Au taiat sapte vaci sa faca un kebab de 1.198 kile. Zece bucatari, doua saptamani de munca, o macara, sapte vaci si un ditamai cuptorul de saorma. Cam de atat a fost nevoie pentru un nou record mondial. Kebabul de 1.198 de kilograme este inalt de doi metri jumatate si gros cat doua picioare de elefant. Pentru ca imensa incarcatura sa se poata roti si rumeni in fata cuptorului vertical, zece bucatari turci din Ankara au cerut ajutorul unei combine agricole si unei macarale, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Omul paianjen chiar exista! Uite ce aparat dement a inventat studentul asta. Acest baiat escaladeaza fara niciun fel de problema si efort peretele unei cladiri, mergand vertical de parca este cel mai simplu lucru de pe fata pamantului. Studentul ai impresia ca se plima pe aceasta cladire, aparatul lui ajutandu-l sa-si lipeasca palmele de perete, iar talpile sa nu-i alunece, informeaza Cancan.

Secretul ''murdar'' pe care il ascunde un simplu calator cu autobuzul. Un barbat care circular regulamentar cu autobuzul in China a ajuns vedeta pe internet dupa ce un alt calator care se afla in spatele lui l-a fotografiat. Acesta, imbracat intr-o camasa transparenta, a aratat tuturor un amanunt pe care nu trebuia sa il stie nimeni si anume ca poarta sutien, relateaza Click.

Vrea sa traverseze cascada Niagara pe sarma. Provenit dintr-o familie de acrobati si artisti de circ de sapte generatii, 'Zburatorii Wallenda', Nik, casatorit si tata a trei copii, s-a pregatit fara teama pentru incercarea care-l asteapta. Considera ca traversarea va dura circa 40 de minute. Cei 550 m vor fi parcursi la 60 m deasupra apelor. ''A fost visul meu de cand aveam sase ani'', spune Nik Wallenda, ''Am asteptat 27 de ani si acum va deveni realitate'', a adaugat acesta. Integral in Libertatea.

Un spaniol si-a strangulat penisul cu un cilindru de otel, fiind nevoie de interventia pompierilor pentru a-i salva ''barbatia''. Efective ale corpului de pompieri din Granada au fost chemati la o interventie chirurgicala de urgenta in spitalul Virgen de las Nieves, pentru a elibera penisul unui barbat, prins intr-un cilindru de otel cu diametrul de doi centimetri. Echipa de medici a solicitat interventia pompierilor deoarece nu aveau instrumentele necesare pentru taierea tubului de metal, informeaza Click.

Intai un san dezgolit, apoi amandoi! Asa se vand pepenii pe marginea drumului. De luni intregi asteptam cu nerabdare sezonul pepenilor. Deja, prin Bucuresti cel putin, pot fi vazuti vanzatori ambulanti care isi striga marfa cu sarg. Uneori insa e nevoie de un pic de creativitate. O tanara stie cum sa-si promoveze pepenii, la propriu si la figurat. Dar numai pepenii adevarati sunt de vanzare; ceilalti pot fi vazuti daca clientii cumpara o cantitate mai mare, relateaza Click.