Yeti face testul ADN. Mister. O echipa de cercetatori britanici si elvetieni va analiza, in premiera, ADN-ul din mostrele naturale care se banuieste ca ar apartine misteriosului Yeti din Himalaya, informeaza BBC News. Cercetatorii vor analiza in cel mai mic detaliu fire de par, oase si alte probe biologice despre care se crede ca ar proveni de la straniile creaturi antropoide din Himalaya, scrie Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Da 800.000 $ ca sa-si gaseasca nevasta virgina. Presa chineza a scris, zilele acestea, despre cele 2.800 de femei care s-au inscris la un concurs al carui premiu este casatoria cu un milionar chinez, care doreste sa isi gaseasca o sotie virgina. Despre misteriosul viitor sot au fost oferite doar date sumare: "este divortat, inca nu a implinit 50 de ani, foarte bogat, un om de afaceri cunoscut in China, joaca golf si are un corp sanatos si in forma", relateaza Libertatea.

Poveste incredibila in Olanda. Sunt gemene si cele mai batrane prostituate. Louise si Martine Fokkens sunt adevarate celebritati in binecunoscutul cartier Rosu din Amsterdam. Surorile gemene au oferit placeri carnale timp de zeci de ani, satisfacand mii de clienti. In urma cu doi ani, o artrita a obligat-o pe Louise sa se pensioneze, dar sora ei munceste in continuare in Red Light District. Cele doua surori au devenit cunoscute la nivel international dupa ce un tanar regizor olandez a realizat un documentar despre viata lor, relateaza Cancan.

Micutele balerine si-au pierdut din gratie. Uite ce bataie a iesit. Cateva balerine adorabile au transformat un spectacol plin de gratie si inocenta intr-o paruiala intre fete. Fetitele, in varsta de 2-3 ani, imbracate in tutu si cu tiare pe cap au inceput sa se loveasca chiar in timpul spectacolului. Intreaga scena a fost filmata de unul dintre parinti. "Primul recital pentru fetita mea si a si intrat intr-o disputa. Freya este cea mai mica dintre cele doua", a scris parintele cu pricina pe YouTube. Integral in Click.

Uite unde se ascunde Michael Jackson! Canta, danseaza si face vata pe bat in forma de elefant. Din pacate pentru fanii starului, este vorba doar de un tanar care seamana foarte bine cu Michael Jackson si danseaza ca el, in timp ce vinde vata pe bat. Acesta isi atrage si distreaza clientii prin ritmurile celebrului cantaret, dar si cu miscari ce aduc aminte de Michael Jackson, mai ales ca ii si seama la fizic: slab, mulatru si par cret, informeaza Cancan.