Vi se pare ca n-are chef de dans? E mort! Asa slujba de inmormantare nici ca ati mai intalnit. Dupa ce a murit, Lionel Batiste, un celebru tobosar din New Orleans a fost imbracat de petrecere, ridicat in picioare, iar rudele si admiratorii lui au dansat toata noaptea cu el. "I-am promis tatalui meu ca, dupa ce va muri, va participa cu toti cei dragi la o petrecere", a spus fiul vedetei locale, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un nigerian a fost violat de cele cinci neveste pana a murit. Uroko Onoja, un om de afaceri din Nigeria, a fost ucis intr-un mod... neasteptat de catre cinci dintre consoartele sale. Geloase ca barbatul ii acorda mai multa atentie celei de-a sasea sotii, cele cinci l-au incoltit, amenintandu-l cu cutite, si l-au obligat sa le satisfaca pe rand. Dupa ce a rezistat unui maraton sexual cu patru dintre partenere, barbatul a facut stop respirator si a decedat. Doua dintre sotiile lui Onoja au fost retinute deja de politia nigeriana pentru crima, anunta Cancan.

Ea este castigatoarea "Miss Tricou Ud Italia 2012". Concursul anual Miss Mglietta Bagnata (Miss Tricou Ud) din Italia a ajuns la sfarsit. Castigatoarea din acest an se numeste Elvira Cerbone, are 25 de ani si i-a uimit pe membrii juriului cu miscarile lascive cu care s-a etalat sub jetul de apa. Concursul mai sus mentionat are traditie mare in Peninsula, editia de anul acesta fiind a 21-a. Concursul se desfasoara de-a lungul mai multor luni pe intreg teritoriul Italiei iar candidatele au nevoie doar de oua lucruri pentru a castiga: sani mari si jucausi si un tricou transparent. Decernarea premiilor a avut loc in orasul Aversa iar Elvira a declarat pentru presa ca este cat se poate de mandra de bustul ei voluminos care "a scos-o mereu din incurcaturi", informeaza Click.

Vezi preferintele culinare ale celor mai puternici oameni ai lumii! Nici nu-ti imaginezi cine este cel mai zgarcit politician! Gilles Bragard, fondatorul unui club de bucatari de elita care gatesc pentru cei mai puternici oameni politici din lume, a dezvaluit preferintele acestora. Astfel, celebrul bucatar Gilles Bragard a povestit ca liderii americani sunt suspiciosi in special cu mancarea de origine non-americana, despre actualul secretar de Stat Hillary Clinton spunandu-se spre exemplu ca a "scapat de bucatarul francez cand a sosit la Casa Alba, considerand felurile acestuia prea bogate". Intre alte astfel de "informatii fascinante", se mai pot inscrie si afirmatiile atribuite lui Anton Mosimann, un bucatar londonez care a gatit pentru numerosi premieri britanici, potrivit carora ducesa de Cambridge a cerut ca un sos "greu" sa fie "modificat" pentru ca sa fie mai "usor", scrie Libertatea.

Vladimir Putin se teme sa nu fie otravit. Angajeaza degustatori. Vladimir Putin cere sa fie verificat fiecare fel de mancare care i se serveste pentru ca sa nu fie otravit, a dezvaluit Gilles Bragard, fondatorul unui club de bucatari de elita care gatesc pentru cei mai puternici oameni politici din lume. Fiecare fel de mancare servit presedintelui rus este verificat de catre un degustator profesionist cu o calificare medicala, care se asigura ca este complet sigur sa fie consumat. "Inca mai exista degustatori la Kremlin, unde un doctor verifica fiecare fel in parte, impreuna cu bucatarul", a declarat Bragard, anunta Click.