S-a culcat cu 200 de barbati, dar spune ca nu e curva: "Toate fetele vor sa fie ca mine". Biannca Lake, o tanara in varsta de 28 de ani din Statele Unite, a recunoscut ca s-a culcat pana acum cu mai mult de 177 de barbati, dar precizeaza ca nu poate fi numita "curva" din acest motiv. Tanara, ce este de meserie stripteusa, a participat si la concursul X-Factor, impreuna cu trupa Dice. Invitata intr-o emisiune televizata, ea a vorbit cu nonsalanta despre numarul barbatilor care i-au trecut prin asternut, precizand ca, in opinia ei, o relatie de lunga durata este folositoare doar de Craciun sau la aniversari. "Unele fete cred ca sunt o curva, insa in adancul sufletului lor ar vrea sa fie ca mine. Si multe sunt ca mine, dar nu scot asta in evidenta. Sunt genul care isi spune: am facut sex cu prietenul tau noaptea trecuta si voi face sex cu al tau in noaptea asta. Nu am scrupule cand intalnesc pe cineva", a marturisit ea, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Tatuajele si piercingurile sunt depasite! Noua moda in materie de mutilare fizica este oripilanta: limbi despicate, dinti de vampiri si frunte monstruoasa! Stilul goth face tot mai multe ravagii in randul tinerilor care isi fac tot felul de interventii pentru a fi cat mai "cool" in viziunea lor. Pasiunea unora pentru tatuaje si piercinguri este dusa la extreme in incercarea de a fi cat mai "cool" in anturajul in care se invart. Tinerele acestea au trecut de la aceasta etapa banala in ziua de azi la una mai neobisnuita: implant dentar pentru un aspect de vampir, limbi despicate si perfuzie cu tot felul de solutii care le umfla pielea, pentru un aspect ciudat, anunta Cancan.

Mirese alcoolice! Au baut in ziua nuntii pana au speriat mesenii. Ziua nuntii ar trebui sa fie, pentru toate femeile, una de neuitat. Miresele din imaginile de mai jos nu s-au gandit prea mult la amintirile de dupa nunta sau la impresia neplacuta pe care o fac invitatilor si au cedat ispitei atunci cand s-au vazut puse in fata unor sticle pline cu licori bahice. Sa speram doar ca si-au manifestat dragostea pentru bautura dupa ce mirele a spus "da", informeaza Click.

Iata cum arata acum primul copil din lume conceput in eprubeta. Louise Brown a devenit in urma cu 34 de ani cel mai mediatizat bebelus al lumii dintr-un motiv foarte simplu: a fost primul copil al planetei care s-a nascut in urma fertilizarii in vitro. Fetita de atunci este acum la randul ei mama unui baietel, dar conceput pe cale naturala. Povestea copilului care a schimbat fata medicinei a inceput in a doua jumatate a anilor '70 in Marea Britanie. Lesley si John Brown incercau de noua ani sa aiba copii, dar fara sorti de izbanda. Asa ca intr-un final au fost de acord cu medicii Patrick Steptoe si Robert Edwards care voiau sa puna la punct tehnica de fertilizare in vitro. Ceea ce la inceput semana mai degraba cu un experiment, s-a dovedit a fi ulterior un succes rasunator. Copilul, Louise, s-a nascut sanatos tun, la greutatea de 2,600 kg, iar Robert Edwards, supranumit "parintele fertilizarii in vitro", a obtinut in 2010 premiul Nobel pentru medicina, scrie Libertatea.

Multi ciudati mai traiesc in Japonia! Mosul asta se crede o scolarita de 16 ani! Uite cum s-a imbracat! Un vechi mit sustine ca, daca oamenii ar fi urmasii unor extraterestrii, japonezii cu siguranta sunt de pe o alta planeta! De la cultura si pana la stil de viata, niponii sunt total diferiti de celelalte civilizatii. Batranul din fotografie este inca una din dovezile clare ca in Japonia lucrurile se intampla altfel ca la noi. Barbatul si-a pus o uniforma de eleva de liceu si a iesit la plimbare pe strazile unei metropole. Pe langa asta, mosul poarta si o geanta mare in mana. Nu-i asa ca e ciudat? Nu pare nici gay, nici metrosexual, anunta Cancan.

Un barbat a tastat primul mesaj pe internet folosindu-se doar de miscarea ochilor. Tony Nicklinson, un britanic in varsta de 57 de ani, este prima persoana din lume care a reusit sa tasteze un mesaj pe Twitter folosindu-se doar de miscarea globilor oculari. Britanicul a ramas paralizat in anul 2005, cand a suferit un accident vascular. De atunci, el a facut nenumarate petitii catre judecatori, cerand sa fie eutanasiat, intrucat isi considera viata "plictisitoare, mizerabila, degradanta, fara sens, intolerabila". Ochii, singurii care nu au fost afectati de paralizie, l-au ajutat pana acum pe Tony sa comunice, prin miscarea globilor oculari si prin clipire, cu cei din jur. In urma cu doua luni, Nicklinson, ce este casatorit si are doi copii, a obtinut aprobarea de a-si prezenta cererea de eutanasiere in fata unui judecator, iar cazul sau va fi dezbatut pe data de 18 iunie, informeaza Click.