Focul arde de 50 de ani sub un oras american. Oamenii au fugit din acest iad. Mina de carbune de sub orasul Centralia, din statul american Pennsylvania, arde de 50 de ani, eliberand gaze toxice in atmosfera, relateaza BBC. Populatia oraselului s-a micsorat de la peste 1.000 de locuitori in 1981 la 12 in 2005 si 9 in 2007, dupa 46 de ani de ardere a minei de sub localitate. Centralia este acum orasul cu cei mai putini locuitori din Pennsylvania. Oficial, Centralia nu mai exista din 2002, cand codul postal al a fost retras, insa opt locuitori refuza sa plece. Oamenii spun ca ei locuiesc intr-o zona sigura, ferita de pericol. Totusi, acesti ultimi locuitori vor fi evacuati, in urma unei decizii judecatoresti, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Sexy-deputata a dansat in spuma, in Turcia. Viata de politician nu e lipsita de senzatii tari. Mai ales in vacante. E si cazul deputatei Antonela Marinescu, care s-a distrat in ultima perioada dansand in spuma sau incercand cele mai periculoase masinarii din parcurile de distractii. Pesedista Antonela Marinescu, dupa ce a respectat ordinele date de seful PSD Constanta, Radu Mazare, sa mobilizeze electoratul la referendumul din 29 iulie, si-a luat familia si s-a bucurat cateva zile de o vacanta exotica in statiunea Kemer, de pe litoralul turcesc, dar si in parcul de vacanta din Mamaia. Social-democrata a dansat in spuma intr- un club din statiunea turceasca si s-a dat in "ciocan" cu fiul sau, Rares, unul dintre cele mai periculoase jocuri din satul de vacanta. "Am vrut, n-am vrut... de dragul lui Rares am servit si hammers! Ufff...", povesteste deputata pe contul ei de Facebook, anunta Libertatea.

Viata pe Marte? Cele mai amuzante poze care nu au fost trimise de roverul Curiosity. Primele imagini de pe suprafata planetei Marte, transmise luni de roverul Curiosity au declansat o adevarata frenezie pe internet. Oameni din toata lumea s-au luat la intrecere incercand sa faca imaginile mult mai spectaculoase, cu ajutorul Photoshop-ului. Asa ca fotografiile de pe Marte s-au umplut de extraterestri care protesteaza impotriva invaziei, americane, personaje din filme SF, ramasite ale vikingilor, chiar si Usain Bolt fuge prin cadru, informeaza Click.

Asta da om capabil! A incercat sa isi usuce sosetele in cuptorul cu microunde si a dat foc la apartament. Pompierii britanici spun ca au salvat un apartament de la distrugere, dupa ce un barbat, probabil burlac, a incercat sa-si usuce sosetele si lenjeria intima intr-un cuptor cu microunde. Pompierii din Weymouth l-au salvat luni pe barbat din apartament si au stins incendiul din bucatarie.Incendiul a distrus cuptorul, impreuna cu cele doua perechi de sosete si lenjeria intima din interiorul acestuia, si a cauzat pagube considerabile apartamentului din Weymouth, un oras pe coasta de sud-vest a Angliei, potrivit publicatiilor engleze.. "Mesajul de siguranta de pe cuptorul de microunde spune clar sa nu pui haine de niciun fel in cuptor pentru a incerca sa le usuci", a declarat unul dintre pompieri, scrie Libertatea.

Iesenii ar putea sta in picioare si dupa moarte. Pentru a rezolva criza locurilor de veci, autoritatile locale iau in calcul ingroparea sicrielor in pozitie verticala. Criza de locuri de veci in Iasi. Administratorii cimitirelor spun ca mai au doar 2.000 de locuri de veci, in contextul in care de la inceputul anului s-au inregistrat tot atatea decese. Autoritatile iau in calcul imprumutarea de metode de inmormantare din strainatate, printre care si cea a ingroparii in picioare. Bancul in care se zice ca oltenii se ingroapa in picioare pentru a fi primii la Inviere ar putea deveni realitate, dar la Iasi, potrivit "bzi.ro". Cele cinci cimitire aflate in administrarea SC Servicii Publice Iasi SA (SPI), firma subordonata municipalitatii, sunt pline ochi. Mai sunt 2.000 de locuri de veci libere, suficiente doar pentru acest an, anunta Click.