Nu au inca buletin, dar fac afaceri de milioane. Doi copii au uimit lumea cu talentul si priceperea lor. Kieron Williamson este un pusti de doar 9 ani din Anglia care a devenit milionar dupa ce acum trei ani si-a descoperit talentul de pictor in timpul unei vacante, desi nu era pasionat de desen. Potrivit specialistilor, stilul sau de pictura se aseamana izbitor de mult cu cel al celebrului Monet, ceea ce i-a adus lui Kieron porecla de Monet junior. Pustiul a strans pana acum din pictura aproximativ un milion de lire sterline si i-a uimit pe ziaristii britanici atunci cand a spus ca nu il intereseaza banii, ci ca vrea sa mearga si in alte tari pentru a experimenta spectrul de lumini, relateaza Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Imaginile care te vor pune pe ganduri! O scoica "linge" sarea de pe masa pe care se afla. Imaginile acestea au facut inconjurul planetei. Toata lumea priveste intrigata cum o scoica lasata pe masa "linge" sarea din apropierea sa. Molusca iese din cochilie si "savureaza" sarea de pe masa. Specialistii au comentat imaginile care au facut atata valva si au declarat ca, de fapt, ce se vede este piciorul scoicii, iar aceasta "cauta un loc pentru a sapa". Continuarea in Cancan.

Si-a imbracat Ferrari-ul in piele naturala. Oare cand va aparea moda asta si in Romania? Amatorii de masini de fite si-au descoperit o noua pasiune. O demonstreaza un individ de pe Riviera Franceza, care si-a imbracat Ferrari-ul in piele naturala, la o companie de tunning. Firma a acceptat provocarea si a realizat lucrarea in 16 zile, relateaza Click.

Si-a angajat bodyguarzi ca sa-i apere sanii de 50 de kilograme. Annie Hawkins-Turner, o americanca de 53 de ani, considerata femeia cu cei mai mari sani naturali din lume, a povestit recent, intr-o emisiune la postul de televiziune TLC, ca un bust generos nu iti aduce intotdeauna fericire. Annie a marturisit ca a fost nevoita sa isi angajeze bodyguarzi pentru a o apara de curiosii de pe strada care o asalteaza si ca are dureri puternice de umeri si de spate, scrie Libertatea.

Cum face un milionar cumparaturi la sex-shop? Bibi Galan a iesit cu sacosele pline cu jucarii si stimulente sexuale. Varsta nu il impiedica pe afaceristul Bibi Galan sa fie un om potent din toate punctele de vedere. Milionarul s-a pregatit temeinic pentru distractiile de la sfarsitul acestei saptamani si, cum vrea ca visele sa devina realitate, cuceritorul fara arici la buzunar si-a facut plinul la un cunoscut magazin erotic din Piata Romana. Pentru a fi sigur ca nu este nevoit sa plateasca cu cardul in sex shop, barbatul si-a numarat tacticos banii pe strada si abia apoi a intrat in magazinul cu jucarii si stimulente sexuale. Integral in Cancan.