NASA publica fotografiile care spulbera peste 40 de ani de teorii si speculatii. NASA a dat publicitatii fotografii care arata urmele lasate de astronautii misiunii Apollo 17, cand au coborat pe suprafata Lunii. In imagini se pot vedea inca steagurile amplasate de ei in locul in care au coborat din naveta spatiala. Mark Robinson, inspector principal al Lunar Reconnaisance Orbiter Camera, spune ca a fost si el uimit sa vada ca aceste steaguri mai exista acolo, intacte, in ciuda temperaturilor si a radiatiei ultraviolete care le-ar fi putut distruge, potrivit stirileprotv.ro

Faze TariFoto: Colaj foto

Manuscrise cu mesaje misterioase. Textele stravechi ne infatiseaza o alta lume. Exista descoperiri vechi care dau inca batai de cap specialistilor in ceea ce priveste interpretarea lor. Un astfel de exemplu este manuscrisul Voynich, denumit astfel dupa numele descoperitorului sau si adapostit in sectiunea de carti rare a Universitatii Yale. Experti din lumea intreaga s-au straduit cu metode stiintifice de ultima ora sa descifreze textele manuscrisului si sa descopere ce reprezinta plantele ciudate cu care este ilustrat acesta, conform Cancan.

Un tanar a sarit cu parasuta de la 30 de kilometri inaltime. Un tanar din Austria a stabilit un record greu de egalat. A sarit cu parasuta dintr-o capsula spatiala aflata la aproximativ 30 de kilometri deasupra statului New Mexico. Saltul spectaculos a durat aproape 11 minute, timp in care austriacul a atins viteza uimitoare de 863 de kilometri pe ora. Tanarul spune acum ca vrea sa puna bazele unui nou sport extern, numit salt din spatiu, potrivit Antena1.

Si-a contactat familia pe Facebook dupa 34 de ani în care a fost considerata moarta. Facebook-ul reuneste familii! În 1978, Susan Ardron, acum în vârsta de 61 de ani, a avut un accident de masina si si-a pierdut memoria. Înainte de tragicul accident ea se stabilise în Africa de Sud. Pentru ca-si pierduse memoria, Susan nu si-a contactat niciodata familia ramasa în Rotherham, South Yorkshire, Marea Britanie. Rudele ei au crezut ca a murit. Însa acum, dupa 34 de ani de la incident, Susan si-a recapatat memoria. Ea a luat legatura cu fratii si surorile ei din Marea Britanie prin intermediul unui mesaj pe Facebook, conform Click.

Turul Europei cu batrâna Dacie 1300. Doi români si-au scos bijuteria în lume. Batrâna Dacie 1300 a facut turul Europei. Doi soti din Suceava au scos-o în lume, fara emotii, si nu i-a dezamagit. Dupa ce a strabatut continentul si chiar si-a cunoscut câteva surate de colectie, în Franta, automobilul vechi de 40 de ani se odihneste acum într-o parcare. Iar proprietarii deapana amintiri. Acum trei saptamâni, sotii Crainiciuc porneau în cea mai frumoasa aventura a vietii lor. Turul Europei. S-au suit într-una din cele sapte Dacii 1300 ale "flotei" pe care o detin. Un model din 1969. Cea mai veche masina de acest tip din România. Acum, calatorii au revenit pe pamântul natal, potrivit Antena3.

Tatucul "Playboy" la 86 de ani: "Femeile ma folosesc doar pentru sex!". Fondatorul brandului Playboy, Hugh Hefner, se lauda cu o viata sexuala activa chiar si la 86 de ani. El a dezvaluit ca este constient ca, de cele mai multe ori, domnisoarele care ajung în pat cu el îl folosesc fie pentru sex, fie pentru faima. Dar se pare ca acest aspect nu-l deranjeaza câtusi de putin. „Femeile ma folosesc doar pentru sex, dar nu ma deranjeaza. Nu as fi ofensat în niciunul din cazuri. Este o realitate ca femeile se folosesc de mine ca sa devina cunoscute si ar fi ridicol sa închid ochii la asta. Iar daca ma folosesc pentru sex, este un adevarat compliment la vârsta mea", a declarat "tatucul Playboy", conform Click.