O candidata la alegerile legislative din Mexic a pozat in sanii goi ca sa castige voturi. O candidata la alegerile congresionale din Mexic, risca mai degraba sa ii faca pe soferi sa provoace accidente decat sa puna stampila in dreptul numelui ei. Fotografia topless a Nataliei Juarez (34 de ani) apare pe afise gigantice in diverse locuri din tara, inclusiv in cel mai conservator oras al Mexicului - Guadalajara. Femeia spune ca e vorba de o campanie "provocatoare, diferita si fara prejudecati", potrivit "Daily Mail". Natalia Juarez este profesor de filosofie la Universitatea din Guadalajara si candideaza din partea Partidului Revolutiei Democratice. Pe afise, apare dezbracata in partea de sus a corpului, acoperindu-si sanii cu mana dreapta, in timp ce stanga este ridicata, cu pumnul strans, in semn de chemare la "lupta", scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A divortat, dupa ce sotia i-a adus in casa 550 de pisici. Il puteti invinui? Un israelian a divortat de sotia sa, dupa ce femeia s-a hotarat sa adopte nu mai putin de...550 de pisici. Barbatul s-a plans in cererea de divort de faptul ca felinele ii impiedica activitatile cotidiene. Ii blocheaza usa de la baie, au invadat bucataria si il urmaresc in timpul meselor pentru a-i fura mancarea, sustine israelianul. Desi cei doi au incercat totusi sa-si salveze mariajul, femeia a ales pana la urma pisicile, atunci cand sotul ei i-a dat un ultimatum. Presa internationala a relatat si cazul unei rusoaice care traieste sub acelasi acoperis cu 130 de pisici, diferenta fiind insa ca aceasta femeia nu s-a casatorit, anunta Libertatea.

Medic obligat sa creasca un copil pana la 25 de ani, dupa un avort esuat. Un judecator din Palma de Mallorca (Baleare) a condamnat un medic sa plateasca intretinere un copil nascut dupa practicarea unui avort esuat mamei acestuia. Magistratul a hotarat ca medicul sa se ocupe de cheltuielile cu cresterea si educatia copilului, care deja are un an si jumatate, pana la implinirea a 25 de ani. Femeia a apelat la clinica respectiva pe 20 aprilie 2010 pentru un avort si, dupa 15 zile de la operatie, la controlul medical, medicul i-a confirmat ca avortul a reusit. Totusi, dupa trei luni de la acel moment, femeia a descoperit ca era, in continuare, insarcinata, scrie El Mundo. Judecatorul a considerat, in sentinta, ca mama nu isi dorea acest copil si a facut tot ceea ce era legal ca sa evite nasterea acestuia, drept pentru care aceasta nu poate fi obligata sa suporte cheltuielile de crestere a acestuia, informeaza Click.

Inadmisibil! Pe un site de licitatii din Romania se vand seminte de canabis - Totul e pe fata si legal! Vezi ce poti sa-ti iei cu doar 135 de lei. Pe unul dintre cele mai mari site-uri de licitatii online din Romania se vand seminte de canabis. In termen de trei zile lucratoare, contra sumei modice de 135 de lei, oricine isi poate achizitiona seminte de canabis prin intermediul internetului. Pare revoltator la prima vedere, dar se pare ca actiunea este perfect legala, pentru ca "Reprezentantii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) sustin ca, intr-adevar, comercializarea semintelor de marijuana nu intra sub incidenta legii penale, pentru ca nu contin tetrahidrocarbinolul THC. Acestia sustin ca, potrivit Legii 143 din 2000, doar consumul si traficul de marijuana, adica al plantei, se pedepseste cu inchisoarea de la 3 la 15 ani", scrie Cancan.

Italienii se joaca cu focul? Vor sa foreze un put intr-un supervulcan! Un proiect ce are ca obiectiv saparea unui tunel in "inima" unui supervulcan din sudul Italiei a fost aprobat, in ciuda temerilor ca ar putea pune in pericol populatia orasului Napoli, expunand-o la riscul unor cutremure sau explozii. Agentia italiana ANSA a relatat ca Luigi de Magistris, primarul orasului Napoli, a aprobat forarea unui put cu o adancime de 500 de metri, anunta descopera.ro. Proiectul ce poarta numele "Campi Flegrei Deep Drilling Project" a fost creat de mai multi oameni de stiinta din lume pentru a analiza caldera Campi Flegrei, o formatiune geologica situata la cativa kilometri la vest de Napoli. Cercetatorii doresc sa afle daca acest supervulcan, format de-a lungul a mii de ani in urma prabusirii mai multor vulcani, reprezinta un pericol pentru populatia din jur, anunta Libertatea.

Cel mai iubitor si credincios caine! Uite cum salveaza un pusti de la inec. Cainii sunt, dupa cum stim cu totii, unele dintre cele mai credincioase si iubitoare patrupede. Cel din imaginile de mai jos nu face exceptie de la aceasta regula, ba chiar o intareste cu varf si indesat. Dresat probabil sa salveze oamenii de la inec, labradorul nostru trece repede la treaba si, atunci cand vede un copil in apa, sare repede sa il ajute. Desi pustiul poarta vesta de salvare, deci nu are nevoie de ajutor, patrupedul face ce a invatat si-l scoate la liman aproape impotriva vointei lui, informeaza Click.