Erou la 10 ani! A vaslit 1 kilometru pentru a salva doi oameni. Un baiat in varsta de 10 ani din Marea Britanie este considerat un adevarat erou dupa ce a reusit sa salveze de la inec un cuplu aflat intr-o ambarcatie care s-a rasturnat la aproape un kilometru de tarm. Richard Brown si iubita Sue Taffler iesit in larg cu barca, insa la un moment dat, aceasta a inceput sa ia apa. In ciuda faptului ca in preajma erau mai multe ambarcatiuni, nimeni nu a sarit in ajutorul lor, cu exceptia lui Stuart Crang, un baiat de 10 ani care iesise la pescuit. "Erau barci peste tot, omenii pescuiau si nu ne bagau in seama. In ajutorul nostru nu a sarit decat un baiat de 10 ani", a spus Richard Brown, pentru BBC citat de Click.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Maghiarii sunt incurajati sa nu se mai casatoreasca cu romanii. Potrivit ziare.com, in cotidianul maghiar "Banyavideki Uj Szo" a fost publicat un manifest socant, intitulat sugestiv "Noul strigat pentru ungurimea din Baia Mare!", semnat de "pedagogi, persoane civile si publice, capi ai bisericilor responsabili pentru soarta ungurimii din Baia Mare si zona Baii Mari". Liderii maghiarilor vorbesc despre o "boala" care le afecteaza identitatea nationala si fac apel la parinti, tineri, intelectuali: preoti, pedagogi, intreprinzatori, "chemandu-i sa spuna NU partenerului strain, scolii straine, ademenirii comunitatii straine". Semnatarii apelului incerca sa le explice parintilor "pericolul" unei prietenii sau a unei casatorii intre romani si maghiari: "Cu fiecare copil "lasat", putem pierde o familie maghiara, vom fi nimicitorii nemilosi ai unei comunitati maghiare seculare!", citeaza Libertatea.

Femeia asta a gasit reteta pentru "dovleacul penis". Desi la prima vedere ar parea o imagine ireala, o gospodina a reusit sa creasca in propria curte dovleci imensi, mari, lungi si cu striatii asemenea unui penis. Legumele arata ca niste jucarii de la sex-shop. In imaginea de mai jos, batrana pare destul de bucuroasa de minunea care s-a petrecut in gradina ei. Legumele minune nu sunt un lucru obisnuit nici pentru ea, care le creste. Ea este foarte mandra de dovlecii ei. Cel mai probabil femeia nu este la prima recolta de "dovleci penis", ea parand foarte multumita de productia de anul acesta, scrie Cancan.

De 26 de ani cauta monstrul din Loch Ness. Astazi, acest barbat este sigur ca l-a fotografiat. Timp de 26 de ani, George Edwards a fost in cautarea unui monstru. Mai exact, in cautarea monstrului din Loch Ness. Dupa 26 de ani in care barbatul a petrecut cate 60 de ore pe saptamana pe apa incercand sa surprinda monstrul din Loch Ness intr-o fotografie, acesta crede ca a reusit marea minune. "Ma intorceam catre debarcader, m-am intors cu fata catre lac si atunci l-am vazut", a declarat George Edwards pentru Daily Mail. "Se misca incep in apa si era gri inchis la culoare. Sunt convins ca am vazut monstrul din Loch Ness.", a mai marturisit acesta, potrivit stirileprotv.ro

Bercea Mondialu' s-a conformat: si-a daramat palatul ilegal din Slatina. Aflat in inchisoare dupa ce a fost condamnat la sapte ani si sase luni pentru tentativa de omor asupra unui nepot, Bercea Mondialu' (pe numele sau adevarat Sandu Anghel, n.a.) si-a pus la pamant cel mai mare imobil ridicat in judetul Olt - la Slatina, pe strada Pitesti. Astazi - 3 august, au expirat cele 30 de zile pe care le avea la dispozitie pentru a-si demola singur cladirea. Iar interlopul s-a conformat: la fata locului a mai ramas doar o gramada masiva de moloz din casoiul imens de acum o luna, moloz ce va disparea complet si el in cateva zile, scrie Click.

Experiment unic marca Stiinta&Tehnica: un balon la 40.000 de metri altitudine deasupra Romaniei. Pe 4 august 2012, revista STIINTA&TEHNICA impreuna cu Agentia Spatiala Romana ROSA si cu sustinerea 3M Romania lanseaza un balon spatial de mare altitudine. Estimeaza care va fi altitudinea maxima la care va ajunge balonul Stratospherium II si ai sansa sa castigi! Anul trecut, pe 15 octombrie, revista Stiinta&Tehnica a realizat un experiment unic in Romania, lansand cu succes un balon de inalta altitudine la granita dintre atmosfera si spatiul cosmic. Aerostatul Stiinta&Tehnica a atins altitudinea-record de 35.304 metri, stabilind un nou record pentru Romania si Europa Centrala si de Est. In 2012, pe 4 august, S&T lanseaza un nou balon stratosferic in cadrul experimentului Stratospherium II, anunta aite-ul Stiinta si Tehnica.

"Nu pot sa descriu in cuvinte cat de rau imi pare". Cum s-a revansat un hot dupa ce a jefuit o casa. Un barbat a patruns in noaptea de joi intr-un apartament din orasul Guelph, Canada si a reusit sa fure o camera video si o consola de jocuri. La doar cateva ore dupa ce a comis jaful, hotul a inceput sa aiba mustrari de constiinta, asa ca a decis sa inapoieze bunurile si sa se revanseze pentru paguba produsa. Acesta a trimis familiei pe care a pagubit-o o scrisoare in care isi prezinta scuzele si o bancnota de 50 de dolari, pentru a repara un ecran pe care l-a spart in timp ce a patruns in casa, potrivit stirileprotv.ro