​Profa celebra, dupa ce a pozat in sanii goi. Fost model si castigatoare a mai multor concursuri de frumuseste, Joanne Salley (33 de ani) nu reusise sa se faca remarcata. Abia dupa ce a inceput sa lucreze la Harrow School, ca profesoara de balet, lucrurile s-au schimbat. A lasat la indemana elevilor un dispozitiv electronic in care se aflau fotografii topless ale ei. Parintii au aflat cu stupoare ca odraslele lor au vazut-o pe profa in sanii goi si au cerut concedierea sa. Povestea excluderii ei din scoala a facut-o in sfarsit foarte cunoscuta pe Joanne in intreaga tara, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Slava Domnului ca nu suntem musulmani! Uite cum fac baie cateva femei, imbracate din cap pana in picioare la peste 30 de grade! Uneori credinta dusa la extrem are dezavantaje profunde. Acest lucru il simt pe propria piele cateva femei musulmane, nevoite sa mearga la plaja imbracate din cap pana in picioare. Religia nu le permite sa se dezgoleasca in fata altcuiva, decat a sotului, ele fiind nevoie sa se bucure de soare si apa extrem de bine infofolite. Totusi, din imagini, reise ca nu sunt deloc nemultumite de acest lucru si chiar profita din plin de vremea frumoasa de afara. Daca si noi am fi musulmani, am trai dezmagiri extreme avand in vedere ca nu ne-am bucura de a vedea in costum de baie femei precum Bianca Dragusanu, Adelina Petritu sau Daniela Crudu, anunta Cancan.

Monstrul din lac mananca "ouale" barbatilor. Un lac foarte popular din statul Illinois este pazit cu strasnicie. Autoritatile au luat aceste masuri dupa ce s-a descoperit ca in apele sale a aparut pestele pacu, care ucide barbatii devorandu-le testiculele. Nimeni nu mai are voie sa intre in Lacul Lou Yaeger dupa ce in iunie un pescar a prins un peste pacu, iar recent a mai fost zarit un altul in apele sale. Cunoscut in Papua Noua Guinee drept "taietorul" de "oua", pacu a fost declarat responsabil de moartea a doi pescari, numai in ultima vreme. Victimele au decedat pentru ca au pierdut foarte mult sange dupa ce au fost muscate de testicule. La prima vedere, pacu par pesti ca oricare, nimeni nu si-ar putea inchipui cat sunt de periculosi. Insa, acestia sunt dotati cu dinti puternici asemanatori celor umani. "Te ingrozesti cand vezi un peste cu dinti de om", spune administratorul lacului, Jim Cadwell. Unii localnici si turisti sunt foarte suparati ca nu mai pot sa se balaceasca, informeaza Click.

Masina asta a fost vanduta cu 7,1 milioane de dolari. Un automobil Rolls Royce Silver Ghost a fost vandut cu suma de 7,1 milioane de dolari, devenind astfel cel mai scump Rolls Royce din istorie. Masina a fost fabricata in 1906 si a fost cumparata prima data in 1912 de John M. Stephens pentru o suma ce echivaleaza azi cu aproximativ 1.200 de euro. Automobilul poate sa atinga o viteza de 60 de mile pe ora (96 de kilometri/ ora) si poate sa parcurga 15 mile (24 kilometri) cu un galon (3,7 litri) de carburant. Masina este in stare foarte buna si are farurile din fata, farurile laterale, farurile din spate si cauciurile, intacte. Licitatia a pornit de la 100.000 de lire si masina a fost tranzactionata cu 7,1 milioane de dolari. Licitatia fost organizata de casa Bonhams in cadrul evenimentului Bonhams Goodwood Festival of Speed, scrie Libertatea.

El este cel mai singur cowboy din lume! Are 81 de ani si traieste izolat in munti de 46 de ani. Faustino Barrientos isi petrece zilele intr-un peisaj pe cat de mirific, atat de anost. Inconjurat de munti acoperiti de zapada si de frumoasele lacuri din Patagonia, Chile, singurul contact pe care barbatul il are cu civilizatia este un vechi radio. Faustino Barrientos este un cowboy care de mai bine de 46 de ani traieste singur in unul dintre cele mai vitrege locuri de pe Pamant, lacul O'Higgins. "Nu am nevoie de bani. Am destul de mancare. Viata pare mult mai buna atunci cand esti singur", spune batranul. Faustino si-a costruit doua casute, una in care doarme, mananca, asculta radio sau citeste ziarele, care ii sunt livrate de doua ori pe an, si una pe care o foloseste drept depozit pentru mancare, anunta Cancan.

Riscul meseriei! Un reporter a fost calcat de o masina de raliuri in direct. Toata lumea stie ca meseria de reporter poate fi una extrem de periculoasa in unele momente. Un tanar care transmitea live de pe o pista de raliuri din Tushino,Moscova a fost la un pas sa isi piarda viata dupa ce a fost calcat de o masina in viteza. El a ajuns de urgenta la spital cu un traumatism cranian dupa ce a stat cateva secunde intins pe iarba inconstient. Accidentul, care din fericire putea sa se termine mult mai tragic, s-a intamplat in urma cu o zi iar imaginile socante au fost surprinse in totalitate de camera de luat vederi, informeaza Click.