Picteaza cu "pasaric"! Si-a dat frau liber imaginatiei si iata ce a iesit! Ingeniozitatea oamenilor nu are limita. Fata din imagini a gasit o noua modalitate de a picta. Dupa ce mai multe persoane au incercat sa deseneze pe panza cu nasul, piciorul, gura, de ce sa nu incerce si cu organele intime. Se poate observa cum tanara din Franta se apleaca deasupra unui vas cu apa in care a fost pusa acuarela. Ea reuseste sa absoarba din lichid cu ajutorul vaginului, apoi ii da drumul peste o panza alba. Intreaga operatiune este filmata de prietenii fetei, care se distreaza de zor la vederea rezultatului, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Caz socant in Valcea: o catea a dezgropat cadavrul unui nou-nascut. Sasha, o catea de 5 ani, a deconspirat o mama care si-a ingropat pruncul abia nascut in albia raului Govora, Valcea. Femeia sustine ca fiica ei s-a nascut moarta si de teama ca autoritatile o vor lua la intrebari, a ingropat-o pe malul apei. Cea care a gasit cadavrul a fost chiar cateaua unor vecini. "Am vazut cum vine Sasha dinspre rau cu ceva in gura. Am crezut ca a gasit vreun os sau un cadavru de animal si am strigat la ea sa-l lase jos. Abia cand mi l-a adus la picioare am vazut ca era un copil si am incremenit", a povestit ingrozita Maria Ruiu, proprietara animalului. Investigatiile politistilor au dus imediat la casa Mariei Rogojinoiu (39 de ani), mama copilei, care este acum cercetata, anunta Libertatea.

De ce a fost in stare o britanica pentru a arata bine. A furat 72.000 de dolari pentru silicoane. Angajata unei banci din Plymouth a sustras bani din conturile clientilor pentru a-si reface infatisarea. Din 72.000 de dolari, ea si-a marit sanii, si-a facut liposuctie, si-a albit dintii si si-a pus extensii. Rachel Claire Martin, in varsta de 24 de ani, este dovada vie ca o femeie este capabila de orice de dragul frumusetii. Fiindca isi dorea sa ajunga model, insa nu prea o ajuta fizicul, englezoaica, functionara la o banca din Plymouth, a furat bani din conturile clientilor, pe care i-a cheltuit pentru a-si reface lookul. Din cei 72.000 de dolari sustrasi, Rachel si-a pus silicoane de 6.000 de dolari. Operatia de albire a dintilor a costat-o 2.600 de dolari. De asemenea, ea a facut liposuctie, si-a pus extensii si si-a cumparat cele mai scumpe cosmetice si haine. Tanara, mama a unui copil, si-a recunoscut faptele in fata instantei si acum asteapta decizia judecatorilor, riscand sa ajunga la puscarie, informeaza Cancan.

Imagini din intimitatea lui Hitler cu amanta sa, publicate dupa 70 de ani. Au fost publicate imagini inedite din viata lui Adolf Hitler alaturi de amanta sa, Eva Braun, intr-un film documentar. Documentarul "In intimitatea Evei Braun Hitler", difuzat de televiziunea spaniola TVE, a fost realizat cu ajutorul filmarilor facute de Eva Braun in cei 7 ani petrecuti alaturi de liderul nazist. Lansat de curand, filmul se bucura de un real succes. Filmul arata momentele fericite din viata barbatului care a produs teroare pentru sute de milioane de oameni. Eva Braun a realizat mai multe inregistrari prin care ne permite sa intram in viata celui de-al Treilea Reich. Eva Braun a fost martorul principal la viata intima a lui Hitler, scrie Click.

Iti plac acesti sani? Concentreaza-te, nu ei sunt importanti in fotografie. Atunci cand o tanara atragatoare, cu un bust generos, apare in public in sutien, trebuie sa ne asteptam ca barbatii nu se vor uita prea repede la obiectul de lenjerie intima. Si totusi, in cazul acestor fotografii, sutienul este in centrul atentiei. Aceasta piesa costa nu mai putin de 1 milion de dolari si contine peste 5.000 diamante coloarate natural, dar si aur de 18 carate. Anul trecut, compania Victoria's Secret a lansat sutienul Fantasy Treasure, estimat la 2.5 milioane de dolari, insa acum Anthony Aubrey, proprietarul acestui nou sutien de lux, spune ca niciun alt produs nu se compara cu acesta, anunta Libertatea.