Sta la parnaie din cauza unui part. Un barbat din New Jersey a fost arestat dupa ce si-a facut singur dreptate intr-un caz cu un iz apasator. Daniel Collins, de 72 de ani, nu a mai suportat ca vecinul sau tot tragea parturi zgomotoase in fata usii sale si a iesit cu pistolul pe holul blocului. ''Daca mai scapi vreunul va fi ultimul!", l-a amenintat barbatul pe colocatar. Speriat, acesta s-a scapat pe el de tot, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Fetita asta de doar cativa anisori e blindata cu aur - O trag in jos cerceii si ghiulul, iar dintisorii ei nu sunt de lapte, sunt de aur. Fetita din imagine abia poate sa mearga si habar nu are sa vorbeasca, dar cu siguranta se pricepe la aur si bijuteriile din acest metal pretios. Micuta a fost invatata de mica sa poarte podoabe valoroase si de mari dimensiuni, pentru a atrage atentia si a-si gasi un sot cu o avere pe masura. Fata este blindata cu bijuterii de aur si pare ca se simte foarte bine. Ea poarta inel, cercei si lanturi groase si nu are nimic impotriva parintilor ei care au vrut sa le arate tuturor cat de avuti sunt, relateaza Cancan.

Arestati ca au furat 9,5 tone de usturoi. Cinci romani, cu varste cuprinse intre 25 si 27 de ani, au fost retinuti de autoritatile din Austria, fiind banuiti ca au furat 9,5 tone de usturoi. Politia austriaca a oprit pe autostrada A4, in apropiere de Nicklesdorf (granita Austriei cu Ungaria), trei dube supraincarcate, in care s-au descoperit 9,5 tone de usturoi, in valoare de 30.000 de euro, scrie Libertatea.

La 66 de ani, Cher si-a facut implanturi in fund. Cher, care a fost dintotdeauna foarte slaba, si-a dorit un posterior mai bombat si mai atragator, asa ca a apelat la implanturi fesiere cu silicon. Bloggerii de la MediaTakeOut.com au fost primii care au observat schimbarea radicala, de la un poponet plat la unul ce rivalizeaza cu al lui Kim Kardashian (31 de ani), anunta Cancan.

Regele Juan Carlos a dezvirginat o tanara de 18 ani. Publicatia spaniola Semana a dezvaluit recent numele mai multor femei care se pare ca au fost, pe rand, amantele regelui Juan Carlos. Dupa ce in urma cu cateva luni a iesit la iveala relatia pe care suveranul a avu-t-o cu bogatasa nemtoaica Sylvia, timp de 4 ani, acum tot mai multe dive din alte tari sunt trecute pe lista iubirilor batranului cuceritor, informeaza Libertatea.

Doi britanici au asteptat un sfert de secol sa fie impreuna. S-au regasit pe Facebook, dupa 25 ani. Poveste incredibila: o femeie din Marea Britanie si-a descoperit din intamplare iubitul din adolescenta pe Facebook, la 25 de ani dupa ce-si spusesera adio. Scanteia dintre ei s-a reaprins, desi ea era cuplata, iar el casatorit. Sue Maclean (47 de ani) si Alex Macdonald (44 de ani) s-au iubit in adolescenta, insa fiecare si-a urmat propriul drum. Dupa 25 de ani, s-au regasit pe Facebook. N-au mai putut sta separati, desi Alex era casatorit, iar Sue locuia cu un alt barbat, informeaza Cancan.