatoarele de bogatasi cum sa agati. Jeanette Worthington, Danica Thrall si Hollie Capper au facut un mod de viata din flirtul cu milionari. Jeanette Worthington (33 de ani), Danica Thrall (30 de ani) si Hollie Capper (32 de ani) sunt eroinele unui documentar intitulat "Sex, minciuni si barbati cu bani" si realizat de Channel 4. Ele explica pas cu pas cum reusesc sa cucereasca si apoi sa profite de pe urma barbatilor cu bani. "E mai mult un joc si nu implica neaparat sex. E un mod de viata frumos, plin de lux si cadouri scumpe", ne dezvaluie vorbind languros Jeanette Worthington, din Liverpool. Cele trei vanatoare de bogatasi nu au o slujba, insa in conturile lor stau peste 300.000 de euro, agoniseala a nu mai putin de cinci ani. Ce au facut in tot acest timp? Au avut grija de ele mergand la bronzat, la coafor, la sala si apeland din cand in cand la chirurgia plastica. In rest si-au facut fani cu conturi grase folosind internetul, mergand in cluburi exclusiviste si prin restaurante de lux, informeaza Click.