Un text scris de Napoleon a fost vandut cu 325.000 de euro in cadrul unei licitatii. La 191 de ani de la moartea sa, Napoleon este inca un personaj care starneste interes. Astfel, un text rar, scris de imparatul francez a fost vandut cu 325.000 de euro, la o licitatie organizata de casa Osenat. "It is two o'clock after midnight, I have enow sleep/ E ora doua dupa miezul noptii, am dormit destul", este textul pentru care Muzeul scrisorilor si manuscriselor din Paris a platit duminica 325.000 de euro, anunta Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cel mai inalt om din lume ramane la 2,51 m. In sfarsit a primit o veste pe care o astepta de la 18 ani! Cel mai inalt om din lume s-a oprit din crestere! Turcul Sultan Kosen, cel mai inalt om din lume, s-a oprit din crestere la varsta de 29 de ani, la 2,51 de metri. Barbatul, care a fost de curand si in Romania, rasufla usurat. Medicul lui personal i-a dat vestea cea mare, informeaza Click.

Reclama care a provocat un val de revolta. Motivul e de la brau in jos. In incercarea de a atrage cat mai multi clienti, lantul de magazine de lux Harvey Nichols din Marea Britanie a facut postere si afise cu o femeie care, ce sa ne mai ascundem dupa deget, s-a udat toata, la propriu, de excitare din pricina reducerilor. Campania publicitara a starnit proteste imediat dupa ce a fost lansata. Oamenii considera ca e de-a dreptul grosolana. Integral in Libertatea.

A facut sex cu elevii sai in luna de miere. Pare o tanara finuta si civilizata, dar de fapt este o profesoara nimfomana, excitata la gandul ca va face sex cu elevii sai. La numai 26 de ani, Rachel Farrell, care preda engleza la un liceu din Pennsylvania, va petrece urmatorii cinci ani in inchisoare. Ea a facut sex cu patru elevi cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani, chiar in luna de miere, adica in cea in care s-a casatorit, scrie Click.

Transpiratie de muribund si pudra de mort. Doar cateva dintre medicamentele bizare din trecut. Stramosii nostri credeau ca au gasit tratamentul pentru orice si foloseau potiuni dezgustatoare pentru a vindeca diverse boli. Si acum, unii cred ca daca ingereaza pastile realizate din fetusi umani sunt vindecati de tot felul de boli, dar in trecut, tratamentele erau si mai ingrozitoare. Intre secolele 12 si 17, egiptenii dezgropau morti si distrugeau mumii, pe care le transformau in pudra pe care o ingerau, crezand ca acest tratament vindeca diverse afectinui, de la banalele dureri de cap, pana la ulcere, relateaza Libertatea.