Asta da tupeu! Cel mai intim tatuaj i l-au vazut zeci de oameni pe strada! O tipa tatuata se plimba in pielea goala nestingherita pe strazile orasului spaniol Barcelona. Daca la inceput, oamenii sunt destul de retinuti si se multumesc numai cu o privire, in finalul filmuletului acestia devin din ce in ce mai agresivi. Fata intra intr-un magazin de haine si tot timpul sederii acolo este fotografiata si privita foarte atent de vreo 10 oameani. Cu toate ca iese in evidenta, fata este extrem de relaxata si degajata. Acest lucru este posibil, cel mai probabil, datorita look-ului ei deosebit, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A divortat pentru ca sotul nu a anuntat pe Facebook faptul ca s-a casatorit. O femeie de 28 de ani din India a decis sa divorteze de sotul sau, cu care se maritase acum doua luni, nemultumita fiind de faptul ca barbatul nu a anuntat pe reteaua de socializare facebook faptul ca s-a casatorit. Ea si-a motivat gestul spunand ca nu poate avea incredere in sotul ei atata timp cat el nu a anuntat casatoria lor pe Facebook, banuind astfel ca barbatul ascunde acest lucru pentru a putea vorbi cu alte femei. De cealalta parte sotul care s-a vazut parasit dintr-o prostie, dupa cum o considera, s-a aratat dispus nu numai sa-si updateze relationship status-ul, ci chiar sa isi stearga de tot contul de pe reteaua de socializare, crezand ca astfel va fi iertat de sotie. Femeia a sustinut insa in fata judecatorilor ca acest demers vine prea tarziu si ca nu mai poate avea incredere in cel cu care a fost maritata doua luni, anunta Libertatea.

Tineri si infierbantati! Surprinsi la "bunga-bunga" in piscina. Sa faci sex in public! Este o metoda ce cu siguranta iti va condimenta viata amoroasa si de ce nu, extrem de palpitanta si distractiva. De multe ori, tinerii sunt luati de valul pasiunii si o comit exact atunci cand pot fi filmati. Cei doi din imaginile de mai jos nu fac exceptie de la aceasta regula pe care i-a apucat pofta la piscina. Credeau ca sunt singuri, dar s-au inselat. Cei doi amorezi pasionali sunt totusi un pic precauti, avand in vedere ca blonda se uita in mod insistent in jur pentru a-si da seama daca sunt zariti de cineva, informeaza Click.

Primele ghivece cu marijuana legala au aparut intr-o expozitie de arta! Politia nu a avut nici o obiectie. Mai multi tineri s-au intrecut in a isi "cultiva" propriul ghiveci cu marijuana pe care sa il poata tine legal in intimitatea casei. Piesele de lego au fost confectionate in numar limitat pentru o expozitie. Producatorul acestor piese le-a realizat cu scopul unei expozitii ce poarta numele "Legolize It!" si sunt in numar limitat. Mai multe persoane pot achizitiona ghivecele cu planta medicinala realizata din plastic pentru a le expune fara teama unei razii in caminele lor. Cei mai fericiti sunt consumatorii care isi pot face piesele lego cadou intre ei. Acestia au si un nou slogan acum - "nu lua droguri, doar blocuri" (n.r. de lego), scrie Cancan.

Roman acuzat ca i-a distrus penisul unui peruan: "Organul ii este devorat centimetru cu centimetru". Un medic anestezist roman stabilit in Statele Unite ale Americii este acuzat ca a distrus organul sexual al unui peruan, iar sud-americanul cere acum daune de milioane de dolari. Peruanul Enrique Milla si-a operat, in 2008, penisul, pentru a putea avea "relatii sexuale normale" cu sotia sa, sustine avocatul barbatului. Infectia aparuta la noua zile de la operatie s-a transformat insa intr-o cangrena care ii distruge incetul cu incetul penisul. "A devenit o bacterie devoratoare de masa musculara, care i-a distrus penisul centimetru cu centimetru", a mai spus avocatul, citat de Huffingston Post. "Acum trebuie sa stea asezat cand urineaza, nu va mai face sex si si-a pierdut barbatia", a adaugat reprezentantul peruanului, anunta Libertatea.

Fara pic de frica! Uite cum escaladeaza trei tineri un pod de 240 de metri, fara protectie. Trei tineri din Rusia au ajuns la politie dupa ce si-au anuntat pe Facebook intentia de a se urca, fara nicio protectie, pe podul Russky Island. Vitaly Raskalov, un fotograf in varsta de 19 ani, si-a facut o pasiune din a-si risca viata, impreuna cu inca doi prieteni, urcandu-se pe poduri extrem de inalte din Rusia, pentru a fotografia si a filma de la inaltime. Dupa ce si-a pus curajul la incercare escaladand podul Zoltoy Rog, cu o inaltime de 240 de metri, Vitaly si-a postat peripetia pe internet, precizand ca in ziua urmatoare va incerca, fara corzi de sustinere, un pod de 304 metri. Intentiile sale au fost insa oprite la timp de politisti, care l-au arestat atat pe el, cat si pe cei doi prieteni care il insoteau in expeditiile la inaltime, informeaza Click.