Cele mai urate silicoane din lume! A vrut sa fie sexy, dar arata ca un mutant. Operatia de marire a sanilor este, pentru femeile neinzestrate de natura, un adevarat motiv de bucurie. Cu ajutorul unui medic bun, orice decolteu se poate transforma intr-un adevarat magnet pentru privirile barbatilor. In cazul in care operatia este insa facuta de un neavizat, consecintele pot fi dezastruoase, asa cum s-a convins pe propriul bust si tanara din imaginea de mai jos, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

El e cel mai tupeist cand vine vorba de trisat la examene! A fost prins cu o copiuta de 11 metri si 25.000 de raspunsuri! Metodele de copiat traditionale raman cele mai bune pentru a trece un examen, cu conditia de a nu fi prins. Un tanar care dadea examenul de admitere intr-o facultate din Kazahstan li s-a parut suspect pentru ca s-a foit inca de la inceperea probei, cat si pe parcursul ei. Asupra lui s-a gasit o copiuta lunga de 11 metri pe care se aflau raspunsurile a 25.000 de intrebari pentru materiile matematica, istorie, limba rusa, limba kazaha si "alte subiecte la alegerea studentului", anunta Cancan.

Ea are fundul de 114 cm. Vanity Wonder si-a facut injectii cu silicon timp de 5 ani pentru a avea cea mai mare circumferinta a feselor din lume. Fosta ospatarita Vanity Wonder (30 de ani) si-a pus in cap sa aiba cel mai mare fund din lume si a reusit. A cheltuit o avere si si-a riscat viata, disperata sa aiba posterior de vedeta. Mama a doi copii si actualmente dansatoare in Detroit, Vanity Wonder era innebunita sa aiba forme voluptoase precum Beyonce si Kim Kardashian. Pentru aceasta, nu s-a dat in laturi sa-si faca injectii cu silicon, ilegale si foarte periculoase pentru sanatate, timp de cinci ani la rand, informeaza Click.

O mireasa a avut o trena de aproape trei kilometri lungime. Ziua nuntii nu se uita niciodata, iar acest lucru a capatat sens pentru Elena De Angelis, o mireasa din Italia care a avut o trena de aproape trei kilometri. Rochia a fost creata de designerul Gianni Molaro si tanara care s-a casatorit in Roma a avut nevoie de ajutorul a sute de persoane care sa ii care trena. Mai mult, la spectacol au asistat in jur de 20.000 de persoane care au iesit cu mic cu mare pentru a o admira pe mireasa. Romania a intrat in luna martie in Guinness Book cu cea mai lunga trena (2.823,8 metri ) a unei rochii de mireasa, recordul fiind omologat la Bucuresti, scrie Libertatea.

El este omul amfibie, vaneaza pesti sub apa fara sa respire chiar si cate 5 minute. Un barbat obisnuit de mic cu oceanul le da lectii scufundatorilor care fac acest lucru fara tub de oxigen. Nevoit sa isi gaseasca hrana, omul si-a dezvoltat o abilitate iesita din comun si isi poate tine respiratia sub apa minute in sir. Cu o sulita improvizata barbatul se scufunda si prinde pesti fara nicio masca de oxigen, anunta Cancan.

O femeie de 24 de ani s-a deghizat in barbat pentru a face sex cu o adolescenta. O tanara de 24 de ani din statul american Massachusetts risca 30 de ani de inchisoare dupa ce a pacalit o adolescenta in varsta de 15 ani sa faca sex cu ea, prefacandu-se ca e barbat. Carissa Hads isi facuse un cont fictiv pe un site de socializare, pretinzand ca este un adolescent in varsta de 18 ani, pe nume James Puryear Wilson. Tanara s-a intalnit pentru prima data cu victima in decembrie 2011, dupa ce au avut o relatie pe internet timp de 14 luni. La prima intalnire, adolescenta a fost insotita de mama ei. Ulterior, Hads i-a cumparat adolescentei un telefon, o tableta Kindle Fire si i-a platit abonamentul la mobil, pentru a putea tine legatura mai usor cu ea. Intrigata de faptul ca nu l-a vazut niciodata complet gol pe "iubitul" ei, fata in varsta de 15 l-a intrebat daca este intr-adevar barbat. Carissa Hads a amenintat-o pe adolescenta, aceasta din urma depunand plangere la politie, informeaza Click.