S-a filmat cand facea sex cu fiul ei. Mistie Atkinson, de 32 de ani, nu si-a vazut baiatul de cand avea un an. Cand s-au intalnit, i-a facut sex oral. Mare e iubirea de mama si ciudate sunt formele ei de manifestare! Pentru Mistie Atkinson, de 32 de ani, sexul face parte din modul ei de a-si arata iubirea fata de cel caruia i-a dat viata. "Nu l-am vazut de cand avea un an. E normal sa simti o "atractie genetica" fata de fiul tau atunci cand il vezi", au fost primele cuvinte ale femeii in fata instantei. Mistie Atkinson a fost gasita vinovata de corupere a unui minor si incest dupa ce fiul ei a filmat-o in timp ce ii facea sex oral. In ciuda probei care a socat intreaga planeta, femeia sustine ca "nu este vorba de incest, pentru ca nu ea l-a crescut pe baiat si ca este vorba de o simpla atractie genetica". Mistie l-a nascut pe baiatul ei cand avea 16 ani, dupa o relatie de o noapte. Cand copilul a implinit un an, ea l-a incredintat tatalui, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Fete frumoase in sanii goi, la Parada Sirenelor. Tot feluri de creaturi ale mari, sirene, caracatite si multe altele, toate intruchipate de fete frumoase aproape dezbracate au defilat in cadrul Paradei Sirenelor din Coney Island, New York. Cea de-a 30-a editie a Paradei Sirenelor a avut loc in acest weekend la New York. Zeci de fete frumoase s-au costumat in sirene si alte creaturi marine si chiar le-au luat mintile privitorilor. Aproape dezbracate, fetele au defilat spre deliciul barbatilor din public si nu numai. Parada Sirenelor este o sarbatoare foarte populara in America. Zeci de mii de oameni se aduna pentru a le admira pe cele care isi iau inima in dintii si se costumeaza in creaturi ale marii, anunta Libertatea.

A donat 300 de milioane de dolari pentru ca i-a promis unei cateluse. Miliardarul David Duffield si-a dedicat intreaga viata ingrijirii animalelor in amintirea micutei schnauzer Maddie. Cand era sarac, miliardarul american David Duffield i-a promis unui caine schnauzer, ca va avea grija de semenii lui si asta a facut. El a donat 300 de milioane de dolari pentru animalele fara adapost. Incredibil! Miliardarul american David Duffield (72 de ani), patronul unei firme de computere din Sillicon Valley, este atat de indragostit de animale, incat nu se uita la bani cand vine vorba de ingrijirea lor. Cand era sarac, el a promis cainelui sau de atunci, o catelusa Schnauzer, numita Maddie, ca, atunci cand se va imbogati, va avea grija de semenii lui necuvantatori si vrea cu tot dinadinsul sa se tina de cuvant. In 1999, David Duffield si sotia sa, Cheryl, au alocat 300 de milioane, suma de bani supranumita Fondul Maddie, pentru patrupede. El a facut acest gest uimitor pentru a compensa cumva durerea produsa de moartea catelusei Maddie, in 1997, dupa o lunga suferinta cauzata de un cancer nemilos, scrie Click.

O noua moda a aparut in SUA: petrecerile cu feromoni - "Ne potrivim? Miroase-mi tricoul si vei afla!" Agatatul pe net e deja de moda veche pentru tot mai multi americani, care prefera sa-si aleaga partenerii dupa miros, datorita unor asa-numite petreceri cu feromoni. Faptul ca atractia sexuala se bazeaza enorm pe simtul olfactiv e deja demonstrat stiintific. Petrecerile cu feromoni, organizate tot mai des in ultima vreme la New York si Los Angeles, nu fac decat sa confirme acest lucru. Reteta e simpla: fiecare participant vine cu un tricou purtat in noaptea precedenta pus intr-o punga ermetica, pentru a pastra aroma naturala al pielii. Potentialii parteneri miros tricoul si, daca le place ce simt din prima, pot incepe o conversatie. Judith Prays, inventatoarea conceptului, sustine ca doar la prima petrecere si-au inceput povestea de iubire sase cupluri, scrie Cancan.

Esti pasionat de gadgeturi? Iata o fotografie-document care te va soca! Viata in secolul XXI nu mai poate fi conceputa fara computer, smartphone-uri, suporturi pentru ascultat muzica sau alte asemenea accesorii care ne fac viata mai usoara si mai frumoasa. Libertatea iti arata o fografie-document cu primul computer produs de compania care acum dicteaza regulile jocului in materie de gadgeturi. Dar, in urma cu 28 de ani alta era fata tehnologiilor de acum. In zilele noastre atat pasionatii de IT cat si oamenii care vor sa-si imbunatateasca arsenalul de gadgeturi stau cu rasuflarea taiata cand vine vorba de lansarea unui telefon de ultima generatie sau a unei tablete performante. Calculatorul a devenit necesar dar si-a schimbat in acelasi timp si fata- a devenit mai suplu, compact si rapid. In urma cu 28 de ani, insa, acest obiect extrem de util astazi arata cu totul altfel. O fotografie arata primul computer Mac, de mici dimensiuni (o revolutie pe atunci cand computerele erau foarte voluminoase), anunta Libertatea.

Cum sa iti alegi partenerul in functie de cainele pe care il are! Se spune ca de multe ori cainele pe care il avem seamana cu noi. Un studiu facut de englezi iti arata cat de atragatoar esti in functie de cainele pe care il ai. Conform sondajului, posesorii de golden retriever sunt ideali pentru o relatie, in timp ce barbatii care au un buldog francez sunt mai potriviti pentru o aventura de o noapte, potrivit unui sondaj. 1000 de persoane au raspuns pana la cel mai mic detaliu cum evalueaza un potential partener in functie de cainele pe care acesta il are. Atat femeile, cat si barbatii care au un retriever sunt perceputi ca fiind mai atragatori, in timp ce barbatii care au un buldog francez si femeile care au un chihuahua sunt probabil pretentiosi si potriviti pentru o aventura de o noapte, informeaza Click.