Nou record mondial: Si-a tinut respiratia 22 de minute si 22 de secunde! Un scafandru german a intrat in Cartea Recordurilor, dupa ce si-a tinut respiratia sub apa timp de 22 de minute si 22 de secunde. Tom Siestas (35 de ani) a concurat alaturi de brazilianul Ricardo Bahia, detinatorul fostului record (20 de minute si 21 de secunde) si a castigat. Siestas a declarat ca, inaintea probelor la care participa, nu mananca nimic timp de cinci ore, pentru a-si incetini metabolismul. Apoi, inhaleaza o cantitate cat mai mare de oxigen pur si se scufunda, eliberandu-l treptat, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un indian s-a luat la tranta cu un leopard ca sa salveze niste copii! Vezi cate victime a facut animalul. Atunci cand oamenii dau nas in nas cu animalele salbatice apar conflicte care se pot sfarsi tragic. Un barbat din India a sarit in apararea unor copii cand un leopard scapat de sub control ar fi putut sa creeze o tragedie. Cu toate ca un barbat s-a luptat la propriu cu leopardul, animalul salbatic a ranit 13 persoane inainte sa fie tranchilizat, anunta Cancan.

Observi orice detaliu? O fata extrem de sexy in dublu exemplar, dar cu 7 diferente. Poti sa vezi vezi ce le scapa celorlalti? Dovedeste-o! Una dintre cele doua fotografii de mai sus a fost editata, pentru a va testa agerimea privirii. Este usor sa depistati cele sapte amanunte prin care se deosebesc imaginile de mai sus. Dar asta numai daca reusiti sa va desprindeti ochii de "privelistea" oferita de domnisoara din imagine. Daca nu gasiti diferentele, va vom oferi solutia maine, dupa 12.00, informeaza Click.

Un nou scandal printre fetele bisericesti: uite-l pe preot costumat in mireasa! Un preot din Republica Moldova a starnit indignarea multor fete bisericesti, dupa ce a fost publicata o fotografie in care barbatul apare intr-o ipostaza de neinchipuit pentru un slujitor al Domnului: imbracat in rochie de mireasa. Numele preotului Ioan Cotorobai, din satul Razeni, raionul Ialoveni, nu apare pentru prima data intr- un scandal de a c e s t gen. Potrivit publicatiei timpul.md, barbatul a primit interdictia de a mai oficia slujbe in 2001, cand doi tineri l-au acuzat ca "le-ar fi bagat mana in pantaloni si ar fi incercat sa-i sarute". Parintele a negat categoric faptele si i-a dat in judecata pe cei doi, reusind sa castige procesul. Anul trecut, Cotorobai a primit iar aceeasi interdictie, dupa divortul intentat sotiei sale. Furioasa ca preotul vrea sa obtina custodia celor trei copii ai lor, femeia a decis sa anunte Mitropolia despre calvarul prin care a trecut. "Imi aducea in casa barbati cu care recunostea ca intretine relatii sexuale. Odata, la ziua lui de nastere, l-a adus pe unul care a ramas la noi. Mi-a spus ca vrea sa se culce cu el. A doua zi, m-a rugat sa-l fotografiez in rochie de mireasa", a marturisit femeia, care sustine ca parintele obisnuia sa o si bata, scrie Libertatea.

Linistea venetienilor s-a dus pe apa Sambetei! Invadati de un vas gigant. Cel mai mare vas de croaziera care a intrat vreodata in Venetia a starnit valuri de proteste din partea localnicilor. MSC Divinia cantareste 140.000 de tone si polueaza intr-o ora mai mult decat 15.000 de automobile, iar cu fiecare metru parcurs zguduie din temelii orasul plutitor. Venetienii sunt terorizati, motiv pentru care au iesit in strada pentru a protesta fata de intrarea in oras a megavasului de croaziera MSC Divinia, cel mai mare care a ajuns vreodata in apropierea legendarei Piete San Marco. Nava, botezata luna trecuta de legendara actrita Sophia Loren (77 de ani), cantareste 140.000 de tone si poate gazdui pana la 4.500 de turisti. Motive de ingrijorare sunt destule, de la poluarea aerului pana la punerea in pericol a fundatiilor deja fragile ale cladirilor din celebrul oras italian. Vasele de croaziera uriase intra in oras pentru a lasa pasagerii cat mai aproape de obiectivele turistice, pe care, paradoxal, vibratiile provocate de deplasarea vapoarelor le distrug. "Venetia apartine lumii intregi si riscam un dezastru ecologic cu fiecare zi in care lasam acesti monstri ai apelor sa patrunda in oras", sustin membrii organizatiei Italia Nostra, anunta Cancan.

Un medic isi face de cap cu pacientele si ii bate cu cablul pe ziaristii care cerceteaza. Un medic italian este anchetat de procuratura din Roma dupa ce a fost protagonistul unui caz incredibil. O femeie a trimis la politie o reclamatie in care spune ca a fost abuzata sexual de acesta, iar investigatiile ulterioare au scos la iveala adevarul. Medicul, trecut bine de prima tinerete, a fost filmat cu camera ascunsa cum isi face de cap cu o pacienta: o atinge mai mult decat ar impune-o necesitatea profesionala si chiar o saruta pe gura. Imaginile au ajuns la emisiunea "Striscia la notizia" si au determinat o echipa de filmare sa se deplaseze la fata locului pentru a verifica autenticitatea cazului. Reactia medicului la intrebarile ziaristilor a fost stupefianta. Dupa ce a reusit sa-i scoata cu forta din cabinetul medical, i-a luat la bataie cu un cablu de la echipamentele de filmare, in plina strada, informeaza Click.