Gorjenii au descoperit un rinocer lanos, iar babele spun ca vine sfarsitul lumii. O descoperire arheologica a bagat spaima in gorjeni. Oasele unui rinocer lanos au fost gasite intr-o cariera miniera. Batranii se gandesc deja la sfarsitul lumii. Ei spun ca nu isi imagineaza cu este posibil ca acest animal sa fi trait pe meleaguri oltenesti. Fosilele au fost gasite in zona Carierei Pesteana Sud. Descoperirea i-a facut pe localnici sa se gandeasca la ce e mai rau. O batrana povesteste cum va fi sfarsitul. "Va lua pamantul foc si va arde de 7 metri si la urma se pun ploile, ploaie pana va striga Pamantul catre Cer 'Miluieste-ma, Doamne, ca sunt curata ca o copila de sapte ani'. Si atunci vor sta ploile si va veni A Doua Inviere". Integral pe rtv.net

Faze tariFoto: Colaj foto

El beat mort, ea uda toata! Vezi cum fac sex pe plaja perversii astia doi la 6 dimineata in Vama Veche. An de an cupluri dezinhibate merg sa petreaca in Vama. Distracsiile sunt duse la extrem, dar diminetile romantice sunt maxime. Asteptarea rasaritului, sau primul sarut nu ai cum sa il uiti daca esti iubitor al spiritului de la Vama Veche. Purtati pe val dupa o noapte de pomina, cei doi tineri nu s-au mai ferit de nimeni si si-au consumat momentul de dragoste chiar pe plaja, langa marea pe care o indragesc foarte mult. Continuarea in Cancan.

Femeia asta bea 24 de litri de apa pe zi. Britanica Sasha Kennedy, de 26 de ani, i-a uluit pe doctori dupa ce a recunoscut ca bea 25 de litri de apa intr-o singura zi. Aceasta cantitate poate ucide in mod normal un om obisnuit, insa pentru Sasha este o cantitate de lichid de care are neaparata nevoie. "Cand m-au supus la teste, doctorii au ramas socati. Mi-au zis ca la cata apa beau, trebuia sa mor de trei ori", a zis Sasha. Integral in Click.

Copii de doar cativa ani blindati de muschi - Fetitele au brate de halterofil, iar baieteii mananca un pui la o masa.

Ca sa creezi arta ai nevoie de imaginatie, iar un fotograf s-a gandit sa arate lumii efectele steroizilor. El a lucrat niste fotografii in care a aratat efectele nocive pe care le pot avea asupra oamenilor, dar mai ales a tinerilor care si-ar dori sa arate ca idoli lor, chiar daca au varste destul de fragede. Daca nu ti-ai fi imaginat cum ar arata un model playboy cu muschi, acum ai ocazia sa dai frau liber imaginatiei si sa te gandesti cum ar arata viata daca toti am fi dependenti de sala si ne-am dori sa avem trupurile lucrate in exces, relateaza Cancan.

Paparazzo in Asia! Fotografii s-au suit pe schele, in mijlocul junglei sa fotografieze in casa unor V.I.P-uri. Meseria de paparazzo nu este atat de usoara precum ar crede unii. Sa stai mereu pe urmele vedetelor implica riscuri, dar si sa faci lucruri mai putin obisnuite. Pentru a obtine cele mai bune cadre, fotografii sunt dispusi sa faca orice. Dupa cum vedem in imaginea asta, paparazzi din Asia s-au suit cu macaraua pana la balconul unei case pentru a fotografia direct in dormitorul unor vedete de la ei, informeaza Cancan.