Record mondial: 135 de oameni atarnati de pod. Uimitor! 135 de oameni au sarit in acelasi timp de pe un pod in Rusia in incercarea de a stabili un nou record mondial la bungee jumping. Aceste este un sport extrem care presupune o saritura in gol de la inaltime cu ajutorul unei cordeline elastice prinse intr-un punct fix, anunta Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Sextape cu Kate Middleton? Ducesa de Cambridge participa la orgii sexuale. Amanunte incendiare ies la iveala din trecutul Ducesei de Cambridge. Potrivit publicatiei National Enquirer, sotia Printului William, Kate Middleton obisnuia sa participe la petreceri sexuale alaturi de domni din inalta societate. Petrecerile sexuale numite Killing Kittens era organizate de o fosta colega de facultate a lui Kate. Se pare ca unul dintre cei prezenti la aceste intalniri erotice ar fi filmat-o pe sotia lui William timpul unei partide de sex, conform Click.

La 85 de ani, casiera careia cel mai feroce criminal i-a infipt un topor in cap a supravietuit miraculos si dupa ce a cazut in gol! Femeia scalpata de Rimaru a pacalit din nou moartea! Nu e nicio exagerare sa spunem ca viata Iulianei Fruzinschi pare rupta dintr-un scenariu de film. Ea a trecut razant pe langa moarte de mai multe ori, reusind sa se puna pe picioare chiar si dupa ce temutul criminal Ion Rimaru i-a infipt un topor in cap si, recent, dupa ce a cazut in gol de la etajul 1, lucru incredibil, daca tinem cont de faptul ca are aproape 85 de ani. Ai putea zice ca e o femeie norocoasa daca n-ai sti ca destinul i-a fost marcat de alte nenorociri foarte grele: atat sotul, cat si ambii sai fii au pierit fulgerator, pe cand aveau aproape 50 de ani, informeaza Cancan.

Sex oral cu Silvio Berlusconi. Viata sexuala tumultuoasa a ex-premierului italian Silvio Berlusconi l-a determinat pe artistul rus Mihail Dolgopolov sa faca o statuie inedita. El l-a sculptat pe "Il Cavaliere" in timp ce i se face sex oral. Opera numita "Act Divin", expusa la Palacio Racani Arroni din Espoleto, a fost considerata indecenta, motiv pentru care a fost acoperita in partile considerate astfel, conform Cancan.

Un copil de doi ani la un pas de moarte! Uite unde s-a urcat in timp ce mama sa a adormit Un baietel de doi ani a avut mare noroc ca nu a murit dupa ce mama lui nu a fost in stare sa aiba grija de el. Micutul s-a urcat pe marginea balconului aflat la o inaltime de peste 30 de metri pentru a se juca. O vecina l-a vazut si a sunat de urgenta la politie. "Aveam inima la gura. Eram sigura ca micutul va cadea si va muri. Am pus mana pe telefon si am sunat la politie iar sotul meu a luat camera de filmat cu zoom ca sa ne convingem daca este vorba despre un copil sau despre o papusa. Politia sosit la fata locului dupa aproximativ sase, sapte minute, dar pe care le-am simtit ca fiind ore", anunta Cancan.