Asta e scoala de sex! Cea mai perversa profesoara le invata pe nevestele pudice cum sa isi faca barbatii sa uite de filme porno. Se stie ca, de cele mai multe ori, cuplurile se despart din cauza infidelitatii sotilor, care cauta in alte parti ceea ce nu pot sa aiba acasa, mai ales in materie de sex. Spre norocul lor, sotiile din Rusia pot beneficia de un ajutor nu numai competent, dar si avizat, dupa cum apare in imagini. Integral in Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

De 4 ani, sta cu rasul in casa. Mare e gradina lui Dumnezeu! Sofia (11 ani) a dorit mult sa aiba un ras ca animal de casa si parintii i-au indeplinit dorinta. Animalul, numit Zen, are acum 4 ani si e cel mai bun prieten al fetitei. In mod obisnuit, copiii le cer parintilor catei, pisicute sau iepurasi. Micuta Sofia i-a implorat pe parintii ei, Pavel si Svetlana Nikulokin, din Kaluga, Rusia, sa-i ofere un animal salbatic si l-a primit! Este vorba de rasul Zen, care, ca orice felina, zgarie canapelele si misuna prin paturile tuturor. Continuarea in Click.

Drama vietii lor s-a transformat in cea mai mare caterinca, dupa ce un copac le-a cazut pe masina. O excursie in padure, unde voiau sa faca un picnic, a devenit pentru mai multi tineri ditamai nebunia, pe care si-o vor aminti pentru o lunga perioada de timp. Buna dispozitie a turistilor a fost complet distrusa de incident brusc. In padure, din senin, un copac gigant a cazut pe SUV-ul lor Toyota 4Runner, parcat linistit, intr-un luminis. Cu totii au rasuflat usurati ca macar n-a fost nimeni inauntru, relateaza Cancan.

A sarit de la 120 m si nu s-a facut praf. Caz socant in Rusia. Un barbat de 41 de ani a sarit de pe un stalp de inalta tensiune, in Konakova, Rusia, ca sa dovedeasca prietenului sau cat este de curajos. Din nefericire, parasuta nu i s-a deschis si a cazut in gol de la altitudinea de 120 de metri. Barbatul a scapat in mod miraculos datorita stratului de zapada care a amortizat socul caderii. Prietenul sau a intepenit de frica in momentul in care a vazut ca parasuta nu s-a deschis, scrie Click.

200 de mame au alaptat in cafenea. Peste 200 de mame au pornit sa-si alapteze bebelusii in Cafeneaua Park Street din Marea Britanie. Gestul lor a venit ca urmare a faptului ca o femeie, numita Kelly Schaecher, de 28 de ani, a fost data afara de o ospatarita pentru ca isi alapta pruncul in public. "Sa nu te mai prind ca vii vreodata pe aici cu tancul!", i-a strigat chelnerita cu duritate, informeaza Click.