Poarta spre iad s-ar putea sa fie activa. Omenirea in pericol. Oamenii de stiinta sunt stupefiati! O descoperire recenta pune in pericol vietile a milioane de oameni. Se pare ca locul denumit de antici "Poarta spre Iad" e pe cale sa se trezeasca la viata. Oamenii de stiinta sunt stupefiati! O descoperire recenta pune in pericol vietile a milioane de oameni. Se pare ca locul denumit de antici "Poarta spre Iad" e pe cale sa se trezeasca la viata, anunta Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Spray-ul care te face sa nu-ti mai bati nevasta. Oamenii de stiinta au descoperit un spray nazal care aduce armonia in cuplurile cu probleme. Cum functioneaza? Foarte usor: un simplu ''fas!" prizat indeparteaza orice umbra de suparare. Spray-ul contine oxitocina, un hormon care regleaza tonusul si stimuleaza afectivitatea si atractia sexuala, relateaza Click.

Misterele piramidelor egiptene. Cu ce tehnologii au fost construite mormintele faraonilor? Oricate stiri despre piramidele egiptene am citi, apetitul pentru lecturile cu acest subiect ramane mereu viu. De aceea, o stire relativ recenta despre o posibila distrugere a piramidelor egiptene de catre autoritatile proaspat alese la Cairo a scandalizat o multime de oameni, printre care si comunitatea stiintifica mondiala. Nemultumirea generala este justificata de mii de argumente, iar intre acestea dorinta noastra de a fi la curent cu toate noile descoperiri sau cu teoriile de interpretare a acestora are prioritate. Continuarea in Cancan.

Un barbat si trei struti au atacat un magazin. Un incident bizar a fost surprins de camerele de supraveghere dintr-un supermarket din capitala Mexicului. Un barbat a atacat magazinul, avand drept complici trei... struti! Barbatul, purtand un costum asemanator cu cel al luptatorului de wrestling Rey Mysterio a aruncat o grenada sau o petarda foarte puternica care a spart geamurile magazinului apoi a patruns in interior in forta, insotit de trei struti. Individul a lovit un client sub privirile vanzatorului. In acest timp, ceilalti clienti erau inspaimantati de pasarile uriase, scrie Click.

N-o sa iti vina sa crezi cum realimenteaza congolezii astia avionul! Cara combustibilul cu galeata. Un avion care ramane fara combustibil poate sa devina o problema grava, cand clientii mor de cald si astepta nerabdatori sa decolezi. Altfel nu s-ar putea explica cum de angajatii unei companii aviatice din Congo au ajuns sa care combustibilul cu galeata, doar-doar o sa reuseasca cumva sa decoleze, macar pana in primul lan de pe stanga. Integral in Cancan.