Regina Elizabeta a II-a, topless pe tricouri. O firma britanica si-a atras numeroase critici dupa ce a pus in vanzare un tricou cu regina Angliei, Elizabeta a II-a, topless. Capul suveranei a fost pus, de fapt, pe corpul unui model sexy cu ajutorul Photoshop-ului, iar tricoul a fost inscriptionat cu textul "Loverly Jubilees". Margaret Tyler (68 de ani), cunoscuta drept cea mai mare colectionara de obiecte legate de Casa Regala, a declarat ca "e ridicol, pur si simplu ingrozitor. Mai ales din partea unei firme britanice!", scrie Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Are 14.000 de masinute de colectie, inclusiv un Batmobil. Sergio Goldvarg (55 de ani), un arhitect de origine argentiniana ce traieste in Miami, este unul dintre cei mai mari colectionari de masini din lume. Are nu mai putin de 14.000 de replici in miniatura ale unor automobile legendare, dar si un Batmobil in marime naturala, pe care il conduce adesea pe strazile din Miami. Sergio a inceput sa colectioneze masinute la sase ani, iar mai tarziu a prins gustul filmelor de actiune si a ramas fixat pe seria Batman, relateaza Cancan.

Mai multe persoane au fost atacate de corbi la Sofia. Mai multe persoane au fost atacate marti, la Sofia, in mod bizar de corbi. Presa locala spune ca pasarile se comporta ciudat din cauza cutremurului care s-a produs dimineata. Un reporter s-a aparat de doi corbi cu ajutorul unui microfon, in apropierea hotelului Rila din capitala Bulgariei. Alte trei persoane au fost ranite de aceste vietati care par sa aiba un comportament anormal, anunta Click.

Gafa de proportii in direct la TV! Ce greseala imensa a facut un reporter. O reporterita de la postul de televiziune american ABC face o gafa de zile mari. Femeia spune despre un individ ca a facut atac de "basina" in loc de atac de inima. Dupa cum bine stiti, in limba engleza unele cuvinte se deosebesc doar cu o litera. Dar ce se poate intampla atunci cand gresesti intr-o fraza foarte serioasa? Ei bine...Integral in Click.

Cea mai tare iluzie! Daca te vei uita in punctul din mijloc, te vei ingrozi. Celebritatile devin foarte urate in ultima iluzie optica creata de TangenCognitionLab. Trucul se bazeaza pe distorsionarea atentiei. Daca este sa te uiti atent la fetele vedetelor, acestea par absolut normale. Dar, daca e sa privesti direct in punctul aflat intre cele doua imagini, totul se schimba instant. Celebritatile se transforma in niste persoane extrem de urate. Continuarea in Click.