Incredibil! Batut la fundul gol de tatal iubitei minore cu care a facut sex si facut de ras pe Internet. Un tanar in varsta de 27 de ani a fost filmat in timp ce era batut la fundul gol de tatal vitreg al fetei, in varsta de 16 ani, cu care facuse sex. Se pare ca tatal tinerei i-a oferit doua variante iubitului acesteia, in varsta de 27 ani. Fie va suna la Politie, fie il va lasa sa il bata la fundul gol, chiar in fata camerei de luat vederi. Lesne de inteles ce a ales barbatul, din moment ce clipul este deja viral pe Internet. Utilizatorul care a postat filmul pe YouTube spune ca exista voci care contesta veridicitatea intamplarii, insa pana la proba contrarie totul pare cat se poate de real si, de ce sa n-o recunoastem, foarte amuzant, scrie Libertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cele mai penibile autoportrete: pozele care nu ar fi trebuit sa ajunga niciodata pe net. Social media a devenit indispensabila comunicarii in ultimii ani si tindem sa impartasim absolut tot ce facem ori gandim, din zori si pana-n seara, cu prieteni ori necunoscuti. Sunt, totusi, momente pe care bun-simtul ne-ar dicta sa le tinem pentru noi. The Daily Mail a alcatuit o mini-colectie a celor mai ciudate fotografii personale postate pe internet, de la o imagine cu o mama care nu lasa laptop-ul din mana nici macar in timpul nasterii pana la un cuplu care tine sa-si anunte prietenii virtuali ca tocmai a facut sex si doua adolescente cu expresii aiurite care tocmai au incercat marijuana prima oara, anunta Cancan.

Le-a servit ceai cu propria urina, de 7 ori! Vezi cum si-a explicat menajera gestul. O menajera din Dubai a fost acuzata ca a urinat in ceainicul familiei pentru care lucra, punandu-le viata in pericol. Aceasta a crezut ca urina ii va face sa se poate mai frumos cu ea. Procurorii au acuzat-o pe menajera indoneziana in varsta de 26 de ani ca le-a pus in mod intentionat viata in pericol angajatorilor ei din Emirate pentru ca a urinat in ceainic si apoi le-a servit ceaiul cu urina. Se pare ca menajera a urinat in ceainic si a servit ceaiul familiei de sapte ori in luna aprilie, scrie rtv.net. Chestionata de procurori, menajera a marturisit ca a urinat in ceainic pentru a le face "farmece" membrilor familiei pentru care lucra, sperand ca astfel acestia or sa se poarte mai frumos cu ea. "Da, am urinat in ceai si le-am servit ceai cu urina de aproape sapte ori in luna aprilie, inainte sa fiu prinsa. Sotia angajatorului meu se plangea tot timpul... la un moment dat m-am intalnit cu o alta indonezianca si i-am cerut sfatul in aceasta privinta. Ea m-a sfatuit sa urinez in cada familiei si sa urinez in ceai inainte sa il servesc", a marturisit D.R, informeaza Libertatea.

Ai da 2.000 $ sa te cazezi sub cerul liber? Un hotel din New York vine cu o oferta uimitoare: dai 2.000 de dolari si dormi noaptea sub clar de luna. Ai pat, dus, dulapuri si tot strictul necesar, dar mai ales o priveliste unica. Daca ploua, clientului i se dau banii inapoi si este cazat, gratuit, intr-un apartament de lux, dar cu tavan. Camerele, create special pe terasele unui imobil din centrul New York-ului, au fost rezervate deja pe doi ani, scrie Click.

Cea mai musculoasa strabunica din lume: are 64 de ani si le intrece pe pustoaice la concursurile de culturism. Ruby Carter-Pikes (64 de ani), cunoscuta simplu ca "Miss Ruby", este favorita la un numar mare de competitii de culturism din SUA. Strabunica din Los Angeles mizeaza pe un fizic bine intretinut, care le-ar face geloase si pe colegele ei cu 40 de ani mai tinere. Ruby a crescut intr-o zona rurala din Mississippi si pune pe seama lipsei de educatie in ceea ce priveste mancarea sanatoasa faptul ca si-a pierdut o mare parte din rude din cauza diabetului si a problemelor legate de colesterol. Dupa ce a nascut patru copii, Ruby a decis sa-si schimbe viata si s-a dedicat culturismului, devenind totodata o promotoare infocata a alimentatiei sanatoase si sportului, anunta Cancan.

Tara in care Youtube ar putea fi interzis! Afla de ce. Camera Reprezentantilor a Japoniei a votat o revizuire a unei legi privind drepturile de copyright, care ar putea limita dreptul cetatenilor de a folosi site-uri de video-sharing precum YouTube. Revizuirea, votata miercuri, face ilegala descarcarea materialelor video si audio care intra sub incidenta drepturilor de copyright. Cei care incalca aceasta lege risca pana la doi ani de inchisoare si o amenda maxima de 25.000 de dolari, potrivit realitatea.net. Problema este ca, de fiecare data cand un utilizator urmareste un film pe YouTube, pe calculatorul acestuia este instalat in mod automat un fisier de download temporar in cache-ul browserului. Potrivit legilor din restul lumii, aceste fisiere nu au nicio relevanta juridica, insa in Japonia ele ar putea duce la condamnari. In aceste conditii, pentru a fi siguri ca nu risca sa ajunga la inchisoare, cetatenii niponi vor trebui sa renunte la YouTube, informeaza Libertatea.