Sani dezgoliti si tinere fara chiloti, la petrecerea de absolvire a elevilor din Sofia. In fiecare an, in Sofia, capitala Bulgariei, exista obiceiul ca elevii de la mai multe scoli din oras sa se stranga in apropierea bisericii Alexandr Nevski pentru a celebra absolvirea. Iar daca aceasta adunare coincide cu o nunta, situatia degenereaza. Asa ca se ajunge la momente in care unele fete raman in sanii goi, isi dau jos chilotii sau pozeaza extrem de provocator, cum s-a intamplat saptamana trecuta. In mod ciudat, oamenii mai in varsta care sunt in zona nu par prea deranjati, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cea mai groaznica sinucidere! Si-a taiat burta, si-a scos intestinele si... Wayne Carter din New Jersey voia sa incheie socotelile cu viata, iar un vecin de-al sau l-a vazut plimbandu-se cu un cutit prin casa. Ce a urmat e demn de un film de groaza. Americanul voia sa moara, sa se sinucida, iar un vecin de-al sau, care l-a observat plimbandu-se cu un cutit prin casa a incercat sa il contacteze si atunci a aflat despre intentiile sale sinucigase. Speriat, barbatul a sunat la politie, iar autoritatile au ajuns imediat. Au batut la usa, nu a raspuns nimeni. Atunci, agentii au spart usa, au intrat in casa, iar Wayne era pe podea, lipit de perete. Statea linistit cu un cutit in mana. Cand a vazut politistii, foarte calm, americanul a luat cutitul si-a taiat printr-o miscare brusca burta, si-a taiat intestinele si cu ultimele puteri le-a aruncat spre agentii care incremenisera, potrivit Huffington Post. In mod bizar, chiar daca gestul sau a fost extrem, barbatul a supravietuit si l-a dus la spital, unde se afla, luni, internat in stare grava. Nu a fost facuta publica situatia in care se afla Wayne acum, dar sunt sanse mici ca barbatul sa fi supravietuit, anunta Libertatea.

S-a facut verde cu vopsea pentru submarine si asa a ramas! Un barbat de 35 de ani din Brazilia e blestemat sa umble verde pe strazile din Vila Cruzeiro. Pentru ca a vrut sa fie personajul de filme "Incredibilul Hulk" pentru o zi, acum nu mai poate sa-si dea vopseaua jos. Paulo Henrique dos Santos s-a vopsit fara sa stie cu substante folosite pentru submarinele nucleare si rachete balistice, iar acum nu stie ce sa mai faca pentru a-si da culoarea jos de pe el, informeaza Click.

Incredibil! Doctorii au scos un peste viu din plamanul unui baiat! Vezi cum a ajuns acolo. Medicii din India au operat un baietel de 12 ani pentru a-i scoate un peste vin din plaman. Anil Barela a inghitit un peste de 9 centimentri in timp ce se juca intr-un lac din Khargone cu mai multi prieteni. Se pare ca baiatul a inghitit pestele viu si, in loc sa urmeze cursul normal, din greseala a ajuns in plaman. Anil a inceput sa se simta rau si sa aiba probleme cu respiratia. Doctorii au fost uimiti sa vada ce se afla in organismul baiatului si dupa o operatie de 45 de minute au reusit sa scoata pestele din plamanul micutului. Doctorul Pramod Jhawar a spus ca este primul caz de acest gen in 20 de ani de profesie. "Pestele traia si isi tragea ultima suflare cand a fost efectuata bronhoscopia, acest lucru restrictionand functionarea ambilor plamani si ducand la inhalarea unei cantitati scazute de oxigen", a spus medicul, scrie Cancan.

Au protestat in sanii goi, suparate pe prostitutie! Mai multe tinere, majoritatea imbracate doar in chiloti, au protestat, astazi, in Piata Independenti din Kiev, Ucraina, impotriva prostitutiei. Tinerele, membre ale gruparii activiste FEMEN, sunt deranjate de faptul ca odata cu apropierea cupei UEFA 2012, va creste numarul prostituatelor care spera sa abia foarte multi clienti printre turisti. Fetele, fie imbracate sumar, fie numai in chiloti, afisandu-si sanii, au protestat in Piata Independentei din Kiev, dar autoritatile au intervenit rapid si le-au arestat. Chiar si in timp ce erau imobilizate, membrele FEMEN se zbateau de mama focului si strigau lozinci referitoare la abolirea prostitutiei, anunta Libertatea.

A facut avioane din 2.800 de euro si le-a aruncat pe geam. Colegii miliardarului Pavel Durov s-au amuzat si ei impreuna cu acesta. Pavel Durov, 27 de ani, unul dintre cei mai tineri bogatasi ai Rusiei, a confectionat avioane de hartie din bancnote de 5.000 de ruble (100 de euro) si le-a aruncat pe geam. Miliardarul, fondatorul celei mai populare retele de socializare din Rusia, si-a gasit o distractie ciudata. El si-a adus aminte de copilaria in care printre jucariile sale se numarau avioanele de hartie, informeaza Click.