Bulgarii se lauda ca au inventat carnatul care previne cancerul. Am trait sa o auzim si pe asta! Oamenii de stiinta bulgari au inventat carnatul despre care sustin ca poate contribui la prevenirea mai multor tipuri de cancer. Carnatul cu pricina ar contine licopen, o substanta ce determina culoarea rosie a tomatelor si care se gaseste in cantitati mari in pielita de rosii, scrie Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

La 44 ani, vrea cei mai mari sani din lume. Mare e gradina lui Dumnezeu! Mama a 6 copii, Lacey Wildd (44 de ani) din Miami este hotarata sa devina posesoarea celor mai mari sani de pe planeta. Pentru aceasta, ea s-a supus deja la 12 operatii. Progeniturile lui Lacey, fost model pe numele adevarat Paula Simonds, sunt jenate ca mama lor are obsesia de a-si largi bustul cat mai mult, relateaza Click.

O batrana a ramas "insarcinata in gura" cu o caracatita. Un caz a socat medicii din Coreea de Sud, dupa ce o femeie de 63 de ani a ramas insarcinata cu o caracatita. Mai ciudat e ca sarcina s-a dezvoltat in gura batranei. Potrivit Daily Mail, femeia se afla la restaurant unde comandase pentru cina o caracatita gatita. Animalul era intreg, iar batrana a luat o bucata pe care a vrut sa o manance, iar cand a muscat din ea, a simtit ceva ciudat. Parca i se infipsese ceva in obraz si in limba... Ceva viu. Integral in Libertatea.

Uite ce smecherii stie sa faca Bear Grylls cu un glob de cristal - Milioane de fani au ramas uimiti de calitatile lui. De cand a fost dat afara de la Discovery Chanel, Bear Grylls are mai mult timp sa si-l petreaca alaturi de familie. "Supravietuitorului" pare sa ii prinda bine si aceasta experienta daca stam sa ne luam dupa zambetul pe care il afiseaza in timp ce le arata trucuri de magie celor mici. A renuntat la hainele de aventura si a inlocuit ghiozdanul cu scule cu un glob de cristal pe care il mentine in levitatie intre palmele sale, relateaza Cancan.

Un barbat a descoperit bancomatul fara limita de retragere. Un pensionar din Detroit, SUA, a profitat la maxim de eroarea unui bancomat. Barbatul, pe nume Ronald Page, a descoperit ca bancomatul de la care-si scotea pensia ii da mai multi bani decat are pe card, iar mai intai a scos sume mici, dupa care a inceput sa stoarca toti banii din ATM, informeaza Click.

O vaduva s-a mutat in cavoul sotului ei: "Cand iubesti cu adevarat pe cineva, poti sa faci tot felul de lucruri''. O femeie de 43 de ani, din Argentina, s-a mutat pentru cateva zile in cavoul unde este inhumat sotul ei. Ea si-a adus un pat, un mic aragaz si un calculator conectat la internet. "Politia a constatat ca Adriana Villareal a facut schimbari in cavoul unde se afla sicriul sotului ei, unde ea avea un radio, un calculator, internet, un scaun si un mic aragaz", a declarat comisarul Gustavo Braganza. Continuarea in Cancan.