Barack Obama, descendentul primului sclav din SUA. Presedintele american Barack Obama este descendent al primului sclav african inregistrat in Statele Unite, conform unei genealogii realizate de site-ul ancestry.com. Genealogia a fost realizata pe linie materna. Stramosul lui Barack Obama, John Punch, ar fi venit in statul Virginia inainte de anul 1640, fiind sclav. El a incercat sa fuga, dar a fost capturat in Maryland, fiind readus in Virginia si condamnat la sclavie permanenta. John Punch a avut copii cu o femeie alba care a obtinut in final statutul de cetatean liber, relateaza Mediafax. Cercetatorii de la ancestry.com afirma ca exista dovezi puternice care sugereaza ca John Punch este tatal lui John Bunch, un stramos direct al lui Barack Obama. Fiii lui John Bunch III, nascut in perioada 1680-1685, s-au casatorit cu femei de rasa alba, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Uite ce bataie si-a luat punkerul asta drogat fiindca a facut pipi pe un monument istoric. Punkerul a primit o corectie dura pentru ca a indraznit sa urineze pe un monument inchinat eroilor din al Doilea Razboi Mondial. Drogat bine, punkerul nu a mai asteptat sa ajunga la o baie si, in vazul lumii, a facut pipi pe un monument destinat celor ce au murit in al Doilea Razboi Mondial. Cativa trecatori l-au remarcat si i-au aplicat o corectie din care ciudatul cu creasta nu a scapat decat fugind mancand pamantul, anunta Cancan.

Si-a facut Parisul la el in gradina! Artistul Gerard Brion a muncit 15 ani la minunea care atrage 150.000 de vizitatori pe an. Incredibil! Indragostit de Paris, francezul Gerard Brion s-a hotarat sa reconstruiasca metropola in gradina mostenita de la parinti din Vaissac. A muncit 15 ani sa-si implineasca visul. Folosind materiale reciclabile, Gerard Brion a construit Parisul la scara 1:130 pe un fost teren agricol cu suprafata de 3 hectare din sudul Frantei. Pentru a realiza intocmai toate faimoasele monumente, cum ar fi Turnul Eiffel, Muzeul Luvru, Catedrala Notre Dame, bulevardul Champs Elysees, Montmatre, Sacre Coeur, fluviul Sena si podurile sale, artistul a lucrat 20.000 de ore, informeaza Click.

Cine ar fi crezut ca acest micro-purcelus se transforma intr-un monstu? Este patania unui cuplu din Marea Britanie, care si-a dorit un micro-purcelus de 30 de cm, dar s-a ales cu un adevarat monstru. Acum 19 luni, Collin Webb s-a gandit sa-i faca cadou sotiei un animal de companie si s-a orientat catre cel mai dragut purcelus pe care l-a gasit. Era atat de mic, incat incapea intr-o ceasca de ceai, astfel a devenit darul ideal pentru aleasa lui. Nici prin cap nu i-a trecut ca in nici doi ani simpaticul animalut va ajunge sa cantareasca nici mai mult nici mai putin 158.7 de kilograme. Si inca creste, scrie Libertatea.

Regizorul seriei "Matrix" a devenit femeie. Larry Wachowski (47 de ani), unul dintre regizorii faimoasei trilogii "Matrix", apare pentru prima oara ca femeie in trailerul noii sale pelicule, "Cloud Atlas". Cu parul lung, machiaj atent aplicat si o voce subtire, Larry se prezinta "Buna, eu sunt Lana", indeplinindu-si astfel un vis vechi de zece ani, acela de a deveni femeie. Wachowski a inceput deja tratamentul cu hormoni si-si va face in curand operatia de schimbare de sex, anunta Cancan.

Vrei sa slabesti? Da-te cu parfum! 6.000 de persoane sunt pe lista de asteptare pentru esenta care te face sa pierzi kilograme fara efort. Gata cu dietele si cu regimurile lungi, chinuitoare si fara efect. A fost inventat parfumul care stimuleaza slabirea! "Prends moi" a fost creat pentru a te face mai slab, intr-un timp record. Nu numai ca nu trebuie sa depui efort sau sa nu mananci ce-ti face cu ochiul, dar mai si mirosi superb. Gandul de a slabi atat de usor le-a incantat pe femeile din toata lumea. Deja exista o lista de asteptare de 6.000 de persoane pana la ora actuala si, cum parfumul nu este deloc ieftin, 100 de dolari (370 de lei), producatorii pot spune ca au dat lovitura. Esenta promite sa ajute persoanele interesate "sa slabeasca cu placere" si este bazat pe descoperiri aromaterapeutice si neurocosmetice, informeaza Click.