Divortezi? Ai nevoie de un tort! Chiar daca, in majoritatea cazurilor, sfarsitul unei casnicii nu este un motiv de sarbatoare, cofetarii americani, insa, au o viziune un pic mai optimista in legatura cu acest eveniment. Asa ca, daca exista prajituri festive pentru a sarbatori casatoria, de ce nu ar exista asemenea delicatese si pentru a sarbatori un divort, un nou inceput? Iata cateva astfel de torturi, pe care unii le-ar numi reusite si haioase, altii cinice si crude, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Amenda de 227.000 de euro pentru organizarea unei petreceri prin intermediul Facebook. Un tribunal german i-a dat unui tanar in varsta de 20 de ani o amenda de 227.000 de euro pentru organizarea unei petreceri ilegale prin intermediul retelei sociale Facebook. Tanarul Matthias L. a declarat pentru ziarul german Bild am Sonntag ca a participat la mai multe petreceri anuntate pe Facebook, de unde i-a venit ideea de a organiza un eveniment si mai mare, pe o plaja publica de pe malul lacului Konstanz (sudul Germaniei). "Am mai fost la alte petreceri ilegale organizate pe Facebook si mi-am zis ca pot face o treaba mai buna', a spus acesta. Potrivit Reuters, mii de persoane si-au anuntat pe Facebook participarea la petrecerea tanarului, insa autoritatile orasului au interzis evenimentul, anunta Cancan.

Cum sa tai un pepene cu inele elastice din cauciuc. Te plictisesti rau de tot? Te poftim sa incerci cea mai in voga distractie asiatica! Ai nevoie de un pepene si cateva inele elastice din cauciuc. Inspirati de o inregistrare japoneza postata pe internet, Gav si Dan, cunoscuti drept The Slow Mo Guys, doi specialisti doi specialisti ai filmarilor cu incetinitorul, au vrut sa vada cate benzi de cauciuc suporta un pepene inainte de a fi sectionat de acestea, informeaza Click.

"M-am dezvirginat cu un morcov, pe care parintii mei l-au mancat ulterior! Or fi luat SIDA?". Problema pe care o tanara de 16 ani si-a pus-o zilele trecute face furori, dar in acelasi timp pune multe semne de intrebare in privinta educatiei sexuale pe care o au multi dintre tineri. Trecand peste faptul ca morcovul cu care adolescenta s-a autosatisfacut a fost lasat la voia intamplarii, fata nu pare sa isi dea seama de faptul ca dezvirginarea ei nu are nici o legatura cu o astfel de boala. "Sunt o virgina de 16 ani. As vrea sa astept pana la 18 ani pentru a face sex, dar am fost curioasa in privinta masturbarii. Prietena mea mi-a spus ca ar trebui sa incerc sa ma masturbez cu un castravete, pentru ca asa a facut ea. Singurul lucru asemanator pe care l-am gasit a fost un morcov. Am incercat sa ma masturbez cu el, dar era ascutit, nu m-am simtit bine si chiar mi-a produs sangerare. La sfarsit l-am spalat, dar seara l-a gasit mama si l-a folosit la salata pe care a pregatit-o pentru cina. Am fost prea speriata ca sa spun ceva. Dar acum stau si ma gandesc. Chiar daca l-am spalat, imi este frica sa nu fi dat SIDA familiei mele. Ce ar trebui sa fac acum?" Integral in Libertatea.

Uite cum s-au pozat gravidele! - Intrati aici pentru a vedea imagini incredibile. Fiecare dintre noi ne dorim sa facem fotografii in ipostaze haioase, de care sa ne amuzam apoi. Este sI cazul femeilor insarcinata care au tinut sa se pozeze cu burtica la vedere in ipostaze care mai de care mai ciudate. Site-ul TheChive.com a publicat mai multe fotografii incredibile cu viitoare mamici din toata lumea care n-au rezistat tentatiei sI au stat la poza in atitudini sau in locuri greu de imaginat, anunta Cancan.

Caz scandalos in Marea Britanie! O mireasa a fost arestata pentru un motiv socant! Danielle Howard, o tanara de 22 de ani din Marea Britanie, a fost arestata dupa ce a reusit sa stranga aproximativ 10.000 printr-o campanie online in care sustinea ca sufera de cancer si vrea o nunta ca in povesti cu logondnicul ei Chris. Adevarul a iesit la suprafata iar tanara va face puscarie pentru frauda. Se pare ca planul i-ar fi iesit de minune daca nu ar fi facut o greseala colosala. A ramas miraculos gravida in timpul tratamentului cu citostatice, lucru imposibil medical. Mai mult de 1500 de oameni au fost inselati de campania de pe site-ul de socializare Twitter, printre care si cel mai bogat bucatar din lume conform Forbes, Gordon Ramsay, informeaza Click.