Pacaleala anului: l-a "facut" pe iubitul ei de 73 de ani sa-i cumpere apartament de aproape un milion de dolari in New York! Dansatoarea americana Natasha Diamond-Walker (27 de ani) a dat lovitura: l-a convins pe iubitul ei, directorul companiei de dans la care lucra si un faimos regizor, Antonio Calenda, sa-i dea 775.000 de dolari. Frumoasa mulatra si-a mintit amorezul ca ii va da banii inapoi si i-a investit rapid intr-un super-apartament din New York. Natasha si Antonio s-au cunoscut anul trecut, in Italia, in timp ce lucrau impreuna la un proiect. Au inceput o aventura torida de zece luni, timp in care Calenda a rasfatat-o pe dansatoare cu numeroase cadouri extravagante, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A cheltuit 800.000 de dolari ca sa arate asa, dar nu se opreste aici! Valeria Lukyanova, o tanara de 21 de ani din Ucraina, a devenit faimoasa in intreaga lume datorita faptului ca a tinut cu tot dinadinsul sa arate precum papusa Barbie. Si a reusit, ce-i drept, dupa zeci de operatii si sute de mii de dolari cheltuiti. Infatisarea tinerei a nascut adevarate controverse pe internet, unde multa lume se intreaba daca pozele postate de Valeria sunt reale sau prelucrate in Photoshop. Pasiunea ei pentru Barbie a determinat-o sa isi amenajeze casa precum cea a celebrei papusi, dar si sa investeasca o avere pentru a ajunge sa arate astfel. Pentru a fi aidoma papusii Barbie, Valeria a suferit, conform presei internationale, cateva zeci de operatii estetice, printre acestea numarandu-se scoaterea catorva coaste, pentru a avea o talie de viespe, interventii care i-au marit sanii sau chirurgie faciala, anunta Libertatea.

Decolteul acestei fete te va ameti la propriu! O tanara din Rusia s-a filmat in timp ce mergea pe un acoperis aflat la foarte multi metri inaltime. Videoclipul a devenit viral pe internet in mai putin de 24 de ore de la postare din motive evidente. Daca este sa trecem peste curajul, trebuie sa recunoastem, iesit din comun al fetei, aceasta a dat peste cap pe toata lumea cu decolteul ei care se vede extrem de clar in filmare. Multi dintre barbatii care au vazut filmuletul considera ca o eventuala cadere a tinerei ar fi o mare pierdere pentru ei din cauza faptul ca arata foarte bine, informeaza Click.

Atentie, chioscuri miscatoare! Numai in locul proprietarului acestei limuzine sa nu fii! Sa ai o masina de lux, se traduce, in Romania, prin "sunt smecher, pot parca unde vrea muschiu' meu!". Dar, se pare ca si p-afara sunt fitosi carora li se pare ca daca ai limuzina, faci legea! Dar chiar si asa, ti-o mai furi cateodata!Dupa ce vezi fotografia alaturata, ori te pufneste maxim rasul, ori te gandesti ca nimic nu mai e sigur pe lumea asta, inclusiv parcatul paralel cu bordura. Cum vine asta, sa lasi masina in strada, si, la intoarcere, sa o gasesti cu ditamai chioscul pravalit peste ea?! Insa la o privire mai atenta a imaginii, se poate observa ca parcatul in acel loc nu era permis. Dar cine s-ar fi gandit ca in zona sunt... chioscuri miscatoare, scrie Cancan.

Omul care si-a pierdut trupul. Nimeni nu intelegea ce simte si cum e posibil. Este una dintre cele mai tulburatoare drame umane si unul dintre cele mai bizare cazuri din istoria medicinei. Ian Waterman este un barbat a carui viata s-a schimbat dramatic si inexplicabil: brusc, nu si-aa mai simtit trupul. Mainile, picioarele, totul era tot acolo, doar ca el nu mai simtea nimic. Un virus ii distrusese mare parte din sistemul nervos, iar el isi pierduse brusc abilitatea de a percepe senzatii. Practic, Ian devenise incapabil sa isi dea seama, mental, daca se misca sau sta pe loc, anunta Libertatea.