​Partidul nu-i va ierta! Politicieni de top din China, surprinsi in timpul unei orgii sexuale! Un grup de politicieni chinezi sunt acuzati ca au participat la o orgie dupa ce mai mult de 100 de fotografii cu ei dezbracati au aparut pe internet. Pozele au aparut Weibo, varianta chineza a site-ului de socializare Twitter. Se pare ca aventura sexuala, consumata cu doua femei frumoase, a avut loc intr-o camera de hotel. Wang Minsheng, secretarul Partidului Comunist Chinez din departamentul Lujiang, provincia Anhui, Jiang Dabin, adjunctul sau, si Jiang Dabin, liderul tineretului comunist de la Universitatea Hefei, au fost invitati la o petrecere care a luat o intorsatura neobisnuita. Sexul in grup este interzis in China, iar cei trei diplomati din fotografii risca sa faca ani buni de inchisoare din cauza faptului ca au gustat din fructul oprit, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Obama, mare iubitor de bere. A avut bani in portofel de 11 beri! Presedintele SUA, Barack Obama, este un mare iubitor al berii, asa cum a dovedit-o in numeroase ocazii. Aflat in turneu electoral prin tara, Obama a ajuns si intr-un parc de distractii din Iowa, unde, insetat, a avut chef de o bere. Multimea i-a cerut presedintelui sa faca cinste pentru a stimula economia tarii. "Sa vad cati bani am in portofel", a raspuns Obama razand. Dupa ce si-a verificat portmoneul, Obama a decis ca va face cinste urmatorilor 10 clienti care vor cumpara bere dupa el si s-a tinut de promisiune. De altfel, presedintele american este atat de innebunit dupa bere, incat la Casa alba se produce un sortiment numit White House Honey Ale. Berea este fabricata chiar in incinta resedintei prezidentiale, cu ajutorul unor echipamente cumparate din banii familiei Obama, anunta Libertatea.

A descoperit pe Facebook ca sotul ei s-a casatorit cu altcineva. Lisa Curran (45 de ani), din Marea Britanie, a ramas socata cand a vazut pe Facebook o poza cu sotul ei, Martin Curran (52 de ani), casatorindu-se cu o alta femeie. Lisa si Martin si-au pus pirostriile in urma cu 24 de ani si au doi copii, scrie Daily Mail. Imediat ce a vazut fotografia, Lisa si-a luat sotul la intrebari. Martin Curran a negat totul si a sustinut ca poza este un trucaj si ca a fost postata de o fosta iubita, din razbunare. Lisa, insa, nu l-a crezut si a angajat un detectiv particular, care i-a urmarit sotul mai multe luni. Asa s-a aflat adevarul: Martin traia o viata dubla, avand de sase ani o relatie intima cu Andrea Whiteside (31 de ani), pe care a si luat-o de nevasta, ilegal, in iulie anul trecut, informeaza Click.

Cel mai mic caine din lume isi cauta stapan. Beyonce, catelul recunoscut de Cartea Recordurilor drept cel mai mic din lume, deoarece masoara doar 20 de centimetri, putin mai mult decat o cutie de suc, isi cauta stapan. Reprezentantii fundatiei care l-a adoptat si l-a salvat de la moarte dupa nastere spera ca o familie sa ii ofere dragostea necesara, in ciuda dimensiunii reduse, scrie Libertatea.

De cum a luat permisul a calcat un om pe "zebra". Dupa zeci de incercari iti iei permisul si primul lucru pe care il faci omori un erou pe trecerea de pietoni. O tanara de 18 ani, care a dat de 54 de ori testul ca sa ia permisul, a accidentat mortal un batran de 85 de ani, fost luptator in cel de-al doilea razboi mondial, decorat de trei presedinti americani. Abbey Frost este un adevarat antitalent cand vine vorba de condus masini. A dat de 54 de ori de carnet pana l-a luat. De cele mai multe ori pica la "traseu". Pana la urma a avut norocul sa dea peste un politist mai ingaduitor, care i-a dat permisul de conducere. La scurt timp, Abbey a comis-o. A lovit un batranel care trecea strada pe trecerea de pietoni, anunta Click.