Octomama si-a "tras" iubit de 23 de ani. Nadya Suleman (36 de ani), alias Octomama, a anuntat ca are un iubit. Desi isi promisese sa ramana celibatara pana cand octupletii ei vor implini 18 ani, Nadya a fost cucerita de culturistul Frankie G. (23 de ani). Cei doi s-au cunoscut la biserica si sunt impreuna de aproximativ doua luni. Octomama nu a dezvaluit inca daca Frankie G. a "corupt-o" sa-si incalce juramantul de-a nu face sex timp de 15 ani, anunta Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Si-a tinut fiica intr-un dulap timp de aproape 10 ani. Vecinii nici nu stiau ca exista. O mama din Kansas City este acuzata ca si-a tinut fiica intr-un dulap timp de 10 ani, micuta fiind gasita intr-o stare deplorabila de politisti. Fata a fost gasita de oamenii legii intr-un dulap, inconjurata de fecale si de propria ei urina. Ea le-a declarat politistilor ca mama ei a tinut-o intr-un dulap din baie "o gramada de timp" si ca avea zile in care nu primea nimic de mancare, fiind batuta fara motiv, scrie Daily Mail. Numita "LP" pentru a i se proteja identitatea, fetita cantarea, la sosirea politistilor, doar 16 kilograme, o treime din greutatea normala a unui copil de varsta ei. Femeia ce si-a supus fiica la un asemenea tratament inuman mai are doi copii, iar vecinii habar nu aveau ca ea tinea fetita in conditii inimaginabile, in dulap. "Locuim aici de cativa ani si stim ca ea sta cu cele doua fete ale ei. Niciodata nu au auzit de un al treilea copil", a spus unul dintre vecinii femeii, anunta Click.

Uite orhideea cu fata de maimuta! Lumea plantelor este uimitoare si de multe ori chiar si cei mai experimentati cercetatori raman muti de uimire in fata minunilor naturii. Acesta a fost si cazul unei plante rare de orhidee care poarta numele popular Orhideea Maimuta. Floarea a fost numita astfel din cauza faptului ca are pe interiorul petalelor o figura de maimuta. Orhideea a fost descoperita in anul 1978 de botanistul Luer si face parte dintr-o familie care contine 120 de specii de orhidee. Planta poate fi gasita in mare parte in Ecuador si aroma ei seamna cu cea a coajei de portocala coapta, informeaza Libertatea.

Un egiptean si-a ucis in bataie sotia insarcinata pentru ca nu a votat cu Mohamed Morsi. Un instalator egiptean din Alexandria si-a batut sotia insarcinata pana a ucis-o, dupa ce a aflat ca aceasta nu a votat cu candidatul Fratilor Musulmani Mohamed Morsi. Potrivit politiei, cearta dintre cei doi s-a transformat in violenta, in pofida rugamintilor femeii. Batuta cu violenta, aceasta a murit la spital din cauza ranilor. Violenta domestica a dominat titlurile ziarelor in Egipt pe fondul duelului dintre Morsi si fostul premier Ahmad Shafiq. Alegatorii si-au aparat vehement candidatii si au asteptat cu nerabdare rezultatele alegerilor. Cu 51,73 la suta din voturi, Mohamed Morsi l-a invins duminica pe Ahmad Shafiq, ultimul premier al lui Hosni Moubarak, si a devenit primul presedinte ales democratic dupa inlaturarea de la putere a lui Mubarak, constrans sa demisioneze in februarie 2011 dupa o revolta populara, scrie Cancan.

Cat tupeu! Reactia unei angajate, dupa ce devasteaza biroul sefului! Indiferent cat de mult iti place slujba pe care o faci, se intampla sa ai colegi care pur si simplu iti fac viata amara, fie ca vor, fie ca asa le este firea. Depinde de tine si de abordarea pe care o alegi, daca vei rezolva aceasta problema sau o vei adanci. Dar ce te faci atunci cand seful tau este nemultumit de tine tot timpul oricat de mult ai munci si ti-ai da silinta? Femeia din imaginile de mai jos a gasit o metoda neortodoxa si in acelasi timp, cel mai probabil pentru ea, foarte eficienta pentru ea de a refula. Ea i-a distrus laptopul sefului ei si a dat vina pe un virus. Va invitam sa vedeti imaginile amuzante. Nu recomandam totusi aceeasi atitudine, anunta Click.

Au creat masina care citeste gandurile! Pentru ca renumitul fizician Stephen Hawking nu mai are putere sa apese butonul sintetizatorului vocal, cercetatorii de la Universitatea americana Stanford au conceput un dispozitiv care patrunde direct in creierul acestuia. Practic, atunci cand Hawking doar va gandi ceva, un soft va vizualiza mesajul pe ecranul unui computer. Considerat unul dintre cei mai inteligenti oameni de pe planeta, fizicianul sufera de o boala neuronala rara care l-a imobilizat pe viata intr-un scaun special si din cauza careia nu poate nici macar sa vorbeasca. Marea inventie va fi prezentata abia luna viitoare, in SUA, informeaza Libertatea.